Επέστρεψα πριν λίγες μέρες από διακοπές... και γι΄ αυτό κατ΄ αρχήν θα ήθελα να σας πω, ότι χαίρομαι που σας βρήσκω και πάλι φίλοι μου.
Καλή μου
ROTTIE, την εκτροφή της "πίσω πόρτας...", βεβαίως και την καταδικάζουμε...
Όμως εν τοιαύτη περιπτώση..., δεν πρόκειται για εκτροφή της πίσω πόρτας..., μιας και εγώ σκέφθομαι να ασχοληθώ πολύ σοβαρά με την επιλεκτική εκτροφή της φυλής αυτής στο μέλον, επειδή πιστεύω ότι έχω τις προϋποθέσεις..., τις οποίες όμως, είναι κάπως άκαιρο να συζητήσουμε αυτή την στιγμή...
Πέρα όμως κι΄ απ΄ αυτό..., θα πρέπει να σου πω, ότι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, πως ισχυριζόμασθε, ότι τα ζώα μας είναι ισότιμα μέλη της οικογένειάς μας... και δεν τους επιτρέπουμε να ικανοποιήσουν ένα από τα πλέον δυνατότερα ένστικτά τους..., όπως το ένστικτο της αναπαραγωγής...???
Θα πρέπει να σου πω ακόμα, ότι ο πλέον σοβαρότερος λόγος, για τον οποίο φροντίζω πάντα να έχω σκυλιά με pedigree και πιστοποιητικά υγείας..., είναι το να μπορώ να τους επιτρέψω, τουλάχιστον για μια φορά στην ζωή τους, να ικανοποιήσουν την ανάγκη τους, να περάσουν τα γονίδιά τους στην επόμενη γεννιά και κατ΄ επέκταση στην αιωνιότητα...
Γνωρίζω καλά, το πρόβλημα με τις υπεράριθμες γεννήσεις... και γι΄ αυτό και σε κάθε μου σκυλί, έχω επιτρέψει μόνο ένα ζευγάρωμα, αλλά πέρα από αυτό..., θα πρέπει να σου πω, ότι προσωπικά θεωρώ τα σκυλιά όλου του κόσμου, την σημαντικότερη περιουσία της ανθρωπότητας... και κάπου βαθιά μέσα μου, αναρρωτιέμαι, αν τελικά έχουμε το δικαίωμα να εμποδίζουμε την αναπαραγωγή τους...
Θα πρέπει ακόμα να σου πω, ότι όταν... γίνει το περιβόητο ζευγάρωμα..., Θεού θέλοντος..., θα έχω ήδη φροντίσει να εξασφαλίσω για τα κουτάβια τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ζωής...
Επιπλέον θα ήθελα να προσθέσω, ότι στην αγγελία... με διακριτικό τρόπο γράφω, ότι ο μόνος και ο άμεσας σκοπός της γνωριμίας αυτής δεν είναι το ζευγάρωμα..., αλλά δεν το αποκλείω κιόλας...