Πρόβλημα με το αυτοκίνητο!

Status
Κλειδωμένο θέμα

leonied

New Member
29 Μαρτίου 2017
2
0
26
Γειά σε όλους! Καταρχήν συγγνώμη εάν το θέμα μου δεν ταιριάζει στη συγκεκριμένη ενότητα απλά είμαι καινούργια και δεν ξέρω ακριβώς τη λειτουργία του forum!

Έχουμε μια σκυλίτσα, τη Luna, που είναι σχεδόν 10 χρονών. Η χαρά της ζωής όπως όλα τα σκυλιά. Όμως όταν έρθει η ώρα να μπει στο αυτοκίνητο, καθώς και σε όλη τη διαδρομή, κλαίει τρέμει δεν κάθεται ήσυχη, πράγμα που εκτός απο λυπηρό είναι και επικίνδυνο όσο για εκείνη τόσο και για τον οδηγό. Εγώ κάθομαι πάντα πίσω μαζί της και τη χαιδεύω τη κρατάω κλπ, ποτέ φωνές. Ίσως αυτή της η αντίδραση να συνδέεται με τη σκέψη πως όποτε μπαίνει στο αυτοκίνητο είτε στο κτηνίατρο τη πάμε, είτε για καλλωπισμό (τα απεχθάνεται και τα δύο). Τι θα μπορούσα να κάνω για να αποκτήσει καλύτερη "σχέση" με το αυτοκίνητο; σκέφτηκα να την πάμε σε ένα πάρκο για σκύλους με το αυτοκίνητο, για να δει ότι μπορεί να τη μεταφέρει και σε ευχάριστα μέρη, ωστόσο σκέφτηκα να ζητήσω και τη δική σας συμβουλή!

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Εδωσες την λυση μονη σου.
Τοχει συνδυασει με κατι δυσαρεστο,εξού κ οι αντιδράσεις!
Τοσα χρόνια...δεν ετυχε να την βαλετε ποτε για να πατε μια βόλτα,μια εκδρομή?κατι?

leonied

New Member
29 Μαρτίου 2017
2
0
26
Εδωσες την λυση μονη σου.
Τοχει συνδυασει με κατι δυσαρεστο,εξού κ οι αντιδράσεις!
Τοσα χρόνια...δεν ετυχε να την βαλετε ποτε για να πατε μια βόλτα,μια εκδρομή?κατι?
με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο όχι γιατι πριν την ειχε η αδερφη μου τη Λουνα!

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Οκ,ξεκινα σιγα σιγα λοιπον,ανοιγε πχ τις πισω πορτες κ στη μια πλευρα κατσε εσυ (με ανοιχτες τις πορτες,να μην αισθανεται εγκλωβισμενη) κ φωναζε την απτην αλλη να ρχεται εκεινη,με καποια αγαπημενη λιχουδια ή παιχνίδι,κ καθιστε εκεί,απλά χαιδευε την,ταιζε την,παιξε μαζι της,επιβραβευσε την...καντο αυτο καμια βδομαδα πχ για λιγα λεπτα.
Την αλλη βδομαδα,ξανα τα ιδια,απλα βαλε κ μπρος,να ακουγεται ο κινητηρας...μετα σιγα σιγα κλεινε τις πόρτες...(εννοειτε τα παραθυρα κλειστα,μην την μάθεις ποτε να πεταει το κεφάλι απεξω,ειναι απιστευτα επικινδυνο) μετα αρχιζεις τις βολτες,εφοσον την δεις κ ειναι ηρεμη στο αμάξι,μια ολιγολεπτη βολτα γυρω απτο σπιτι της σας πχ,μετα λιγο πιο μακριά,πιο μακριά,πιο μακριά...καλο θα είναι αμα εχετε ελευθερο χρονο κ ορεξη να αφιερωσετε καποιες βολτες αποκλειστικα σε εκείνη,να πειτε πχ αυτη την Κυριακή θα παμε βολτα την Λούνα σε μια παραλία,σε ενα βουνό να περπατησετε,ησυχα πραγματα,να μην στρεσαρετε,απλα ποιοτικος χρονος μαζι της!
Μεχρι να φτασει σε σημείο να σας βλεπει να παιρνετε τα κλειδια του αυτοκινητου κ να σας παιρνει στο κατόπι...εαν δεν την πιεσετε,τρομάξετε,βιασετε,αυτο θα γινει...απλα θελει υπομονή

Status
Κλειδωμένο θέμα