Πόσα ...Όσκαρ παίρνει το σκυλί σας;

rudy

Well-Known Member
27 Ιουνίου 2011
155
11
θεσ-νικη
εγω παλι τον δικο μου τον φωναζω πλεον καϊλα(απο τον γνωστο βασιλακη!)αν ειμαι σε καποιο αλλο δωματιο με κλειστη πορτα για να ηρεμησω λιγο χωρις να μπλεκεται στα ποδια μου,τον αφηνω στο σαλονι με το φιλο μου.την πρωτη φορα λοιπον ακουω τα κλαμματα του λες κ του δωσανε την πιο δυνατη κλωτσια του κοσμου!τρεχω στο σαλονι κ αυτος ερχεται κλαιγοντας στα ποδια μου. "τι του κανες βρε?"λεω στον δικο μου κ αυτος με κοιταει αφωνος "τιποτα,στο ορκιζομαι!με κοιτουσε κ αρχισε να ουρλιαζει!".παταω καυγα του στυλ για χαζη μεχεις,αφου τον ακουσα,μα δεν εκανα τιποτα κ μπλα μπλα.την δευτερη,τριτη φορα τα ιδια.παω κ κοιταω λοιπον απο την κλειδαροτρυπα κ τι βλεπω?ο φιλος μου βλεπει τηλεοραση κ αυτος ξαφνικα παραταει το κοκκαλο κ αρχιζει να κανει λες κ τον δερνουν!!!!!!!!!!!μεχρι που την ψιλιαστηκα πια οτι το κανει για να βγω απο το δωματιο!θα μεκανε να χωρισω ο ατιμος!!!!!!!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
θα μεκανε να χωρισω ο ατιμος!!!!!!!
Το να χώριζες θα ήταν το λιγότερο....σκέψου να τον έδερνες (τον φίλο σου ) και να χώριζες κιόλας!!!!:p Αχ αυτά τα σκυλια!!!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Α είχα και εγώ την ίδια απορία και είχα ανοίξει αυτό το θέμα
Συμπεριφορά: Το θέατρο του παραλόγου..

Πλέον δεν είναι απορία, αλλά σιγουριά η σκύλα μου είναι πρωτοκλασάτη ηθοποιός , όπως φαντάζομαι και τα δικά σας τα ατιμούτσικα*demonio*:cuniaoo::cuniaoo:

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Το μεγαλύτερο θεατράκι μου το παίζει όταν θέλει να πάει βόλτα.
αρχίζει και κάθεται πίσω από την πόρτα, κατεβάζει μουσούδα και ξεφυσάει στη σχισμή της πόρτας. και ψευτοκλαίει.
δεν δίνω σημασία. και μετά από λίγο αρχίζει και κάνει το εξής. Με πολύ χοροπηδηχτό τρόπο, αρχίζει και περπατάει πέεεεεερα δώθε το δωμάτιο περνώντας από μπροστά μου για να του δώσω σημασία.
και ξαναπάει στην πόρτα και ξεφυσάει ξανααάάάάαααααα!
Σα να μου λέει ότι έχει ανάγκη να ξεσκάσει ένα πράγμα!
μόλις βλέπει το σαμαράκι όμως..... τα ξεχνάει τα ξεφυσήματα και κουνάει ουρά ο κύριος!

το άτιμο, θα γίνει καλύτερος ηθοποιός από μένα. Λέτε να έχουμε κόντρες σε λίγο καιρό για το ποιος θα πάρει το ρόλο; ; ;
πφφφ

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
τριτη φορα τα ιδια.παω κ κοιταω λοιπον απο την κλειδαροτρυπα κ τι βλεπω?ο φιλος μου βλεπει τηλεοραση κ αυτος ξαφνικα παραταει το κοκκαλο κ αρχιζει να κανει λες κ τον δερνουν!!!!!!!!!!!μεχρι που την ψιλιαστηκα πια οτι το κανει για να βγω απο το δωματιο!θα μεκανε να χωρισω ο ατιμος!!!!!!!
Νομιζω πως εντελως αντικειμενικα και δικαια το οσκαρ παει εδω!!!!

Baloo

Well-Known Member
7 Αυγούστου 2011
179
2
13
Κρήτη
Pintsie

Στρώσε κόκκινο χαλί στο σπίτι για προπόνηση παραλαβής χρυσού αγαλματιδίου. Δυστυχώς προς το παρόν δεν προορίζεται για σένα...

Last edited:

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Pintsie

Στρώσε κόκκινο χαλί στο σπίτι για προπόνηση παραλαβής χρυσού αγαλματιδίου. Δυστυχώς προς το παρόν δεν προορίζεται για σένα...
shit!
και μου το 'λεγε η μάνα μου να αλλάξω επάγγελμα! τστστς!

ermirinaki

Member
31 Αυγούστου 2011
14
0
Λαρισα
Και μενα ο μικρος απο θεμα υποκριτικης δεν παει πισω. Οταν θελει να παιξουμε ερχεται με σκουνταει σαν να μου λεει ελα καλε να παιξουμε τι καθεσαι? Αν δε του δωσω σημασια χοροπηδαει σαν κατσικι και νευριαζει και παει καθεται στο πατακι με γυρισμενη την πλατη σαν να λεει αφου εσυ με γραφεις μια εγω σε γραφω δεκα χαχαχα.

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
α! εμένα κάνει και το άλλο! όταν τρώω (τρώω μπροστά στο pc) έρχεται και ακουμπάει τα μπροστινά του πόδια στο μπούτι μου και τεντώνεται. Σα να μου λέει : κάνε δουλειά σου εσύ! εγώ απλά τεντώνομαι. δεν το κάνω για να μου δώσεις φαγητό.
και μετά αρχίζει και γλύφεται σα να μου λέει: αχ να είχα κι εγώ λίγο φαγητό το φτωχαδάκι.αλλά δεν βαριέσαι...
και μετά ξεφυσάει!!!

christina287

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2011
133
0
Ο δικος μου εκτος απο το θλιμμενο βλεμμα για να κερδισει εστω κ μια μπουκια ψωμι, αρχιζει και να κλαιει.. και μολις γυρισω να τον κοιταξω σκυβει το κεφαλι και καθεται κατω και σε κοιταει σαν να ειναι το πιο νηστικο και το πιο καημενο κουταβι του κοσμου. Ε δε μπορεις να αντισταθεις σ αυτα τα ματια μετα..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97