Πόση υπομονή πρέπει να έχω;

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Δεν θα πρέπει τότε να επηρεάζεσαι από αυτό το συμβάν. Ηταν ειδική περίπτωση. Οχι μόνο έχεις τον νόμο με το μέρος σου, αλλά και καθόλου ράμματα για την γούνα σου. Που να τα ξέρει αυτός, τουλάχιστον. Οπότε αν θέλεις, μια χαρά καταγγελία μπορείς να του κάνεις.
Αν συνεχίσει και δεν τα βάζει λουρί, για εκεί μας βλέπω.Πάντως εγώ θα τον προειδοποιήσω....Μόνο με τις καταγγελείες, όπως λέτε και εσείς, μερικοί μαζεύονται!!!

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Βέβαια....με την Γκρέτα πάντα θα σου τύχει κάτι να έχεις να περνάς την ώρα σου!Αδέσποτα θα την καβαλάνε στη βόλτα (χωρίς να είναι σε οίστρο), από το μαντρί στα πενήντα μέτρα θα την δούνε τα σκυλιά και θα αρχίσουν να τρέχουν προς τα εμάς και άλλα πολλά....λουριά σκίζονται όταν είσαι 5 χιλιόμετρα μακριά από το σπιτί σου και δεν έχεις κάρτα στο κινητό, στο βουνό για βόλτα χαλάει το σαμαράκι και πρεπει να την δέσω με την ζώνη και το παντελόνι μετά να πέφτει.....:grin:
Επεισοδιακές οι βόλτες σας... κι' έλεγα για τις δικές μας... :D

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM! Eίδες που στο πα;; Κάτι ψιχανεμίστηκα! :) Είναι περίπτωση το τετραποδάκι σου!!

betelgeusse

Well-Known Member
14 Μαϊου 2011
301
2
38
germany
Παντως καλου κακου σε περιπτωση που ξανα τυχει τετοιο περιστατικο μην προσπαθησεις να χωρισεις τα σκυλια.Καπως ετσι κατεληξε ο ανδρας μου με ενα ωραιοτατο δαγκωμα απο ροττβαιλερ.
Το ροττβαιλερ ηταν χωρις λουρι και ηρθε πηδηξε πανω στον Στεφαν(αντρας), ο λεννυ(σκυλος) τα πηρε και αρχισαν να τσακωνονται αγρια(τα σκυλια).Προσπαθουσε εν τω μεταξυ να ηρεμησει τον λεννυ με λογια δεν τα καταφερε.Μετα ο Στεφαν τραβηξε τον λεννυ για να τον σταματησει και εφαγε το δαγκωμα απο το ροττ.Η ιδιοκτητρια του ροττ δε, καθοταν γυρω στα 50 μετρα μακρια απραγη, και οταν της ειπε οτι πρεπει σε δημοσιους χωρους με πολυ κοσμο να τον εχει με λουρακι εβαλε τα κλαματα και ζηταγε συγνωμη.Και αυτο το περιστατικο δεν συνεβει στην Ελλαδα που γενικα δεν υπαρχει παιδεια πανω στα σκυλια, αλλα στο κεντρο της Φρανκφουρτης.
Τωρα στο θεμα μας ,αν το τραβηξεις μεχρι καταγγελια μπορει και να σου κανει τα νευρα τσαταλια ο τυπος.Απλα προσπαθησε να τον αποφευγεις

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Παντου εχει σκυλια τα οποια ειναι ελευθερα και πραγματικα εδω στη Θεσσαλονικη που μενω εγω εχουνε γινει και γινονται απειρα σκηνικα καθημερινα...Τωρα τελευταια ειχα την Ηλεκτρα στην παραλια με ενα αλλο κουταβακι φιλων και ενω παιζανε ξαφνικα τρεχει ενα λαμπ με φορα να παιξει κ αυτο στο ασχετο..Οχι οτι με πειραξε που ηρθε να παιξει φυσικα οχι οτι δεν το χαιδεψαμε ολοι στην παρεα, μου την εδωσε ομως γιατι ο κυριος που το ειχε οχι απλα το ειχε ελευθερο, αλλα καθοταν και 20 μετρα πιο περα και κοιτουσε το χαος ανεμελος με καφεδακι τσιγαρακι και τα σχετικα..Πραγματικα ουτε που τον ενοιαζε τι θα γινει..Κριμα σκεφτηκαμε και συνεχιζαμε χαδια παιχνιδια κτλ μετα απο κανενα 15 λεπτο το λαμπ αρχισε να προσπαθει να καβαλαει μια τη δικια μου μια του φιλου κτλ κτλ και φαντασου τωρα σκηνικο εμενα να ξεμπλεκω φλεξι ο φιλος να ξεμπλεκει λουρι και οι 2 να ξεμπλεκουμε και να μαλωνουμε το λαμπ και γενικα μια κατασταση κουλουβαχατα και ο αλλος ο πανευρωπαηλιθιος να την πεφτει με τον καφε! ελεος? μετα του την ειπαμε βασικα δε παλευοταν η φαση...αλλιως θα τον ειχε εκει για παντα δεν υπηρχε περιπτωση να το μαζεψει το σκυλι καμια ομως.. Α λεει σας ενοχλει?!? Μισο λεπτο λεει να τον μαζεψω τοτε... Τι να του πεις αυτουνου...και τι να καταλαβει... Το χειροτερο ειναι οτι δεν ειναι ο μονος..Ειναι ενας απο τους πολλους..Κανονικα ομως..καφες, τσιγαρο ο σκυλος σε αποσταση ισα,ισα να φαινεται και απο κει και περα δε γ@μεις..Τι να λεει που ειναι, τι κανει και που το κανει...Βγαλε ακρη!

