Πρόβλημα με τα κόπρανα (Πάλι τα ίδια...;;)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.745
7.893
Δεν θα έδινα ποτέ ωμά, χωρίς να κατακρίνω κανέναν που δίνει, ίσα ίσα που το θεωρώ την πιο ισορροπημένη διατροφή για τον σκύλο. Δεν θα έδινα λόγω προσωπικής φοβίας.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Aλεξια τι κομμάτι κρέας είναι αυτό (ζώο και τμήμα αυτού)...? Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Κατά τα άλλα αυτό μου το είχεπει και ο δήθεν εκτροφέας μου και μου βγήκε σε καλό... η μικρή μπορεί να φάει τα πάντα χωρίς κανένα απολύτως θέμα με εμετούς και διάρροιες. Δεν υπολόγισα σωστά κι εγώ και η αλλαγή έγινε μέσα σε 5 μέρες, αλλά δεν κατάλαβε και πολλά.

Και η δικιά μου ψοφάει για ωμό ρε παιδιά... της έδωσα μία μέρα κοτόπουλο από το δικό μας (φιλέτο από μπούτι) και έτρεμε η κάτω σιαγόνα της από την ανυπομονησία να φάει κι άλλο... μακάρι να μην είχα και εγώ τις φοβίες της kyvelis να ταίσω barf που βλέπει την κροκέτα και της γυρνάνε τα άντερα!
Κάνει αγγαρεία το σκυλί μου με την ξηρά το βλέπω...

Υ.Γ. τι ακριβώς βλέπουμε στην τέταρτη φωτό??

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.745
7.893
Εμένα δεν κάνει αγγαρεία τρώει τα πάντα, αλλά αισθάνομαι λίγο ότι τον δηλητηριαζω σιγά σιγά υπερβολικό ίσως αλλά έτσι νοιώθω, στο παιδί μου δεν θα έδινα ποτέ τυποποιημένη τροφή όπου δεν θα μπορούσα να ελέγξω τα συστατικά, αλλά στο σκυλί μου το καημένο το κάνω..

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Αυτό που το πας... το χειρότερο κρέας είναι καλύτερο από την ξηρά κατά τη γνώμη μου, αλλά δεν εμπιστεύομαι τον εαυτό μου και τα κρέατα να δώσω barf. Μακάρι για το καλότου σκύλου μου να μπορούσα να το αλλάξω...

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Αυτό που δίνω στα κουτάβια είναι βοδινή ουρά. Με βολεύει γατί είναι ήδη μικρά κομμάτια και τα βάζω όπως είναι στο καταψύκτη. Από αρνί τους δίνω το κάτω μέρος του ποδιού.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Αυτό που δίνω στα κουτάβια είναι βοδινή ουρά. Με βολεύει γατί είναι ήδη μικρά κομμάτια και τα βάζω όπως είναι στο καταψύκτη. Από αρνί τους δίνω το κάτω μέρος του ποδιού.
Σ' ευχαριστώ πολύ! :)

spa

Member
7 Απριλίου 2011
10
0
Θεσσαλονίκη
Παιδια εμενα ειναι 6 μηνων κ εχει μια δυσανεξια στο κοτοπουλο..Οποτε του δινω acana pacifica..Τροφη που λεει μεν οτι ειναι για ολες τις ηλικιες αλλα δεν ειναι συγκεκριμενα για κουταβι..Κανω καλα η εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο?

G.M.Z.K.

Well-Known Member
29 Οκτωβρίου 2010
192
0
Αλεξανδρούπολη, Έβρος
Μαγειρευτό φαγητό.
Ξέρεις τι βάζεις μέσα! Είναι οικονομικό! Ασύμφωρο σε σχέση με το 24ωρο ωράριο που έχουμε!
Αποκλείεις και τους κινδύνους των ωμών!
Χοιρινό, μοσχάρι, γαλοπούλα, κουνέλι, λαγός κλπ με ρύζι, μακαρόνια, λαχανικά...
Και τί εννοείς δυσανεξία στο κοτόπουλο?
Υ.Γ. Τρομερή λιχουδιά η βοδινή ουρά (τουλάχιστον για μένα που είμαι άνθρωπος) αλλά στα ελληνικά κρεωπολεία είναι δυσεύρετη!

