Πρόταση για τα staff members του φόρουμ

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Εχω να κανω μια προταση διοτι ως νεο μελος χρειαστηκα να ρωτησω σε κατι σε καποιον υπευθυνο του φορουμ και αυτο με εβαλε στη διαδικασια να ανοιγω θεματα και να διαβαζω ποστς μεχρι να πετυχω καποιον που ανηκει στο προσωπικο του φορουμ αλλα και να ειναι παραλληλα ονλάιν. Αυτο θα ηταν ευκολοτερο για ολα τα νεα μελη αν απλα τα μελη που ανηκουν στο "προσωπικο" του φορουμ ειχαν τα usernames τους χρωματισμενα διαφορετικα απο ολων των υπολοιπων ωστε καποιος απλα κοιτωντας σους συνδεδεμενους χρηστες θα εβρισκε σε ποιον μπορει να απευθυνθει με μια μονο κινηση.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
greatdane,
πλέον η ιδιότητα του moderator αναγράφεται κάτω από το nickname,
και εκτός αυτού μπορείς πολύ εύκολα να δεις ποιοι είναι οι mods και admins πατώντας
Βοηθήματα->Δείτε τους υπέυθυνους.

:)

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
Θα βοηθουσε παντως αρκετα,εαν στα στοιχεια που εμφανιζονται κατω απο τη φωτο τού αβαταρ,εμφανιζεται και τι σκυλο εχει καθενας/καθεμια απο εδω.πχ οταν μιλαμε με καποιον φιλο/φιλη στο Φορουμ να γραφει εκει κατω απο το αβαταρ Σκυλος:"Ελληνικος Ποιμενικος",θα με βοηθουσε σε καποιο θεμα που μιλαμε για την συμπεριφορα πχ των σκυλων μας ή για θεματα υγειας κλπ...
Δεν ξερω...προταση κανω...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
μπαααα
δεν νομίζω ότι είναι λογικό αυτό-κατα την άποψή μου βέβαια.....πως αλλιώς άλλωστε??? :)

άλλωστε μπορεί κάποιος να μήν έχει σκύλο
ή να έχει πολλούς απο διάφορες φυλές -έχω στο νού μου αρκετούς κι απο τις δύο περιπτώσεις
και γιατί να μην ξέρει να πεί και για άλλες φυλές?

έχω στο νού μου και περιπτώσεις που ξέρουν μεν πολλά για ορεινούς ποιμενικούς όλων των φυλών -αλλά δεν έχουν γιατί δεν μπορούν ,τουλάχιστον τώρα

κλπ

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
να παρακαλεσω τον admin να κανει το Nick μου κιτρινο-μαυρο...και να μου "μιλανε" μονο οσοι αγαπουν αυτα τα 2 χρωματα.:D
Και εγω θέλω να φύγει αυτή η πράσινη τέλεια απο το username μου γιατί είμαι αλλεργικος σε αυτο το χρώμα!!!!

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Eγω νόμισα ότι αναφέρετε σε κατόχους staffordshire terriers!!
στην αρχη και εγω αυτο καταλαβα και λεω...γιναμε ghetto:D

*μπορεις να το αλλαξεις αυτο το πρασινο διπλα απο το username σου...πηγαινε στις ρυθμισεις,επελεξε την επιλογη "invisible user" και αμεσως θα γινει κιτρινο...αλλα και παλι δεν θα σ'αρεσει...κοκκινο δεν υπαρχει στο φορουμ.:D

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
*μπορεις να το αλλαξεις αυτο το πρασινο διπλα απο το username σου...πηγαινε στις ρυθμισεις,επελεξε την επιλογη "invisible user" και αμεσως θα γινει κιτρινο...αλλα και παλι δεν θα σ'αρεσει...κοκκινο δεν υπαρχει στο φορουμ.:D
Κακώς δεν υπάρχει το κόκκινο χρώμα!!!! Σε αντί-ολυμπιακό admin πέσαμε :)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
respect!!!
είχα κι εγώ αλλά έκανα το λάθος να το αλλάξω......και με έπιασε η κρίση!!!!!!!περικοπές και στα pixel

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
και σε άλλα φόρουμ γράφει εκτός απο moderator / administrator διάφορους τίτλους όπως bannarator offtopicator dictator ή ακόμα και senior member , super wise member , κλπ

ειλικρινά δεν βλέπω τον λόγο όμως........
λες και είναι βαρύτερη η άποψη του ενός ή του άλλου επειδή έχει πολλά σκυλιά αυτής της φυλής ή της άλλης.......

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Και εγώ το ίδιο...:paja1::paja1::p
Και εγω το ιδιο νομιζα οταν το πρωτοειδα. Μαλλον ειναι προφητικο, πρεπει να ζητησουμε χωρο και εμεις οι staff members... :-D

Sent from my Liquid Metal using Tapatalk