Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, Λίζα είναι το σκυλάκι και είναι κοριτσάκι. Τα βρήκε μια κοπέλα κάπου μόνα τους στο δρόμο και έτσι υιοθέτησα ένα. Το φαι του το τρώει και πολύ φοβάμαι μην φάει και εμένα έτσι όπως τρώει... Ο προβληματισμός μου είναι επειδή μένω σε μικρό διαμέρισμα μήπως δημιουργήσω προβλήματα σε ένα μεγάλο σκύλο... Δουλεύω 5 μέρες την εβδομάδα 8 με 9 ώρες και επειδη ακόμα δεν την βγάζω μεγάλες βόλτες λόγο ότι δεν έχει ολοκληρώσει τα εμβόλια και σκέφτομαι το μέλλον μήπως τύχη κάποιες μέρες δεν μπορέσω να την βγάλω βόλτα τι θα κάνει σε ένα μικρό διαμέρισμα; Κάποιοι με τρόμαξαν ότι είναι pitbul και θα γίνει πολύ άγριο και δεν θα μπορέσεις να το έχεις μέσα στο σπίτι επειδή θα γίνει μεγάλο...
Το σκυλάκι πραγματικά είναι ένα διαμάντι συμπεριφοράς, δεν κλαίει όταν το αφήνω μόνο του, τουαλέτα απο την πρώτη μέρα τα κάνει στην πάνα, έχουμε μάθει κάποιες εντολές όπως κάτσε, περίμενε, να μου φέρνει το μπαλα και να μου την αφήνει μπροστά μου για να την ξαναπαιτάξω. Πραγματικά έχω εκπλαγή με την συμπεριφορά της, ούτε παιδί δεν με ακούει τόσο...
Αλλά με "στεναχώρησαν" όταν μου είπαν ότι δεν είναι για διαμέρισμα επειδή είναι pitbul. Εμένα πάντως δεν με μοιάζει για pitbul, νομίζω τα pitbul έχουν μικρά ματάκια η Λίζα έχει γκουρολοματάρες
, αλλά δεν νομίζω να ισχύει ότι τα pitbul είναι τόσο άγρια κτλ. τι να πω...
Είχα παλιά ένα μίνι Πίντσερ για ένα χρόνο περίπου όπου αναγκάστηκα για οικογενειακούς λόγους (έφυγα στο εξωτερικό) να το χαρίσω...