betelgeusse

Well-Known Member
14 Μαϊου 2011
301
2
38
germany
εδω στη Γερμανια γενικα μεσα σε πολεις δεν τα αφηνουν οι ιδιοκτητες ελευθερα.Στο δασος που παμε και ειναι πολλοι με τα ποδηλατα και τα εχουν ελευθερα εχουν και το λουρι μαζι και οταν πλησιαζει καποιος αλλος τα δενουν.
Σε καποιες περιπτωσεις που τα σκυλια συμπαθουν το ενα το αλλο τα αφηνουν ελευθερα να παιξουν αλλα παντα με επιβλεψη.Και εδω δεν υπαρχει περιπτωση να κυκλοφορει σκυλι χωρις τον ιδιοκτητη του στον δρομο

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
εδω στη Γερμανια γενικα μεσα σε πολεις δεν τα αφηνουν οι ιδιοκτητες ελευθερα.Στο δασος που παμε και ειναι πολλοι με τα ποδηλατα και τα εχουν ελευθερα εχουν και το λουρι μαζι και οταν πλησιαζει καποιος αλλος τα δενουν.
Σε καποιες περιπτωσεις που τα σκυλια συμπαθουν το ενα το αλλο τα αφηνουν ελευθερα να παιξουν αλλα παντα με επιβλεψη.Και εδω δεν υπαρχει περιπτωση να κυκλοφορει σκυλι χωρις τον ιδιοκτητη του στον δρομο
Για την Γερμανια δεν το συζηταω.. Για εδω τους Ελληναρες λεω... Φραπες, τσιγαρο και ο μηνας εχει 9...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Τωρα στο θεμα μας ,αν το τραβηξεις μεχρι καταγγελια μπορει και να σου κανει τα νευρα τσαταλια ο τυπος.Απλα προσπαθησε να τον αποφευγεις
Τώρα εγώ συγγνώμη κιόλας, αλλά αυτή την συμβουλή δεν την καταλαβαίνω.
Δηλαδή και κερατάς και δαρμένος;
Και έχει δίκιο και θα υποταχθεί;
Στο τέλος θα ζητάμε εμείς συγγνώμη και θα λέμε κι ευχαριστώ που δαγκωθήκαμε :rolleyes:
Να του κάνει την καταγγελία, γιατί αυτό είναι το σωστό, αν φυσικά δεν ευοδώσει καμμία άλλη μέθοδος, και να του κάνει τόσο ο φίλος μας, τα νεύρα τσατάλια του αλλουνού, που θα τον αποφεύγει εκείνος στο τέλος...:mad:

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Τώρα εγώ συγγνώμη κιόλας, αλλά αυτή την συμβουλή δεν την καταλαβαίνω.
Δηλαδή και κερατάς και δαρμένος;
Και έχει δίκιο και θα υποταχθεί;
Στο τέλος θα ζητάμε εμείς συγγνώμη και θα λέμε κι ευχαριστώ που δαγκωθήκαμε :rolleyes:
Να του κάνει την καταγγελία, γιατί αυτό είναι το σωστό, αν φυσικά δεν ευοδώσει καμμία άλλη μέθοδος, και να του κάνει τόσο ο φίλος μας, τα νεύρα τσατάλια του αλλουνού, που θα τον αποφεύγει εκείνος στο τέλος...:mad:
Συμφωνώ απόλυτα! Εξάλλου ο ψυχολογικός πόλεμος είναι πολύ πιο αποτελεσματικός και πιο κουραστικός για τον άλλον! Γιατί και από φόβο σε παίρνει και κοιτάει να είναι κύριος πάντα σε υποθετικό ενδεχόμενο πως τον παρακολουθεις και μπορείς να καταγγείλεις ανά πάσα στιγμή οποιαδήποτε παρατυπία του!! χεχεχε

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Παντως καλου κακου σε περιπτωση που ξανα τυχει τετοιο περιστατικο μην προσπαθησεις να χωρισεις τα σκυλια
Ναι, το ξέρω όμως τι να κάνω?Φοβάμαι μην πάθει κάτι!Θα μπορούσε να την είχε δαγκώσει πολύ πιο άσχημα το άλλο σκυλί...Και τότε με το καυκάσιο, η Γκρέτα ήταν κουταβάκι 3 μηνών (ακόμα και τώρα δεν θέλει να περνάμε από εκείνο το σημείο), και αν δεν ήμουν εγώ θα την είχε σκοτώσει!!!
Σήμερα τα έβγαλε βόλτα η γυναίκα του με το λουρί!Και μάλιστα πρωί πρωί!Η γυναίκα του βέβαια πάντα τα έβγαζε με λουρί....
Η Γκρέτα πάντως, ίσως να είναι και η ιδέα μου, έχει αποκτήσει λίγο επιθετικότητα, όχι με εμένα, γενικά με γάτες, που ήταν πολύ ήρεμη, και αν δει άλλο σκυλί να περνά....δεν ξέρω...και κάνει και άγριο γαύγισμα, όχι απλά γαυγίζει...

