Πόση υπομονή πρέπει να έχω;

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Έχω βαρεθεί τον κάθε π@π@ρ@!!!!!Έχουν σπάσει τα νεύρα μου.....!
Σε τι φταίω εγώ, που θέλω να πάω μια βολτούλα με το σκυλάκι μου, που θέλω να ηρεμήσω, να περάσω λίγο χρόνο μαζί της, να γυρνάω στο σπίτι με αίματα, και πολλά, πολλά, πολλά νεύρα!:mad::mad::mad:
Ένας κύριος, έχει 4 σκυλιά, μένει σχετικά κοντά μου, βγάζει τα σκυλιά του χωρίς λουρί βολτά και τα περνάει έξω από το σπίτι μου...
Σήμερα πάω την Γκρέτα βόλτα και την ίδια στιγμή βγάζει και αυτός τα δικά του..Η Αλίσα, είναι μια ράτσα που μοιάζει με ντόγκο...αλλά σε μαύρο, δεν θυμάμαι τώρα πως λέγονται, φεύγει από αυτόν και τρέχει προς τα εμάς, έρχεται και δαγκώνει την Γκρέτα στο πόδι, την Γκρέτα, πρώτη φορά την είδα τόσο άγρια, αν την άφηνα ελεύθερη θα την είχε ξεσκίσει!!!!Η Αλίσα είναι και αυτή άγρια, τουλάχιστον φαινομενικά, όποιος την βλέπει, την θεωρεί πολύ πιο άγρια από την Γκρέτα, αλλά είχε υποταχθεί εντελώς, πραγματικά αν βλέπατε το σκηνικό...Και αυτός να κάθεται δέκα μέτρα μακριά και να την φωνάζει, και εγώ να τραβάω την Γκρέτα, που έκανε σαν τρελή.ΟΥΦ!Το πόδι ευτυχώς, για το δικό του καλό, είναι μια χαρά...Λίγο αίμα μόνο, αλλά ήταν της στιγμής.
Τι να πω??Το μόνο που ήξερε ήταν να μου πει πρίν μέρες στην βόλτα που με είχε δει, γιατί φοβάμαι, και δεν την αφήνω και εγώ ελεύθερη...Αν είναι δυνατόν...Πρέπει να είναι πολύ βλάκας αν συνεχίσει και τα βγάζει χωρίς λουρί!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
(Βαθιές ανάσες.....ομμμμμ.....ομμμμμ.....)

Και πίστεψέ με....χωρίς λουρί θα συνεχίζει να τα βγάζει...
Σε πόσες και πόσες κουβέντες εδώ μέσα έχουμε πει τα ίδια πράγματα...
Ειδικά σε μικρές περιοχές (εννοώ όχι μεγάλες πόλεις...), οι άνθρωποι θεωρούν ότι το σκυλί πρέπει να κυκλοφορεί ελεύθερο, γιατί έτσι είναι στη φύση του...
Κι εγώ εδώ στις Σπέτσες...είμαι η...τρελή που βγάζει τα σκυλιά με λουρί...(μαζί με την elenib, δύο οι...τρελές...)
Όλα τα υπόλοιπα κυκλοφορούν χύμα...
Δεκάδες φορές έχω μιλήσει/συζητήσει/ψιλομαλώσει....
Στου κουφού την πόρτα...
Είναι...μαθημένα ...λέει...

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Και αυτός να κάθεται δέκα μέτρα μακριά και να την φωνάζει

Γιατί δεν του λες ήρεμα και ωραία πως θα τον καταγγείλεις;;;Που δεν τα έχει με λουρί επανειλημμένα, που δάγκωσε το δικό σου (κάτι μου λέει πως θα έχει κι άλλες συμπεριφορές επιλήψιμες). Αν μου δάγκωνε δικό μου σκυλί σκύλος του θα πήγαινα εκεί και θα του έλεγα με πολλά νεύρα πως αν δεν θέλει να τον καταγγείλω και να του πάρουν τα σκυλιά καλά θα κάνει να τα μαζέψει! Άσε που δεν ξέρεις αν τα έχει εμβολιασμένα ή όχι (επειδή δάγκωσε το δικό σου το λέω).

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Ναι οτι είναι μαθημένα, εκπαιδευμένα, υπάκουα...ούτε συζήτηση!
Και εγώ ήμουν ο τρελός, για την κυρία με το ντόπερμαν (που και αυτή το άφηνε ελύθερο), που την έβγαζα με το λουρί με τα καρφιά βόλτα, αλλά μια μέρα, όταν ο δικός της άρπαξε την Γκρέτα από το σβέρκο, τότε κατάλαβε ποιός ο λόγος που της το φορούσα.....
Και μιλάμε για ανθρώπους, που τους θεωρούσα ''σχετικούς''....

