Πως να δωσω χαπι σε σκυλο(Μάχη για να πάρει χάπι)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Και μεσα σε λιγο γιαουρτακι αν το τρωει το σκυλακι(το γιαουρτακι), ειναι μια καλη λυση.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

mariatr

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
51
1
Γιατί ταλαιπωρείστε τόσο με τα χάπια και ταλαιπωρείτε και τα σκυλιά? Η λύση είναι απλή! Μαλακό τυράκι (philadelphia, μανούρι, λαβασκιρί, μυζήθρα, ανθότυρος..... ακόμα και φετα του θεού κάνει). Κρύβετε το χαπι μέσα σε μια μπουκιά (μέγεθος ανάλογο με το σκύλο) και τελειώνει το θεμα. Το milbemax είναι μια σταλιά χάπι.... δε θα 'επρεπε να δημιουργεί πρόβλημα.....

(τα παριζάκια και τα αλλαντικά, ή τα σκληρότερα τυριά, μπισκότα κτλ, δε βολεύουν αν ο σκύλος είναι δυσκολος, γιατι είναι εύκολο να πέσει το χαπι απο μεσα).
δεν θελει κοπο θελει τροπο.....................

Rooby

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
359
0
Η δικιά μου όποτε το έβαζα μέσα σε τυρί ή σε κομμάτι κονσέρβας κλπ ...το έβρισκε το "λαγονικό" !Έπιανε την μυρωδιά και μου έφτυνε άθικτο το χαπάκι .

Ο μόνος τρόπος να της το δώσω είναι ο εξής :
Ανοίγω με τα δάχτυλά μου το στόμα από εκεί που βρίσκονται οι κυνόδοντες και βάζω κάθετα τον αντίχειρα για να το κρατήσω ανοιχτό .Με το άλλο χερι ,κρατώντας το χαπάκι στα ακροδάχτυλα ,το βάζω εκεί που εφάπτεται ο ουρανίσκος και η γλώσσα και με τον δείκτη το σπρώχνω λίγο προς τα μέσα .Κλείνω το στόμα και αποφεύγω να κλείσω το πάνω μέρος της μουσουδας .Αυτό που κάνω δηλαδή είναι να σπρώξω την κάτω σιαγώνα προς τα πάνω και να σηκώσω το κεφάλι προς τα πάνω .Έτσι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει εύκολα την γλώσσα της για να το βγάλει .Ταυτόχρονα με το άλλο χέρι κάνω μικρές μαλάξεις στον λαιμό για να κατέβει το χάπι .Με το που θα το σταματήσω δίνω κατευθείαν 2-3 κροκέτες για να πάει σίγουρα κάτω και να μην μείνει η πικρίλα .

JacksonGSP

Well-Known Member
6 Απριλίου 2011
251
0
Σήμερα λοιπόν πήραμε το χάπι μας και δεν ξέρω πως, αλλα δεν παιδευτήκαμε καθόλου ούτε εγώ, ούτε αυτός... Του άνοιξα το στόμα, το πέταξα μέσα, του κλεισα το στόμα, μασαζάκι στο λαιμό και τέλος! :) Αφού δεν το πίστευα μετά... :p

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
ζηλειααααα
ζηλειααααα

εμενα σε καθε χαπι ακομα και στο ποιο πικρο εκτελει και εντολες ακομα

χαχαχαχαχαχαχαχαα :D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251