Πόσα ...Όσκαρ παίρνει το σκυλί σας;

Baloo

Well-Known Member
7 Αυγούστου 2011
179
2
13
Κρήτη
Τα σκυλιά κάνουν πολλά για να κερδίσουν, να αποφύγουν κάτι ή απλά να μας τραβήξουν την προσοχή. Αυτό απαιτεί ώρες παρακολούθησης των ανθρώπων αλλά πάνω από όλα ταλέντο στην υποκριτική.

Όταν η Balloo κατάλαβε ότι της δίνουμε μπισκοτάκι κάθε φορά που τα κάνει στο σωστό σημείο, σκέφτηκε «και γιατί να μην τρώω συνέχεια μπισκοτάκια;» Πήγαινε λοιπόν και έπαιρνε «στάση» κάνοντας μάλιστα και ήχους ότι ζορίζεται! Μετά ικανοποιημένη ερχόταν κουνώντας την ουρά να φάει μπισκότο. Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας… 3 μέρες προσπαθούσε να φάει έξτρα μπισκότο με αυτό τον τρόπο.
Μήπως και τα δικά σας είναι γεννημένοι ηθοποιοί;

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Πήγαινε λοιπόν και έπαιρνε «στάση» κάνοντας μάλιστα και ήχους ότι ζορίζεται! Μετά ικανοποιημένη ερχόταν κουνώντας την ουρά να φάει μπισκότο. Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας… 3 μέρες προσπαθούσε να φάει έξτρα μπισκότο με αυτό τον τρόπο.
Μήπως και τα δικά σας είναι γεννημένοι ηθοποιοί;
Χαχαχα...θεική εικόνα...

Δεν είναι απαραίτητα ηθοποιία...μπορεί όντως να πήγαινε και να προσπαθούσε να επαναλάβει την πράξη "που γεννάει μπισκότα:D"......αλλά τζίφος....

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Χαχαχαχα! Γέλασα πολύ με το μουσούδι σου! Εμένα είναι μαλαγάνα. Μπορεί να αδιαφορεί για σένα γτ δν έχει όρεξη για παιχνίδια, αν όμως κάνει κτ κ υψώσεις φωνή για να την μαλώσεις, έρχεται τρέχοντας όλο χαρά να σε γλείψει κ αν δν φτάνει, γυρνάει ανάσκελα κ κουνάει πόδια σαν κατσαρίδα. Η πλάκα είναι που αν δν ανταποκριθείς στο γλείψιμο, το γύρισμα ανάσκελα το κάνει πολύ αργά με το κεφάλι κάτω σαν να σκέφτεται "είναι σοβαρά τα πράγματα, μάλλον δν θα πιάσει αλλά για να δουμε"...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ρε ποια υποκριτική και πράσινα άλογα? Χαρτωσιά δεν πιάνουν τα σκυλιά σας μπροστά στο Laurence Olivier, a.k.a. Βαρώνο Olivier του Brighton που είναι και μέλος στη Βουλή των Λόρδων άμα λάχει να 'ουμ!!:flip:

Έχετε δει ρε σκυλί που να πρέπει να χάσει ΠΕΝΤΕ κιλά (και ΦΥΣΙΚΑ του φαίνεται!) και το οποίο παίρνει ένα ύφος λιμοκτονούν σε σημείο που να κάνουν παρατήρηση στην ιδιοκτήτρια του ότι ... δεν το ταΐζει αρκετά το χαμένο!!:eek: Και που πείθει και την κτηνίατρό του να λέει απ' τη μια ότι πρέπει να χάσει βάρος και από την άλλη να του δίνει ναααααα λιχουδιές με την οκά!:p

Δεν έχω αποφασίσει εάν το Μουφ είναι η μετενσάρκωση/μετεμψύχωση (πάντα τα μπερδεύω αυτά) του Μεγάλου Olivier ή αν πρόκειται για απλή σύμπτωση και για υποκρίταρο....παρντόν....ηθοποιό ήθελα να πω αλλά μου βγήκε πιο στο αρχαιο-νεοελληνικό του (ναι, πώς!) και επομένως πρόκειται για μεγαλύτερη ταλεντάρα από κάθε Θέσπιο αυτού του σύμπαντος, συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του ίδιου του Θέσπιδος (ναι, του αρχαίου εννοώ!)...:rolleyes:

(Και μη βγει κανείς και μου πει "ο Pavlov είπε" διότι εδώ μιλάμε για άλλες διαστάσεις και άλλα επίπεδα και παράλληλα σύμπαντα!:D)

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Αχου το μωρέ μου! Να σου πω... Το έχω βρει κ γω κ το εκμεταλλεύομαι μερικές φορές! Αν δν μ δίνει σημασία, της λέω: Τσίλι? ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ? Να δεις πώς της έρχεται η όρεξη που με γράφει το σκασμένο! Κ το παίζω κ δύσκλη γτ αν την χαιδέψω πολύ, σου λέει όλα οκ κ φεύγει!