Last edited:

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Ειδικά γι'αυτόν που δάγκωσε το σκυλί σου, φρονώ πως οφείλεις να λάβεις μέτρα άμεσα!! Νομίζω πως απλά δεν βρέθηκε κανείς να τον βάλει στη θέση του γι'αυτό και αυθαιρετεί! Αλλά σκέψου να σου ῤθουν καμιά ώρα 2 μαζί...ή και περισσότερα (4 έχει είπαμε ε;). Προσωπική μου γνώμη είναι όταν τον ξαναδείς να του μιλήσεις και να του δώσεις να καταλάβει πως ΟΦΕΙΛΕΙ να τα έχει δεμένα!!

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Avraki δεν νομίζω να κάτσει και να με ακούσει είμαι 17 και είναι 50...Τον ξέρω και είναι δύσκολη η θέση μου, δεν μπορώ να μαλώσω μαζί του, ούτε να τον καταγγείλω...όχι πως δεν θα το θέλεο ο κ***ς του....Και θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο και σωστό, για αυτό λέω πως δεν πρόκειται να με ακούσει...
Τα έχει εμβολιασμένα.

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Avraki δεν νομίζω να κάτσει και να με ακούσει είμαι 17 και είναι 50...Τον ξέρω και είναι δύσκολη η θέση μου, δεν μπορώ να μαλώσω μαζί του, ούτε να τον καταγγείλω...όχι πως δεν θα το θέλεο ο κ***ς του....Και θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο και σωστό, για αυτό λέω πως δεν πρόκειται να με ακούσει...
Τα έχει εμβολιασμένα.
Έχω αναφερθεί και παλιότερα σε μια αντίστοιχη περίπτωση. Διάβασε το ποστ 18 σ' αυτό το θέμα:

http://www.dogforum.gr/v3/showthrea...επίθεση/page2&highlight=σκύλος+θεωρείται+όπλο

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Πάλι καλά (για τα εμβόλια λέω). Νομίζω πως αν αναφέρεις τις μαγικές λέξεις "αστυνομία" "καταγγελία" θα κάτσει. Αλλά και να μην κάτσει πιστεύω πως και μόνο που θα τις ακούσει θα μαζευτεί. Γιατί κακά τα ψέματα είναι επικίνδυνος! Αν δάγκωνε κανένα παιδάκι και του έκανε ιστορία ο γονιός να δεις για πότε θα γινόταν άνθρωπος. Άσε που είναι και κρίμα για τα σκυλιά γιατί αν κάποιος άλλος που δεν είναι ζωόφιλος δει τέτοιες συμπεριφορές είναι πολύ πιθανόν να βάλει φόλες! Εγώ πάντως σε όποιον "κουνιέται" και το παίζει ιστορία, όταν λέω για το νόμο και για την αστυνομία μαζεύονται όλοι και κάνουν μόκο! :) Δοκίμασέ το! Ο νόμος εξάλλου είναι με το μέρος σου! Αυτός ενδεχομένως ποντάρει και στην ηλικία σου και θεωρεί πως θα μείνεις άπραγος/η.

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Lostris ευχαριστώ αλλά δεν μπορώ να του κάνω καταγγελεία
Ναι ο νόμος είναι με το μέρος μου...το ξερω αλλά....
Του είχαν κάνει και μια καταγγελεία παλιά για το θέμα των σκυλιων, και αυτός το τράβηξε πολύ το θέμα, κανοντας τον άλλον που αρχικά έκανε την καταγγελεία να τον παρακαλάει.....:-?

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Lostris ευχαριστώ αλλά δεν μπορώ να του κάνω καταγγελεία
Ναι ο νόμος είναι με το μέρος μου...το ξερω αλλά....
Του είχαν κάνει και μια καταγγελεία παλιά για το θέμα των σκυλιων, και αυτός το τράβηξε πολύ το θέμα, κανοντας τον άλλον που αρχικά έκανε την καταγγελεία να τον παρακαλάει.....:-?
Είναι λογικό να φοβάσαι! Αν δοκιμάσεις να "απειλήσεις" για καταγγελία πιστεύεις πως δεν θα αλλάξει κάτι; Γιατί δεν μιλάς και με τη φιλοζωική της περιοχής/δήμου σου;

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Φιλοζωική περιοχής/δήμου???Δεν έχουμε τέτοιες πολυτέλειες εδώ...
Η μόνη λύση είναι να του μιλήσω...ήρεμα.Άλλωστε αυτός θα έπρεπε να φοβάται όχι εγώ.....

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
δε φταινε τα σκυλακια παντα ο μαλακας φταει στη περιοχη μου δε βαζει λουρι ΚΑΝΕΝΑΣ
οποτε εχω πει οποιο πλησιασει θα φαει σουτ!ειναι που ειναι μεσ στη μανουρα αμα παιξει και καμια δαγκωνια παει στραφι ολος ο κοπος.αλλα αμα τη δαγκωσουν μετα θα ξεχασω μονιμα το λουρι και ο θεος βοηθος

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Με ποιόν τρόπο; Ξέρεις;

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Ο δήμος δεν νομίζω να μην έχει έστω κάποιο σχετικό τμήμα! Το έχεις κοιτάξει;Ή έστω σε κάποιον δήμο κοντά. Είναι όπως με τα σκυλιά:μυρίζεται τον φόβο σου γι'αυτό και έχει θράσσος! Πιστεύω πως αν του μιλήσεις σωστά και υπεύθυνα θα δει ότι δεν τονπαίρνει, γιατί κακά τα ψέματα ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ! Και μη κοιτάς τι έκανε στο άλλον όπως είπες. Εσύ δεν είσαι ο άλλος!! Τρελοί υπάρχουν πολλοί! Το θέμα είναι να βρεις το κουμπί τους. Κι επειδή ο τύπος είναι απλά θρασύς άρα και δειλός πιστεύω πως αν του μιλήσεις όπως πρέπει θα καταλάβει. Πήγαινε και πες του αν το δικό σου σκυλί δάγκωνε κάποιο δικό του τι θα σου έκανε;;;Θα σου έλεγε κι ευχαριστώ;;

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
@ Superman Ναι τα σκυλιά δεν φταίνε...Αυτός έλεγε "Τώρα που θα πάμε σπίτι να δεις τι θα σε κάνω" και την χτύπησε μετά.
Αμα το χτύπαγα το σκυλί θα είχαμε άλλες ιστορίες!Το είχα πει και σε ένα θέμα παλιά μας είχε ορμήσει ένα καυκάσιο, και το έπιασα από τον σβέρκο, απορώ πως δεν με δάγκασε!Και τώρα ήμουν πάλι στη μέση και κάποια στιγμή πήγε να με δαγκώσει το αλλό, αλλά ήταν η Γκρέτα μπροστά!
Πάντως τον τελευταίο καιρό την μαθαίνω το όρμα, γαύγισε, και έχει μαγκέψει λίγο!Για αυτό και αυτή η συμπεριφορά, ένα μήνα πριν, η γκρέτα θα έτρεχε να μπει μέσα στο σπίτι με το που θα το έβλεπε να έρχεται.....Α ρε μόνο και την άφηνα!Να δω τι θα μου έλεγε μετά!

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Για να κάνω λίγο το χιούμορ μου...τα τραβάει το δικό σου όμως τα προβληματάκια τέτοιου είδους ε;; :) :)

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
@ Mareco Του έκανε και αυτός καταγγελείες, για άσχετα θέματα, ώσπου βγήκαν άπλυτα στη φόρα.
Τι να πω...θα δούμε!Κανονικά αυτός πρεπει να ερθει και να μου πει συγνώμη, και ενώ άκουσε την Γκρέτα που έκλαψε όταν την δάγλωσε, δεν ήρθε να δει τουλαχιστον αν είναι καλα!Θα του μιλησω αύριο!Με έχει νευριάσει πολύ!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Δεν θα πρέπει τότε να επηρεάζεσαι από αυτό το συμβάν. Ηταν ειδική περίπτωση. Οχι μόνο έχεις τον νόμο με το μέρος σου, αλλά και καθόλου ράμματα για την γούνα σου. Που να τα ξέρει αυτός, τουλάχιστον. Οπότε αν θέλεις, μια χαρά καταγγελία μπορείς να του κάνεις.

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Για να κάνω λίγο το χιούμορ μου...τα τραβάει το δικό σου όμως τα προβληματάκια τέτοιου είδους ε;; :) :)
Βέβαια....με την Γκρέτα πάντα θα σου τύχει κάτι να έχεις να περνάς την ώρα σου!Αδέσποτα θα την καβαλάνε στη βόλτα (χωρίς να είναι σε οίστρο), από το μαντρί στα πενήντα μέτρα θα την δούνε τα σκυλιά και θα αρχίσουν να τρέχουν προς τα εμάς και άλλα πολλά....λουριά σκίζονται όταν είσαι 5 χιλιόμετρα μακριά από το σπιτί σου και δεν έχεις κάρτα στο κινητό, στο βουνό για βόλτα χαλάει το σαμαράκι και πρεπει να την δέσω με την ζώνη και το παντελόνι μετά να πέφτει.....:grin:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.031
Νεότερο μέλος
albatros