Πως θα λαβω μερος στην εκθεση?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Roxy-Lambrini

καλημερα κ τωρα τι μπορω να κανω ?κ να πληρωσω να μου το δωσουν μου εγγυαται κανεις οτι δν ειναι πλαστο? περαν τουτου καποιος προσφατα μου ειχε πει πως αν παω σε εκθεση κ την δουν μπορει να μου δωσουν πετιγκρι. δν ξερω κατα ποσο ισχυει.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
puzzle
Οταν στην εκανα δωρο απο που στην πηραν ? απο petshop?
Αν ειναι ετσι το 90% πλεον των petshop δεν δινει pedigree κι αυτα που δινουν υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να ειναι πλαστα..
Τωρα για να βγαλεις απο εδω καπου εκει στοιχηζει..
Και σιγουρα δεν μπορεις καν να λαβεις μερος σε εκθεση χωρις αυτο οποτε δεν ισχυει αυτο που σου ειπαν..

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Τωρα για να βγαλεις απο εδω καπου εκει στοιχηζει..
ΔΕΝ βγάζει από εδώ τώρα. Για να βγάλει από εδώ χρειάζεται και οι δύο γονείς να είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΚΟΕ και η γέννα να δηλωθεί τις πρώτες 30 μερες !! Πόσες φορές θα το γράψουμε ... στοιχίζει ΤΟΤΕ 20 ευρώ !!

Μπορείς να πάς σε μερικά pe-shop και να τους προσέρεις 100 ευρώ για οποιοδήποτε pedigree αντιστοιχεί στον σκύλο σου, είναι ίδιας δηλαδή ράτσας και περίπου ηλικίας, και θα σου δώσουν αν έχει ξεμείνει κάτι ... η αξία του θα είναι η ίδια με του δικού σου αν το έπαιρνες τότε, και θα μπορέσεις με την διαδικασια του export να το γράψεις και σον KOE

Roxy-Lambrini

Member
26 Αυγούστου 2008
18
0
39
Αθηνα
σας ευχαριστω ολους πολυ πολυ για τις πληροφοριες δν τα γνωριζα αυτα οπως κ να εχει θα ερθουμε στην εκθεση να δουμε τους φιλους μας. Κ παλι σας υπερευχαριστουμε.