Πρώτη γέννα

azgar

New Member
6 Ιουνίου 2016
4
0
34
Καλησπέρα είμαι καινούργιος στο forum και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για το οποίο ενώ έψαξα δεν βρήκα άκρη. Η σκύλα μου γέννησε 8 κουτάβια, το ένα δεν τα κατάφερε. Τώρα που άρχισαν λίγο να περπατάν ενώ όλα κοιμούνται μαζί, παίζουν μαζί το ένα το συγκεκριμένο εκτός ότι δεν παίζει με τα άλλα, δεν κοιμάται με τα άλλα και γενικά από ότι έχω καταλάβει θέλει να αράζει μόνο του. Αυτό είναι φυσιολογικό ; υπάρχει περίπτωση να έχει κάτι (δεν εννοώ ψυχολογικό). Να σημειωθεί ότι είναι αρσενικός και μόνο τα 2 από τα 5 είναι αρσενικά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
8 κουταβια - 1 που απεδημησε εις Κυριο = 7
απο τα 5 συνολικα (ειπαμε ημουν θεωρητικη κατευθυνση αλλα οχι και ετσι) τα 2 ειναι αρσενικα

Ο λοχαγος μου οταν του ζητουσαμε αδεια στον στρατο ελεγε: "Μετραω τα κουκια(στρατιωτες) και δεν μου βγαινουν,αρα δεν εχει αδεια". Εγω λοιπον εδω περα μετραω τα κουταβια και δεν μου βγαινουν :p

Ελπιζω να εχεις ενημερωθει πιο σωστα πριν γινει η δευτερη γεννα.

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
8 κουταβια - 1 που απεδημησε εις Κυριο = 7
απο τα 5 συνολικα (ειπαμε ημουν θεωρητικη κατευθυνση αλλα οχι και ετσι) τα 2 ειναι αρσενικα

Ο λοχαγος μου οταν του ζητουσαμε αδεια στον στρατο ελεγε: "Μετραω τα κουκια(στρατιωτες) και δεν μου βγαινουν,αρα δεν εχει αδεια".Εγω λοιπον εδω περα μετραω τα κουταβια και δεν μου βγαινουν :p

Ελπιζω να εχεις ενημερωθει πιο σωστα πριν γινει η δευτερη γεννα.
καλά, με πρόλαβες, το ίδιο σκεφτόμουν :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Μάλλον εννοεί 2 είναι αρσενικά και τα αλλα θηλυκα. Εγω κατι άλλο θέλω να ρωτήσω, τα κουτάβια τα έχει δει έστω μια φορά κτηνίατρος; Μήπως συντρέχει ιατρικός λόγος;

• Like
Reactions: Orilis

azgar

New Member
6 Ιουνίου 2016
4
0
34
Ναι λάθος, 2 αρσενικά και 5 θηλυκά. Αυτή τη βδομάδα θα τα πάμε, αλλά τρώει κανονικά κοιμάται κανονικά, απλά πως να το πω, δεν γουστάρει τα άλλα

azgar

New Member
6 Ιουνίου 2016
4
0
34
η μάνα πως του συμπεριφέρεται?
Πολύ καλά δεν έχω δει καμιά διαφορά στην συμπεριφορά της ίσα ίσα θα μπορούσα να πω ότι είναι και πιο παιχνιδιάρα

κωστασ123

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2015
105
66
34
Φιλε συγνωμη που σου το λεω αλλα κατι μου λεει ότι σε πολύ λιγο θα ακουσεις κυρυγμα :)

κωστασ123

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2015
105
66
34
Χωρις παρεξηγηση αλλα εγω από οτι διαβαζω εδώ στο φορουμ απαγορευεται η γεννα από μη καθαρόαιμα εκτροφικα σκυλια και οποιος διποτε ιδιοτης τα ζευγαρωσει θεωριτε παρανομο.Αν εχω λαθος διορθωστεμαι χωρις να θελω να προσβαλω το φιλο azgar,αφου από Κυπρο μερια είμαι και εδώ γινεται χαμος με τις γεννες από ιδιοτες δυστιχως..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Αν νομίζεις, ότι πρέπει να υπάρξει κύρηγμα, το κάνεις μόνος σου, εξηγώντας και τους λόγους :)

• Like

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Στο φορουμ (νομιζω πως) απαγορευονται οι αναγγελιες ζευγαρωματος/γεννες σκυλων χωρις την παραθεση των πεντιγκρι ή/και των εξετασεων των σκυλων.Τωρα στην τρισδιαστατη πραγματικοτητα,ο νομος δεν απαγορευει το ζευγαρωμα και των ημιαιμων σκυλων,αλλα ο ιδιοκτητης δεσποζομενου ζωου συντροφιας πρεπει -μεταξυ αλλων- "να μεριμνά για τη στείρωσή τους, εφόσον δεν επιθυμεί τη διατήρηση των νεογέννητων ζώων ή δεν μπορεί να τα διαθέσει σε νέους ιδιοκτήτες".Φυσικα επειδη το επιτρεπει ο νομος δεν σημαινει πως πρεπει απαραιτητα και να γινονται ζευγαρωματα χωρις ιδιαιτερο λογο.

• Like

κωστασ123

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2015
105
66
34
Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες beyond :) ,mareco νομιζω ότι ηταν ξεκαθαρη η απαντηση μου αφου ειχα άλλες πληροφοριες η μαλλον αλλα καταλαβα :ROFLMAO:και μου ελησε με αρκετη λεπτομερεια ο beyond τις απορειες.Τα πράγματα που σε καποιους είναι αυτονόητα σε καποιους αλλους δεν είναι (y):)

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
Αφού από υγεία λες ότι όλα δείχνουν καλά, τότε ίσως να είναι απλά θέμα χαρακτήρα.
Αλήθεια, γιατί ζευγαρωσες την σκύλα σου;