Baloo

Well-Known Member
7 Αυγούστου 2011
179
2
13
Κρήτη
το οποίο παίρνει ένα ύφος λιμοκτονούν σε σημείο που να κάνουν παρατήρηση στην ιδιοκτήτρια του ότι ... δεν το ταΐζει αρκετά το χαμένο!!D)
Μήπως δεν του δίνεις αρκετό φαγητό; Λίγο χλωμό το βλέπω

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ναι, ακριβώς, έχει ρέψει και μου έγινε λυμφατικό!:eek::D Έπρεπε να το έβλεπες χτες που μου γαύγιζε μέσα στο αριστερό αυτί όσο οδηγούσα και έκανε το τύμπανό μου να πάλλεται διότι ήξερε ότι αγόρασα χούμους και τζατζίκι από το σουπερμάρκετ και δεν πήγαινα σπίτι αρκετά γρήγορα! Και είχα βάλει και τη μουσική που του αρέσει, αυτή τη φορά δελφίνια με υπόκρουση κυμάτων να παφλάζουν καθότι απαγορεύεται να ακούω πλέον τη μουσική που μ' αρέσει εμένα! Εν τω μεταξύ να έχει γεμίσει ο τόπος περιπολικά που είχανε στήσει παγανιά μοιράζοντας κλήσεις για να συνεφέρουν κάπως το έλλειμα του προϋπολογισμού του Ιλλινόι...:rolleyes:

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Μου έκανε ακριβώς το ίδιο με τα τσίσα...

Πολλές φορές ως κουταβι (λες και τώρα μεγάλωσε τρομάρα μου) την πήγαινα κάθε τόσο στην πάνα της.
Δεν φεύγαμε εάν δεν κατούραγε...
Αυτή από χαρά που έπαιζε ή έκανε κάτι άλλο πιο ευχάριστο ή απλά δεν είχε.... έπιασε το νόημα ότι άμα δεν... δεν την κουνάμε από εδώ και πήγαινε και έπαιρνε στάση... στην αρχή απλά καθόταν αλλά όταν είδε ότι δεν γίνεται πιστευτό έπιανε και έπαιρνε θέση κανονικά!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Έκανε ακριβώς το ίδιο με το crate...Επειδή όποτε έμπαινε μέσα στην αρχή είχε μπισκοτάκι ακόμα και σήμερα όταν θέλει λιχουδιά μπαίνει μέσα και ποζάρει, του στυλ είμαι τέλειο σκυλί, το καλύτερο του κόσμου, κάνω μόνο ότι μου λέτε εσείς και αξίζω όχι ένα αλλά 1000 μπισκοτάκια!!! έλεος...

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Εμένα έχει ικανότητες ηθοποιίας τύπου Βόγλη.....στάσου μύγδαλα.......δηλαδή
σε κυνηγά συνέχεια με το μπαλάκι....στάσου μπαλάκι....δεν τελειώσαμε ακόμη...........

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Εμένα έχει ικανότητες ηθοποιίας τύπου Βόγλη.....στάσου μύγδαλα.......δηλαδή
σε κυνηγά συνέχεια με το μπαλάκι....στάσου μπαλάκι....δεν τελειώσαμε ακόμη...........
αααα ωστε θες να μας πεις οτι το παιζεις νεαρα ξανθια τουριστρια στη Σαμο?
:p

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
H Βaroque που μας εχει βαλει στο τσεπακι της κανονικα ειναι για πολλα οσκαρ.
Καταρχην θελει παρακαλετα και γλυκολογα για να φαει ακομα και οταν λυσσαει της πεινας και οταν τελικα τρωει σε κοιταζει με ενα βλεμμα του τυπου εγω κυρα μου ειμαι για πατε και εκλεκτα φιλετα οχι για ξηρα τροφη αλλα σου κανω την υποχωρηση και μεγαλη η χαρη σου κτλ κτλ κτλ
Οταν πηδαει μεσα στον λαχανοκηπο που ξερει οτι θα την μαλωσω μολις με δει μπαινει σφαιρα μεσα στο σπιτι και παει στο κρεββατι της παιζοντας της κοιμισμενη και 'δες μαμα τι καλο κοριτσι που ειμαι ρουπι δεν κουνηθηκα απο το κρεββατι"
Οταν θελει να παει βολτα ερχεται και στηνεται με την πλατη γυρισμενη σε μενα και το κεφαλι κατω βγαζοντας αναστεναγμους γιατι ολα τα βαρη του κοσμου ειναι στις πλατες της και ω θεεεεε μου τι αβασταχτη δυστυχια
Οταν τρωμε ερχεται και μυριζει το τραπεζι και οταν την κοιταω αυστηρα κατεβαζει το κεφαλι και παει στο δωματιο της ή λιγο πιο κει ριχνοντας μου ενα βλεμα του τυπου οκ φευγω αλλα να ξερεις οτι εισαι κακος ανθρωπος

Η Froggy οταν παιρνει να μασουλησει πραγματα που ξερει οτι δεν επιτρεπονται και την πιασεις στα πρασα (πχ τον λογαριασμο της ΔΕΗ απο το τραπεζι) αν την φωναξεις να ερθει κοντα σου ερχεται με οτι εχει βουτηξει το αφηνει με το αστο αμεσως και παιρνει το βλεμμα "αχ καλε συγνωμη δεν ηξερα οτι δεν πρεπει να το μασουλησω αυτο"
Οταν κανει οποιαδηποτε σκανδαλια και την πιασει στα πρασα εννοειται γιατι αλλιως δεν ξερει τιποτα για τον φονο (πχ οταν κλαδεψε το 1,5 μετρου νυχτολουλουδο μου στους 3 ποντους) τοτε ξεκιναει τις γαλιφιες και δινει φιλακια και πεφτει ανασκελα για χαδακια "και δες με τι γλυκα ειμαι πως μπορεις να με μαλωσεις"

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97