Πόσες βόλτες τώρα με την ζέστη;

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
Η πρώτη βόλτα είναι νωρίς το πρωί γύρω στις 7:30 π.μ.
Το μεσημεράκι και το απόγευμα κατεβαίνει μόνο στον κήπο και όπου έχει σκιά για την ανάγκη της!
Επόμενη βόλτα κατά τις 8:30 το βράδυ και τελευταία τα μεσάνυχτα!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Μια βολτα το πρωι, μετα μεσημερι, μετα στις 8 παρα με 10-11 για παιχνιδι και μετα 12 βολτα για την αναγκη της. Ουτε κουραζεται ουτε τιποτα και μεσημερι μια χαρα βγαινει για βολτα, εγω ομως δεν την παλευω απο την ζεστη οποτε δεν διαρκει πολυ. Παντως λιγες βολτες τους κανετε ρε παιδιααααααα :p

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Εδω και μια βδομαδα ειναι μονιμως με το στομα ανοιχτο σαν χανος.
Το βραδυ με air-condition, το μεσημερι την καταβρεχω με το λαστιχο.

Φανταστειτε ενα σκυλο που ποτε δεν ειχε ιδιαιτερη κινητικοτητα μεσα στο σπιτι, πως εχει καταντησει αυτες τις ζεστες μερες...

Ειναι συνεχεια στο πλακακι και κοιμαται. Σαν floor graphic εχει γινει.

George_Nafplio

Well-Known Member
25 Ιουνίου 2012
116
1
Ναύπλιο
Το πρωί 7:30 10λεπτη βόλτα για τα απαραίτητα, ακόμα πιο σύντομη το 3 το μεσημέρι που γυρίζω από δουλειά και 8:00 το απόγευμα από μία έως δύο ώρες βόλτα και παιχνίδι. Όταν γυρνάμε σπίτι έχει ακόμα ενέργεια και παίζει με τα παιχνίδια της καμιά ώρα... Το βράδυ κοιμάται σαν αρνάκι :)

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Το κατσίκι δε δείχνει να πτοείται. Τώρα, αντί για μία απλή βόλτα, πάμε θάλασσα... ακόμα καλύτερα!

Ο Νέγκρο από την άλλη... εύχεται νομίζω να μην υπήρχε καθόλου αυτή η εποχή του χρόνου... (αλλά για θάλασσα κ αυτός τρελαίνεται) ;)

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Εμείς 2... Μία το πρωί γύρω στις 7 για μισή ώρα και μετά στις 9 για μια ώρα. Στη διάρκεια της ημέρας είναι ένα με το πλακάκι στη στάση "βατράχι βγήκε στη στεριά" ή αν θέλετε "κατσίκι στη σούβλα". Θάλασσα ακόμα δεν έχουμε πάει :(

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Εμείς μάλλον δεν έχουμε θέμα ...δεν έχουμε αλλάξει σχεδόν τίποτα..απλά έχουμε προσθέσει το καθημερινό μπάνιο στη θάλασσα το μεσημέρι (περίπου 1 ώρα) και έχουμε μειώσει την εκτόνωση στο κτήμα (περίπου 1 ώρα), οπότε είμαστε στα ίδια. Το πρωί μία γρήγορη (κάνα 10΄ίσα για τσίσα) και το βράδυ κατά τις 10.30 πάλι μια γρήγορη (15' για τσίσα).
Όσο για τον ύπνο στα ίδια μέρη το σπίτι είναι ευτυχώς δροσερό. Αν έχει πολύ ζέστη και είμαστε σπίτι πάει και ξαπλώνει στο μπάνιο ή αν έχω κλιματιστικό στο κρεβάτι του.

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Πωπω μπραβο ρε παιδια σε οσους δεν εχουν τοσο θεμα με τη ζεστη. Εμεις παλι αφου κοψαμε την μεσημεριανη, κανουμε αρκετα μεγαλη το απογευμα στο παρκο οποτε ερχόμαστε στα ιδια

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Εχουμε κοψει την μεσημεριανη και εχουμε προσθεσει μπανιο στην θαλασσα οταν μπορουμε!
οι υπολοιπες ειναι πριν τις 8:30 το πρωι και μετα τις 9:00 το βραδυ.
Τις υπολοιπες ωρες δροσια,αιρκοντισιον,πλατσουρισματα....

kat-indefix

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2011
92
0
Αγ.Παρασκευή
Εμείς 2 βόλτες μεγάλες όπως πάντα...μία το πρωί 7.30 και μία το βράδυ γύρω στις 8-8.30... μεσημέρια κάνει τόση ζέστη που ούτε ο ίδιος δεν θέλει....τουλάχιστον όταν είμαι σπίτι τα ΣΚ...οπότε καλύπτεται με τις 2 βόλτες!

veloutela

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2011
209
4
Το τρελόσκυλο έχει κληρονομήσει την αναισθησία μου προς την ζέστη μάλλον..
Το πρωί κατα τις 8 θα βγούμε για κανένα μισάωρο και το βράδυ μετά τις 8 για 45 λεπτά. Ενδιάμεσα ξαναβγαίνει μαζί μας για ψώνια στην γειτονιά ή το μεσημεράκι για κανένα δεκάλεπτο για τις ανάγκες της.

