Πρόκειται να υιοθετήσω σκυλάκι τον ερχόμενο μήνα...

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
Και εγώ ένα αδεσποτακι θα πάρω. Έχω σίγουρα ακούσει πόσο πολύ δένονται και πόσο ανθρωποκεντρικά και αφοσιωμένα είναι! Και το έχω υπόψη μου ότι η κουταβισια ηλικία είναι η πιο ομορφη και χαριτωμένη και πολύ θα ήθελα να την βιωσω αλλά δυστυχώς σπουδάζω και δεν θα μπορέσω να έχω το χρόνο που θα ήθελα για ένα κουταβάκι σε αντίθεση με έναν έφηβο- ενήλικο σκύλο. Σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι και ο μεγαλύτερος σκύλος δεν θα θέλει την ίδια προσοχη απλά έχει ήδη μάθει κάποια βασικα πράγματα (πχ έχει βγάλει δόντια, έχει μάθει να περπατάει στην βόλτα, έχει διαμορφωθεί ο χαρακτήρας του κτλ). Γι' αυτό δεν θα μπορέσω να αφιερώσω τόσο χρόνο στο κουταβι για να του μάθω όλα αυτά που ανέφερα. Αν μπορούσα πραγματικά θα έπαιρνα ένα κουταβακι. Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή σου!:):love:
Η αλήθεια είναι ότι αστειευόμουν :) ότι και να πάρεις θα έχει τις χαρές του και τις ...χαρές του, και στο τέλος θα είναι ο ξεχωριστός ΣΚΥΛΟΣ σου ;)

• Like
Reactions: stefanosk

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.800
20.118
Ψάχνοντας στα φιλοζωικά, ρίξε αν θέλεις στο μεταξύ και μια ματιά, στα δικά μας τα παιδιά :p

Bee & Bo νέες αφίξεις στην πόλη της @vek
Θες ένα Φερέρο Ροσέ στον καναπέ σου; του @manin

Teddy (bear) "αρκουδάκι" για σπιτι!

Για τον Teddy, μπορώ να σου δώσω εγώ πληροφορίες, πολύ περισσότερες απ'ότι θα βρεις στην σελίδα του φιλοζωικού :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα