Πόσο απόλυτοι είμαστε σε ερωτήματα υγείας

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Νομιζω Βαγγελη οτι εχεις αγχωθει πολυ χωρις λογο...
Με ενδιαφερον διαβασα κι εγω την αντιθετη αποψη για τα ανθοιαματα...που ειχε ενδιαφερον, αλλα οκ, το μελος που ψαχνοταν συλλεγε εμπειριες ετσι απλα....κανεις δεν θα κανει διαγνωση εδω, οπως ειπε και η Σταματια, εμπειριες συλλεγουμε...
και οι εμπειριες που μαζευουμε δεν εχουν να κανουν μονο με τα σκυλια μας, αλλα και με τα παιδια μας, με τη σχεση μας, με τους γονεις μας, με τη ζωη μας, με το μελλον μας κλπ.
Ενα καλο φιλτρο πρεπει να εχει το μυαλο μας να τα περναει κοσκινο ολα αυτα...κι ας κανουμε και λαθη....μη τρελαθουμε κιολας!
Ζουμε σε μια ζωη ταχυτατων πληροφοριων και γνωσεων....
Μονο το forum ειναι? ξερεις ποσοι εκαναν λαθη διαβαζοντας για ασθενειες και θεραπειες στο Internet απλά γκουγκλαροντας?

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Σαφώς και η εμπειρία είναι σημαντική , αλλά το θέμα είναι αν μπορείς να διακρίνεις πόσο έμπειρος είναι αυτός που το λέει .
Τέλος πάντων , αν αρχίσουμε μπορεί να λέμε για μέρες .

Ίσως φταίει ότι είμαι σχετικά νέος γονιός και μου φαίνονται όλα κάπως .
Που θα πάει θα μάθω κι εγώ .

Last edited:

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
αλλά το θέμα είναι αν μπορείς να διακρίνεις πόσο έμπειρος είναι αυτός που το λέει .
Αν παρακολουθείς καιρό το φόρουμ....και έχεις σχηματίσει κάποια άποψη για κάποια μέλη από την σοβαρότητα των απαντήσεών τους γενικά σε οποιοδήποτε θέμα...τότε ναι πιστεύω οτι μπορείς να το διακρίνεις.
Αν πχ...μου πει ο τάδε ή ο δείνα (δεν θέλω να αναφέρω ονόματα μελών)...ξεκουνήσου και τρέχα....ε...θα τρέξω!!!!!!!!!

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Εγώ ευτυχώς μπορώ να διακρίνω και μάλιστα με μεγάλη ακρίβεια .
Ο όλος προβληματισμός μου ξεκίνησε τι γίνετε με τα νεαρότερα άτομα .

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Καλημερα Βαγγελη. Τα νεοτερα ατομα με μια απλοϊκη προσεγγιση, οσα κινδυνευουν να χασουν μπαινοντας σε ενα φορουμ κανοντας λαθος εφαρμογη, άλλα τοσα μπορει να κερδισουν κανοντας σωστη εφαρμογη. Και δεν ειναι μονο τα θεματα υγειας του σκυλου σοβαρα και επικινδυνα, ειναι και η επιλογη φυλης, και η εκπαιδευση και η διατροφη. Να αποκλειστει μια υποθετικη στραβη δεν γινεται, ωστοσο δεν νομιζω οτι εχουμε περιστατικα κακης εξελιξης απο λαθος κατευθυνση μεσω του φορουμ. Νομιζω ομως οτι υπαρχουν παμπολες περιπτωσεις που νεοτερα αλλα και μεγαλυτερα μελη βοηθηθηκαν και προλαβαν καταστασεις ακουγοντας συμβουλες, διασταυρωνοντας γνωμες, και τρεχοντας σε γιατρους για αμεσες εξετασεις.

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Σήμερα άκουσα το εξής καλό
Στην Ελλάδα όλοι έχουμε εκ γενετής τρεις ιδιότητες.
Πρωθυπουργός -- προπονητής και κτηνίατρος.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