Πρόβλημα με το καλωσόρισμα!!!!

Αγγελος 13

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2013
757
748
Ας απαντησουμε στην mareco λοιπον....1ον ποιος ειπε οτι το σκυλι μενει συνεχεια στην βεραντα οεοο??(δικια σου θεωρια) 2ον αν δεν με ενοιαζε για την ησυχια την δικια μου και πολυ περισσοτερο να μην ενοχλω τους γειτονες δεν θα εμπαινα καν στην διαδικασια να μπω στο forum και να γραψω..... θα περιμενα μεχρι να ερθει η καταγγελια..... και 3ον καθε μα καθε φορα που μπαινω σε ενα forum να παρω μια γνωμη η ειρωνεια παει και ερχετε απο καποιους.... δηλαδη αυτο το πραγμα 1η φορα το βλεπω.. εγω ρωταω κατι πολυ συγκεκριμενο και ο αλλος με ρωταει αν εκτονονω τον σκυλο μου(ΕΛΕΟΣ) ... "οχι δεν το εκτονονω, πηρα doberman και το εχω συνεχεια κλεισμενο στο σπιτι και καθεται συνεχεια στη βεραντα και γαυγιζει"....Ευχαριστω αυτους που μπηκαν στην διαδικασια να διαβασουν και να απαντησουν δινοντας μου πληροφοριες.... :D... οι αλλοι ας συνεχισουν την ειρωνεια και να το παιζουν στους αλλους ξερολες...
Αν νομιζεις οτι σου εκανα την ερωτηση για να σε κοροιδεψω η να σε ειρωνευτω..
Τοτε χεσε ψηλα κ αγνατευε αδερφε..

Σιγα μην κατσω να ασχοληθω μαζι σου...

Αγγελος 13

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2013
757
748
1ον. Βαριέμαι καν, και να το συζητήσω.

2ον. Το συγκεκριμένο πρόβλημα που σε βασανίζει εσένα, όχι, δεν το έχω. Με κανένα σκυλί μου. Για την ακρίβεια, με τα 2 από τα 3 σκυλιά μου, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Με το τρίτο, επειδή είναι πολύ νεαρής ηλικίας ακόμη, κάποια προβλήματα που έχουν μείνει από τα μυριάδες που είχε, τα δουλεύουμε εντατικά. Κατά τα λοιπά...μπορείς να γελάς όσο θέλεις, και να θεωρείς λύση, να κάθεσαι έξω από το σπίτι σου μέσα στην μαύρη νύχτα, περιμένοντας όση ώρα χρειαστεί, για να ξελυσσάξει ο σκύλος σου, και να μπεις και μέσα :confused:

3ον. Οταν θέλεις να δώσεις απάντηση σε έναν άγνωστο που σε ρωτάει, πρέπει πρώτα, να τον ρωτήσεις για να μάθεις τις συνθήκες κάτω από τις οποίες του προκύπτει το πρόβλημα. Αλλιώς, δεν μπορείς να έχεις όσο γίνεται ολοκληρωμένη άποψη και άρα, να δώσεις την οποιαδήποτε συμβουλή. Αν εσένα, αυτή η διαδικασία σου φαίνεται ως ανάκριση, τότε...οι συζητήσεις στα διάφορα φόρουμ που μπαίνεις, μάλλον δεν είναι ο ενδεδειγμένος για σένα τρόπος, να μιλάς για τα προβλήματά σου. Βρες κάποιον άλλο καλύτερα.
Κ κατι τελευταιο με εχει καλυψει πληρως η mareco εδω....