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Στη χειρότερη των περιπτώσεων κι αν αυτός δεν συμμορφώνεται, κανόνισε να βγαίνεις ώρες που δεν κυκλοφορεί αυτός με τα σκυλιά του..., εκτός κι αν τα αφήνει αμολυτά όλη την ώρα...
Ακραίο μεν, αλλά μπορεί να σε γλυτώσει από μπελάδες...(άσχετα που εσύ έχεις δίκιο...αλλά δεν μπορείς να το βρεις...)
Προσωπικά, το εφαρμόζω και έχω βρει την ησυχία μου...

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
αμα στη ξαναδαγκωσουνε να δεις πως θα κανει μετα με τα σκυλια!
δεν εχεις πολλες επιλογες
δεν εχει πολλα λογια οταν δεις κ ερχεται με τα σκυλια λυτα,κ σεπλησιασει λιγο το σκυλι(10μετρα).πες του
δεσε σε παρακαλω το σκυλο σου.
αμα δε το δεσει κ σου αρχισει τις πααπρολογιες πες του αμα πλησιασει θα αναγκαστω να το κλωτσησω.
περνε κανα μπουκαλι νερο μαζι μπας κ τρομαξει ο σκυλος.

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Την επομενη φορα στην βολτα σας που θα τον συναντησετε , οταν ερθει παλι ο λυτος του σκυλος προς τα εσας , βαλε τις φωνες , ουρλιαζοντας , κανοντας απιστευτη φασαρια δειχνοντας τον κυριο με το λουρι στο χερι , κλαιγοντας και φωναζοντας να δεσει τωρα τον σκυλο , κανει επιθεση, δαγκωσε τον σκυλο σου , απεκτησες ψυχολογικα και αλλα τετοια χαριτωμενα.
Λογια ο τυπος θα σαστισει(αρκει να εχει κοσμο εκει γυρω) και ισως το σκεφτει καλυτερα.
Σημαντικο να συνδεθει το γεγονος με οσο ποιο πολυ κοσμο εκει γυρω και να γινει ψιλοφασαρια , με εσενα σε σταδια λιποθυμιας με νερα , αερα και τα ποδια ψηλα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Πολύ καλή ιδέα αλλά...εσύ 2 μέτρα άντρας, θα το έκανες αυτό; :D
Μάλλον ούτε κι ο Αλέκος ;):p

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Οχι ρε Μαρεκο εγω δεν θα εκανα κατι τετοιο :eek:, θα ημουν λιγακι πιο μπρουταλ.:D
Αλλο μια κοπελα , αλλο ενας αντρας.;)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Αυτό λεβέντη μου, λέω κι εγώ. Και νομίζω θα συμφωνεί μαζί μου και ο Αλέκος, που άνοιξε το θέμα :p
Εκτός αν η συμβουλή σου, είναι γενικής χρήσης...:rolleyes::)

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Συγνώμη ρε παιδιά...
Αλλά και μια κοπέλα....
Αλήθεια τώρα...
Πιστεύετε ότι θα έκανε κάτι τέτοιο???

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Ρε Αλεκο συγνωμμη , νομιζα οτι ησουν κοπελα 17 χρονων:confused: γιαυτο και εριξα την συμβουλη τετοιας μορφης.
Agathe αν ημουν κοπελα και βεβαια θα το εκανα.Αν ειναι να μας τρελλανουν αυτοι , τοτε ας τους τρελλανουμε εμεις.Βεβαια μεταξυ σοβαρου και αστειου η συμβουλη , αλλα τωρα που την ξανασκεφτομαι μπορει και να δουλευε.:cool:

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Μια παρένθεση γιατί ήθελα να σας το πω κάποτε, δεν με λένε πραγματικά Αλέκο, απλώς επειδή δεν έχω και τις καλυτέρες εμπειρίες σχετικά με την κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων, από ένα φόρουμ, στο οποίο ήμουν μέλος λίγο πριν γίνω σε αυτό, αποφάσισα να μην δώσω το πραγματικό μου όνομα...Ζητώ συγνώμη αν δημιούργησα κάποιο πρόβλημα, βλακεία εκ μέρους μου...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Ελπίζω τουλάχιστον να είσαι άντρας και να μην πήγε τσάμπα το μάλωμα στον φίλο μου nasouk :p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.031
Νεότερο μέλος
albatros