Πως λες ΟΧΙ σε υποψηφιο ιδιοκτητη;

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Καλη ερωτηση!! Ειχαμε συννενοηθει τηλεφωνικα παντα, οτι θα πηγαινα εγω μεχρι ενα σημειο της αποστασης και θα επαιρνε αυτος το κουταβι με το δικο του κλουβι που θα εφερνε μαζι του. Κι αυτο για να γλιτωσει αποσταση ο τυπος! Αλλα ουτε αυτο μου αρεσει. Θα ταλαιπωρηθει το κουταβι πολυ ακομα και να τους εβλεπα να φευγουν απο το παραθυρο. Δε νομιζω πια να ειναι τοσο ....και να το φορτωσει στην αποθηκη. Ειπαμε, για να παει συνοδευμενο.

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Ειμαι 6 με 7 ωρες απο Αθηνα δε ξερω ακριβως απο Θεσσαλονικη.

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Αρα, οι οικογένειες που είχες βρει, δεν ήταν φίλων, γνωστών, συγγενών, αλλά παντελώς αγνώστων.
Νομίζω, ότι το μεταφορικό είναι το μικρότερό σου πρόβλημα. Δεν θα έχεις την παραμικρή ιδέα σε τι χέρια θα πέσουν και πως θα περνάνε αυτά τα κουτάβια.
Εχω, γιατι εχω επαφες με ολους συχνα και ανελιπως δε μπορεις να χαριζεις κουταβια μονο σε γνωστους και φιλους. Κι αυτοι καποια στιγμη τελειωνουν!

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Εμένα πάλι με απασχολεί πιο πολύ "πότε λες ΝΑΙ σε υποψήφιο ιδιοκτήτη"
Απο οτι εχω καταλαβει εμπειρικα πλεον μονο με συμβολαιο λες Ναι.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
στα ποδια του αποκλειεται να το εχει.του λες απλα οτι ετσι δεν δεχεσαι να μεταφερθει το κουταβι κ οτι δεν φερεται υπευθυνα.απλα τα πραγματα.αν δεν φερθει σωστα τωρα που ειναι κουταβι ποτε θα φερθει.αν δεν μπορει να καταλαβει το ποσο συμαντικη ειναι η συμπεριφορα σε ενα κουταβο λιγων μηνων κ τι κακο μπορει να προκληθει στο κουταβι αλλα κ σε αυτον,τοτε δεν κανει για ιδιοκτητης.μην στεναχωριεσαι καθολου.να εισαι καφρος με τετοια θεματα.μην νομιζεις οτι αυτο που κανει αυτος ,ειναι λιγοτερο καφριλα απο το να του πεις οχι.

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
στα ποδια του αποκλειεται να το εχει.του λες απλα οτι ετσι δεν δεχεσαι να μεταφερθει το κουταβι κ οτι δεν φερεται υπευθυνα.απλα τα πραγματα.αν δεν φερθει σωστα τωρα που ειναι κουταβι ποτε θα φερθει.αν δεν μπορει να καταλαβει το ποσο συμαντικη ειναι η συμπεριφορα σε ενα κουταβο λιγων μηνων κ τι κακο μπορει να προκληθει στο κουταβι αλλα κ σε αυτον,τοτε δεν κανει για ιδιοκτητης.μην στεναχωριεσαι καθολου.να εισαι καφρος με τετοια θεματα.μην νομιζεις οτι αυτο που κανει αυτος ,ειναι λιγοτερο καφριλα απο το να του πεις οχι.
Ευχαριστω!Με ξελαφρωνεις!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Πες του το στα ίσια! συμβόλαιο υπογράψατε.... στα ίσια δεν μπορώ να σου το δώσω για αυτούς και αυτούς τους λόγους! Στο κάτω κάτω αυτός είπε πως μπορεί να έρθει και μετά τα μάσησε, δεν αναίρεσες εσύ κάτι! Και στην τελική αν καιγόταν τόσο πολύ εκείνος έπρεπε να το ψάξει με ποιόν καλύτερο τρόπο θα μεταφερόταν το κουταβίνι!!!

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Τιποτα παιδια το θεμα εκλεισε δεν του το δινω το κουταβι αρκετα με κουρασε!Το θεμα ειναι πως να ελεξγω τον υποψηφιο ιδιοκτητη μελλοντικο γιατι δεν τη ξαναπαταω! Εχω ατομα σε λιστα, αλλα κι αυτο το ατοιμο ειναι ενας κουκλος απιστευτος!!Με βαρια καρδια θα το δωσω!Ασε που Αθηνα δε θα μπορουσα και να το βλεπω και θα ψαξω πως γινονται τα συμβολαια υιοθεσιας!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
ελεγχο μπορεις να κανεις μονο αν πηγαινεις τακτικα κ βλεπεις το ζωο.κατα τα αλλα συνεντευξη.κατσε βαλε κατω τι ειναι σημαντικο για σενα κ ξεκινα ερωτησεις.πιστευω θα καταλαβεις κ τι ανθρωποι ειναι.αν ειναι δυνατον να μιλας τετ α τετ.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Υπαρχει ενα προβλημα με την απορριψη, ειδικα αν εξηγησεις τους λογους. Την επομενη φορα, ο υποψηφιος αστοιχείωτος ιδιοκτητης θα ξερει λογω εμπειριας τι παραμυθι να πουλησει στον επομενο εκτροφεα ή καταφυγιο. Ολο και καποιον θα καταφερει να κοροϊδεψει.