Πως μαζευουμε τα κακακια απο τον δρομο-παρκο ?

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Στέλιο είσαι απίστευτος!

Σακούλα προτείνω κι εγώ, κατά προτίμηση βιοδιασπώμενη.

Αυτό με την εφημερίδα, ποτέ δεν το κατάλαβα πώς σας βολεύει. Άντε και τα μάζεψες, μετά τι κάνεις μέχρι να φτάσεις στον κάδο που δεν είναι πάντα δίπλα? Κυκλοφορείς με το ένα χέρι πιασμένο, με κίνδυνο να μην μπορείς να κουμαντάρεις καλά τον σκύλο και με το αχνιστό δωράκι στη μόστρα περνώντας δίπλα από περαστικούς που αναρωτιούνται στην κυριολεξία τι σκατά μυρίζει έτσι? :)
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Μου θύμισες τις καλές στιγμές που πέρασα, φιλοξενώντας ένα σκυλάκι ](*,)](*,):cuniaoo:

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Στο Jumbo έχει στα πράματα για τα σκυλόγατα , συσκευασίες με 3 ρολλά σακουλάκια . 1 ευρώ αν δε κάνω λάθος .

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.422
10.636
Athens
Στο Jumbo έχει στα πράματα για τα σκυλόγατα , συσκευασίες με 3 ρολλά σακουλάκια . 1 ευρώ αν δε κάνω λάθος .
Και χρωματιστά κιόλας για να μην φαίνονται τα καλούδια ...σε όλη τους την αίγλη!

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
Στον αρουμπα λόγω μεγέθους χρησιμοποιώ τα βρεγμένα μαντηλάκια που έχουμε μαζί

Powered by Nexus 4

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Ξεκινάμε με μωρομαντηλα από τσιουαουα και καταλήγουμε σε σακούλα σκουπιδιών για αγίου βερναρδου/Καυκάσου κοκ

:p

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ρολό σακουλάκια για το καλαθάκι του μπάνιου. Ιδανικά για σκύλο 27 κιλών (και υποθέτω και για παραπάνω). Τα πολυμπαγκ, δεν με βολεύουν στο γύρισμα, λόγω μεγέθους περιεχομένου και δεν έχει μετά κι αρκετό χώρο για να το δέσω, για τον ίδιο λόγο. Ερώτηση προς κατόχους μεγαλόσωμων φυλών. Σας φτάνει το ένα χέρι για να μαζέψετε ή απαιτούνται και τα δύο;

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.121
1.392
Ερώτηση προς κατόχους μεγαλόσωμων φυλών. Σας φτάνει το ένα χέρι για να μαζέψετε ή απαιτούνται και τα δύο;
με το ένα αφού με το άλλο κρατάμε τα γομάρια μας :p

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
στον κήπο έχω ένα φαράσι και μία μικρή τσουγκράνα που τα μαζεύω,στις βόλτες έχω σακουλάκια και το κάνω όπως στο βίντεο του Στέλιου.αν τώρα κάνει ζουμί(την κάτσαμε),εκεί θέλει ένα μπουκαλάκι νερό και χαρτί.

Διάκος

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
140
2
σακουλίτσες τροφίμων και απο εμένα!Και δεν με νοιάζει για το αν φαίνονται, γιατί οι περισσότεροι εδώ εξακολουθούν να μην τα μαζεύουν καν...Και μια ερώτηση..αν πάει και τα κάνει σε σημείο που δεν μαζεύονται με την καμία (χτες τα έκανε δίπλα σε κάδο σκουπιδιών, και κύλισαν πολλά κάτω απο τον κάδο λόγω σκληρότητας, και μάζεψα μόνο τα φανερά), είμαι οκέι; Δεν με φαντάζομαι να μπαίνω κάτω απο τον κάδο σκουπιδιών και να μαζέυω τα απομεινάρια του Δία με την καμία!;)

Anesidora

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2012
504
5
Ρολό σακουλάκια για το καλαθάκι του μπάνιου. Ιδανικά για σκύλο 27 κιλών (και υποθέτω και για παραπάνω). Τα πολυμπαγκ, δεν με βολεύουν στο γύρισμα, λόγω μεγέθους περιεχομένου και δεν έχει μετά κι αρκετό χώρο για να το δέσω, για τον ίδιο λόγο. Ερώτηση προς κατόχους μεγαλόσωμων φυλών. Σας φτάνει το ένα χέρι για να μαζέψετε ή απαιτούνται και τα δύο;
Και εγώ τέτοια χρησιμοποιώ, τα αρωματικά...χιχι. Το πόνυ μου είναι γύρω στα 39 κιλά. Εδώ και ενάμιση μήνα που άλλαξα τροφή η ποσότητα έχει μειωθεί στο μισό! Δεν το πίστευα! Πλέον μπορώ να χρησιμοποιήσω και πολυμπαγκ, αλλά συνεχίζω με τα παλιά γιατί έχουν χρώμα και δεν είναι τόσο διαφανή.

μερικες φορες χρειαζεται και ενα τριτο χερι βοηθειας... :cool:
χαχαχαχα!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn