Πρώην BYB σκυλάκια...

thomas87

Active Member
23 Ιουνίου 2011
27
0
θεσσαλονίκη
Παιδιά καλησπέρα,
πριν κανα δυο ημέρες είδα στο fb μια ανάρτηση απο φιλοζωικό σωματείο για μια byb στήν Αθήνα όπου κατέγραψαν τα σκυλιά που είχε στην κατοχή της και τώρα ψάχνουν σπίτι, έχει διάφορες ράτσες όπως cocker,poodle mini, schnauzer,dogo argentino,pitt bull, 1 labrador και διάφορα άλλα. Σκέφτηκα ότι κάποιος μπορεί να θέλει να υιοθετήσει απο εδώ γιατι πολύ ψάχνουν...απλά η ανάρτηση στο fb παραπέμπει σε κάποιο άλλο forum και δεν ξέρω αν επιτρέπεται να βάλω εδώ το link....

thomas87

Active Member
23 Ιουνίου 2011
27
0
θεσσαλονίκη
Αστα, ζούσαν σε τραγικές συνθήκες...Δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω :( απο τότε που τα είδα όλο αυτό σκέφτομαι με το ζόρι κρατιέμαι.... :/

thomas87

Active Member
23 Ιουνίου 2011
27
0
θεσσαλονίκη
Παιδιά,και εγώ που έστειλα πριν 2 μέρες για να υιοθετήσω ένα,ακόμα να μου απαντήσουν!
Μήπως εαν γίνεις μέλος στο forum και απαντήσεις εκεί έχεις πιο άμεση απάντηση, μπορεί να λαμβάνουν πολλά μηνύματα γιαυτό να μην σου απάντησαν ακόμα, απλά λέω μια ιδέα δεν ξέρω δεν έχω στείλει...

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
Και μέλος στο φορουμ εκείνο έγινα και έστειλα και μήνυμα σε έναν μοντ που είδα οτι απαντούσε στους υπόλοιπους που ενδιαφέρονταν για σκυλάκι αλλά ακόμα καμία απάντηση δυστυχώς!