Πρόβλημα boxer

lab retriever

Active Member
9 Μαϊου 2011
32
0
Έναες φίλος μου (13 χρονών) που πιστεύω οι γονείς του δεν θα έπρεπε να του είχαν πάρει σκύλο (άσχετο) έχει το boxer του σε ένα χώρο που είναι ο μισός από μία κουζίνα(εκτός σπιτιού)!Τον βγάζει μία βόλτα την ημέρα 15-20 λεπτά και το σκυλί σίγουρα δεν περνάει καλά.Του είπα να το βάλει μέσα στο σπίτι και να το βγάζει περισσότερες βόλτες.Για τις βόλτες μου είπε θα το σκεφτεί (αλλά τελικά δεν έκανε τίποτα) και για το να το βάλει μέσα στο σπίτι με τίποτα με την δικαιολογία ότι πρέπει το σκυλί να νιώθει πως είναι το κατώτερο μέλος της οικογένειας (που συμφωνώ αλλά το αν είναι μέσα στο σπίτι δεν έχει τόση σημασία)

Τι να κάνω πως να τον πείσω

cgri1976

Well-Known Member
φυσικα δεν συμφωνω με τιποτα απο τα παραπανω.... οσο για την κυριαρχια μπορει πολυ απλα να μην το αφηνει να ανεβαινει σε καναπεδες κτλ κτλ που τα ξερπυμε οι περισσοτεροι.... τωρα, αν ειναι παιδακι 13 χρονων νομιζω οτι χανεις τον χρονο σου...... μαλλον θα πρεπει να μιλησεις με τους γονεις του ομορφα και ωραια...και αν δεν βγαλεις τιποτα και απο αυτους θα πρεπει να απευθυνθεις αλλου(που δεν γνωριζω να σου πω την αληθεια αλλα θα σου απαντησουν και αλλα μελοι που τα γνωριζουν καλυτερα)

lab retriever

Active Member
9 Μαϊου 2011
32
0
Αυτό θα κάνω.Δεν το είχα σκεφτεί να μιλήσω στους γονείς του.Αν και μάλλον δεν θα κάνουν τίποτα γιατί νομίζω αυτοί είπαν αρχικά να το "βάλουν" εκεί.

giannnis

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
242
0
Εστω να αυξησει τις βολτες και τα βραδια να κοιμαται μεσα το σκυλι

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Στην Αμερικη θα του ειχαν επιβαλλει προστιμο -αρχικα- και θα του τον επαιρναν τελειως αν συνεχιζε τα ιδια.
Αλλα τι σας λεω τωρα...

lab retriever

Active Member
9 Μαϊου 2011
32
0
Τελικά μάλλον δεν θα γίνει τίποτα.Και το αστείο είναι πως το είχαν πάρει από εκτρφέα.Γιατί τους το έδωσε δεν ξέρω.

cgri1976

Well-Known Member
ωραια...αν μαθεις και καλα απο ποιον εκτροφεα, θα μπορεις να επικοινωνησεις μαζι του και να του πεις για το σκυλι...αν ο εκτροφεας εινα με εψιλον κεφαλαιο, θα επικοινωνησει με την οικογενεια και θα βρουν την λυση....

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.768
7.927
Πολύ καλή ιδέα. Αν φυσικά θέλεις πραγματικά να αναμιχθείς τόσο, μάθε τον εκτροφέα, παρτον τηλέφωνο και εάν πραγματικά είναι εκτροφέας θα ενδιαφερθεί και μπορεί να το χειριστεί με τρόπο που δεν θα σε μπλέξει καθόλου εσένα.

lab retriever

Active Member
9 Μαϊου 2011
32
0
Θα δω.Ίσως το κάνω αυτό.Αλλά το μόνο που ξέρω είναι η περιοχή που το έχει πάρει αν τον ροτισω και κάτι παραπάνω και μετά ο εκτροφέας τον πάρει τηλέφωνο να του πει αυτα που είναι να του πει σίγουρα θα υποψιαστεί κάτι για εμένα και δεν το θέλω αυτό.Θα μπορέσω παρ'όλα αυτά πιστεύω να βρω κάποιον τρόπο όπου να μην με υποψιαστεί.

υγ Με τους γονείς του δεν έγινε τίποτα, δεν θέλουν να βάλουν το σκυλί στο σπίτι.

cgri1976

Well-Known Member
αν ειναι απο πατρα, γνωριζω ποιος ειναι ο επισημος εκτροφεας μποξερ.... μπορω να σου δωσω το τηλ σε προσωπικο μηνυμα...αλλα πρεπει να γνωριζεις στοιχεια του σκυλου για να ενημερωσεις τον εκτροφεα
-φυλο
-χρωμα
-ηλικια
-ποτε το αποκτησαν
-και τελος το επωνυμο της οικογενειας.

lab retriever

Active Member
9 Μαϊου 2011
32
0
Ευχαριστώ πολύ

-Ξερω
-Ξερω
-Μπορώ να μάθω*
-Μπορώ να μάθω
-Ξέρω

*απο αλλον χωρις να με υποψιασθει!

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Καλα,αν το εχει παρει απο εκτροφεα μπορει να του το παρει πισω αν εχει υπογραφει ιδιωτικο συμφωνητικο μεταξυ εκτροφεα και ιδιωτη.Ολα γινονται.

lab retriever

Active Member
9 Μαϊου 2011
32
0
Το φαντάστηκα αλλά αφτό που θέλω είναι να αλλάξει τρόπο σκέψης η οικογένεια γιατί άνετα μετά μπορούν να πάρουν άλλο σκύλο από pet shop που δεν θα τους ελέγχει κανένας και να τον κάνουν ό,τι θέλουν.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
καλα ας σωσεις εσυ αυτον τον σκυλο.. και βλεπουμε μετα αν θα παρουν αλλο σκυλο... μπορει τελικα να μην θελουν πραγματικα σκυλο.

επειτα μπορει ο εκτροφεας να τους αλλαξει αποψη για το πως ζει ενα μποξερακι ;)
think positive!!