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Εμείς κόψαμε τη μεσημεριανή μαχαίρι και η πρωινή μας είναι 5λεπτη πλέον!
Η βραδινή κρατάει κανένα 45λεπτο, αλλά μόνο αφού έχει πέσει ο ήλιος...

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
6
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
6 και μιση το πρωι για 20 λεπτα και 20 λεπτα το απογευμα κατα τις 8 (εχουμε και περιοδο και ειμαστε πεσμενες ) σε καμια εβδομαδα θα ξεκινησουμε τα βραδυνα μας 9 με 10και μιση

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Σήμερα στο γυρισμό έψαχνε μηχανή για να ανέβει !!!!
Καλόμαθε η κυρά !!
Όπου έβλεπε μηχανάκι, σκούτερ κλπ προσπαθούσε να ανέβει και μετά καθόταν και δεν κουνιόταν !!
Πρώτη φορά το έκανε σήμερα ...

ruby

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
95
1
εμεις βγαινουμε 7. 15 το πρωι για 20 λεπτα, η βολτα στις 6.30 καταργηθηκε γιατι ουτε εγω μπορω με τετοια ζεστη και μετα ποδηλαταδα στις 8.45 3 χλμ πηγαινε ελα , και χαλαρασωση παιχνιδι και τρεξιμο στο αλσος πριν τρο γυρισμο. Παντως στην ποδηλαταδα τη βλεπω πολυ μαχιμη, απλα λαχανιαζει πολυ μετα. αργοτερα αν δεν νυσταζω τη βγαζω κατα τις 11.30 για 5 λεπτα. Η αληθεια ειναι οτι ανησυχω λιγο με την ποδηλαταδα, ακουω και σχολια οτι βασανιζω το σκυλι. Παντως οταν φτανω στο αλσος η Ρουμπι ελευθερη πια συνεχιζει να τρεχει μαζι μου και παιζει και με αλλα σκυλια. στο γυρισμο τα καταφερνει μια χαρα και βεβαια παντα ακολουθω το ρυθμο της

Nikolojohn

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2011
153
3
Χαϊδάρι
εμεις βγαινουμε 7. 15 το πρωι για 20 λεπτα, η βολτα στις 6.30 καταργηθηκε γιατι ουτε εγω μπορω με τετοια ζεστη και μετα ποδηλαταδα στις 8.45 3 χλμ πηγαινε ελα , και χαλαρασωση παιχνιδι και τρεξιμο στο αλσος πριν τρο γυρισμο. Παντως στην ποδηλαταδα τη βλεπω πολυ μαχιμη, απλα λαχανιαζει πολυ μετα. αργοτερα αν δεν νυσταζω τη βγαζω κατα τις 11.30 για 5 λεπτα. Η αληθεια ειναι οτι ανησυχω λιγο με την ποδηλαταδα, ακουω και σχολια οτι βασανιζω το σκυλι. Παντως οταν φτανω στο αλσος η Ρουμπι ελευθερη πια συνεχιζει να τρεχει μαζι μου και παιζει και με αλλα σκυλια. στο γυρισμο τα καταφερνει μια χαρα και βεβαια παντα ακολουθω το ρυθμο της
Δεν μασάει μία η Ρούμπι, και ποδηλατάδα? Εμείςπαίζουμε 10 λέπτά με άλλο σκυλί (βράδυ, τώρα το καλοκαίρι) και είναι ξαπλωμένη μία ώρα με το βεντιλατερ (ανάσες) στο φουλ!

Όσο για τις βόλτες, απλά έχει μικρύνει η διάρκεια και στις τρεις, με την βραδινή να είναι η μεγαλύτερη απο όλες! Εδώ και στο σπίτι σέρνεται η μικρή, λόγω ζέστης και μόλις βάλουμε κλιματιστικό, ξαναβρίσκει τον εαυτό της!!!

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Έχετε προσέξει ότι το σκάλιμπορ τους ενοχλεί τώρα με την ζέστη ή είναι η ιδέα μου;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog