Πωλειται crate

Status
Κλειδωμένο θέμα

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Γι'αυτό παίζει μεγάλο ρόλλο, ο σωστός επαγγελματικός προσανατολισμός.
Πρέπει το παιδί από μικρό, να λαμβάνει τις σωστές πληροφορίες και να κατευθύνεται προς τα "σωστά" επαγγέλματα ;)
...του οδοντίατρου, ας πούμε?:rolleyes:

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Βοηθάει καμιά φορά αυτό...:cool::)
Θα συμφωνησω...:cool::)

Και φευγοντας απο το θεμα των αποδειξεων, προτιμω να με πουν υπερβολικο και να ειμαι σωστος, παρα νορμαλ και να ειμαι ''ντεμί''...

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Προσωπικά έκανα απλά χιούμορ, δεν προσπάθησα να ειρωνευτώ τον grekos, συγγνώμη αν φάνηκε έτσι!

Κων/νος

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2010
222
0
Αθηνα,Μελισσια
Παιδια συγνωμη !Δεν εχω εμπειρια απο αγγελιες .Λοιπον Διαστασεις :[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Arial, Times New Roman, Verdana]XX Large - 42 : [/FONT][/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Arial, Times New Roman, Verdana]W42" x D27" x H30"
W107 x D69 x H76cm κανει για
[/FONT]
[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Arial, Times New Roman, Verdana]Αkita,German shep, Doberman, Rottweiler, Great Dane
Τιμη απο 140 το δινω 80 ευρω.Μαζι εχει&σκεπασματακι θερμομονωτικο-αδιαβροχο
Τιμη απο 140ευρω στα 80ευρω.
[/FONT]
[/FONT]

raven

Well-Known Member
24 Μαϊου 2011
96
54
Κομοτηνή
Παιδια συγνωμη !Δεν εχω εμπειρια απο αγγελιες .Λοιπον Διαστασεις :[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Arial, Times New Roman, Verdana]XX Large - 42 : [/FONT][/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Arial, Times New Roman, Verdana]W42" x D27" x H30"
W107 x D69 x H76cm κανει για
[/FONT]
[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Arial, Times New Roman, Verdana]Αkita,German shep, Doberman, Rottweiler, Great Dane
Τιμη απο 140 το δινω 80 ευρω.Μαζι εχει&σκεπασματακι θερμομονωτικο-αδιαβροχο
Τιμη απο 140ευρω στα 80ευρω.
[/FONT]
[/FONT]
μια φωτο να το δουμε???

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Βγάλε μια φωτογραφία ή πες τη μάρκα και τον κωδικό. Κανείς δε θα το πάρει έτσι όπως το πας και ήδη φτάσαμε στις 4 σελίδες με ερωτήσεις για φωτό και λοιπά στοιχεία.

Status
Κλειδωμένο θέμα