Πρόβλημα με το Ρούλη

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Ο Ηταν οντως ασχημο που χτυπησε ολα τα κουδουνια
απο τα σπιτια για να κανει κομμα με τους γειτονους για να τον διωξουμε.
:mad::mad: Ελεος, ας βγουνε και τη νυχτα με αναμμενους δαυλους και αξινες και ας αρχισουν το κυνηγι! Συγνωμη με την υπερβολη αλλα βγαινω απο τα ρουχα μου με τετοιες αντιδρασεις, να πηγαινει απο πορτα σε πορτα για να διωξετε τον σκυλο. Αντι να κοιταζει ποιο ειναι το προβλημα ενω τον ειχατε τοσα χρονια, ξαφνικα αρχισε την περιεργη συμπεριφορα καθεται και ξεσηκωνει τον κοσμο!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Αν μου λεει αληθεια και το εκανε ναι ηταν οντως ασχημη αντιμετωπιση. Δεν ξερω ομως αν
πρεπει να την πιστεψω η οχι. Θα δειξει σε βαθος χρονου. Λιγο πολυ ολοι σε αυτη την
γειτονια ολοι εχουμε παραπονα απο τον απεναντι μας! Το μονο που φοβαμαι πολυ
ειναι οι φολες και μην μου τον παρει ο δημος για "ταξιδακι".
Τα υπολοιπα καπως θα τα αντιμετωπισω!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Να είσαι πάντα καλά που τον φροντίζεις και τον βοηθάς !!! :):):) Για την κατ' ευφημισμόν "κυρία" που κάνει τέτοιες κινήσεις μόνο τα χειρότερα μπορεί κανείς να πεί. Γιατί δεν χτύπησε τα κουδούνια των γειτόνων τόσα χρόνια, μήπως καταφέρετε να βοηθήσετε τον έρημο τον Ρούλη που ζούσε στον δρόμο ; Τέλος πάντων, να δούμε τί θα πεί και ο κτηνίατρος, μήπως βρεθεί κάποια λύση στο πρόβλημα.
Αγγελία έχεις βάλει ; Δεν ξέρεις καμία φορά ...

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Οταν ηταν κουταβι, αλλα δυστυχως δεν ηταν τυχερος. Τωρα που ενηλικιωθηκε και εφτασε σχεδον τα
7 και με τα προβληματα που εχει δεν θα ειναι "καλοδεχουμενος".
Αυριο θα παω να τον παρω και θα ρωτησω τον κτηνιατρο τι αλλο μπορω να κανω. Και βλεπουμε! Θελω
να παραμεινω αισιοδοξη!

Last edited:

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Εχει περασει σχεδον ενας μηνας απο την στειρωση και αυτο που παρατηρω οσον αφορα την συμπεριφορα
του Ρουλη ειναι οτι εχει καλμαρει καπως. Δεν ειναι τοσο στην τσιτα να γαβγισει μολις περναει ανθρωπος,
γενικα ειναι πιο κουλ και πιο υπακουος. Ευελπιστω οσο περναει ο καιρος να ηρεμει κι αλλο και να μην ξαναδημιουργησει
κανενα προβλημα!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Υπέροχα νέα ! Σου αξίζουν συγχαρητήρια ! :):):) Η γειτονιά και η στριμμένη γειτόνισσα έχουν ηρεμήσει ;

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Πολύ ωραία νέα ! Εύχομαι τα καλύτερα για όλους ! Και πάλι να είσαι καλά που τον φροντίζεις και τον προσέχεις ! :):):)

betelgeusse

Well-Known Member
14 Μαϊου 2011
301
2
38
germany
Δυστυχως το προβλημα με τα αδεσποτα στην ελλαδα παραμενει.Αν μενεις αθηνα προσπαθησε να επικοινωνησεις με καποια οργανωση οπως stray.gr η καποια αντιστοιχη.Επισης πισω απο γενικο κρατικο υπηρχε ενας χωρος φιλοξενιας αδεσποτων(ουσιαστικα ενα οικοπεδο ηταν που ανηκει στο νοσοκομειο) μπορει να υπαρχει ακομα

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Ποσο να βοηθησουν και αυτοι? Οι ποροι που εχουν ελαχιστοι και ο ογκος των σκυλιων που φροντιζουν τεραστιος.
Οτι μπορω το κανω μονη μου. Ασε που και απο το κεντρο ειμαι αρκετα μακρια και ο σκυλος εχει συνηθισει πια
εκει, ειναι ο χωρος του!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Πεντε μηνες εχουν περασει απο την στειρωση του και ειναι εμφανες οτι ο Ρουλης ειναι πιο ηρεμος και
δεν γαβγιζει τοσο τους περαστικους οσο παλιοτερα! Με τα σκυλια η κυριαρχια του εχει παραμεινει,
δεν νομιζω οτι θα του περασει και ποτε. Ευχομαι η κατασταση να παραμεινει ηρεμη και ησυχη
και να μην εχουμε κανενα καινουργιο παρατραγουδο!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.031
Νεότερο μέλος
albatros