Last edited:

spa

Member
7 Απριλίου 2011
10
0
Θεσσαλονίκη
Δεν εχω το χρονο να δινω μαγειρευτο φαγητο οπως επισης και δεν ξερω τι ακριβως να του δινω και σε τι ποσοτητες..εννοω με τη λεξη δυσανεξια πως δεν δεχεται ο οργανισμος του το κοτοπουλο..εχει αλεργια..και κανει διαροιες με το που το δινω...θα ρωτησω στα κρεωπολεια τις γειτονιας..ισως φανω τυχερος..

Napalina Lacrimal

Well-Known Member
20 Μαϊου 2010
241
0
Serres
www.myspace.com
Εγώ πάλι έχω αλλάξει 3 είδη της acana μέσα σε έναν μήνα για να βρω κάτι που να μην το βαριέται στη γεύση αλλά και να είναι στα μέτρα της...

Κανένα πρόβλημα με την αλλαγή από acana small breed στην acana grasslands και έπειτα pacifica για να δούμε τις γεύσεις και έχω μπερδευτεί τόσο πολύ που έχω χάσει την μπάλα....:(

Τελικά αυτό που έκανα είναι να πάρω την acana grasslands λόγω της χαμηλότερης πρωτεΐνης αλλά αυτό που με ανησυχεί είναι η ανεβασμένη γλουκοζαμίνη κ χονδροιτίνη που έχει... επίσης φοβάμαι για το ασβέστιο που είναι 2%...

Υπάρχουν κάποια κριτήρια για αυτά τα συστατικά ώστε να ξέρουμε πόση ποσότητα αυτών των συστατικών έχει ανάγκη ένα μικρόσωμο σκυλί με μια μέτρια εξάσκηση?

Προς το παρών εχω διαλέξει την συγκεκριμένη τροφή για την γευστικότητα και την χαμηλότερη πρωτεΐνη απ' οτι οι άλλες!
Please help!:(

nikosjkd

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2009
118
0
Λοιπον update λογω λαθος υπολογισμου ξεμεινα απο acana grass επεσα εξω κατα 4μερες....ναι ειναι πολυ.Καλαματα μονο κατοπιν παραγγελιας τελικα κατεληξα οτι η πιο ασφαλης τροφη να δωσω ηταν η i/d της Hills αφου την εχουμε ξαναπερασει και παλιοτερα και ετσι οταν γυριζα αθηνα θαταν πιο ευκολο να κανω μεταβαση.Τωρα τον ταιζω 2 φορες την ημερα 9-9 απο 375ml καθε φορα και ο λογος που το λεω σε ml ειναι γιατι εχασα το πλαστικο της acana.Προς το παρων ειναι ολα τελεια παλι καλα

blackpit35

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
374
0
Kalamata
@nikosjkd Καλαμάτα την βρίσκεις την acana, δεν χρειάζεται να κάνεις παραγγελία, την έχει ο Σπυρόπουλος επί της Αθηνών.

nikosjkd

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2009
118
0
Το ξερω αλλα acana grasslands δεν ειχε,εκεινη τι στιγμη ειχε μονο την Sport&Agility

nemesisgr

New Member
20 Σεπτεμβρίου 2011
1
0
ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ACANA ΣΤΟ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΑΠΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ. ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΡΕΛΑ ΕΝΤΕΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΦΡΟΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ. ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΡΕΑΤΙΝΙΝΗ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ?

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ACANA ΣΤΟ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΑΠΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ. ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΡΕΛΑ ΕΝΤΕΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΦΡΟΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ. ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΡΕΑΤΙΝΙΝΗ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ?
Xου αρ γιου?

Συστησου πρωτα και μετα μας υποστηριζεις και το οσα λες αν θελεις να τα διαβασει καποιος και να τους δωσει σημασια.

Και τα Κεφαλαια γραμματα ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ !

nikosjkd

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2009
118
0
Στειλε μου ενθετο απο κτηνιατρους και μετα το συζηταμε....αν οντως κανει κατι τετοιο θα την σταματησω αν πειστω διαφορετικα ,απο εικασιες την πληρωνουν αρκετες φορες Ανθρωποι και ζωα για το τιποτα

swkratisk

Well-Known Member
22 Σεπτεμβρίου 2012
145
1
serres
παντως εγω που συνεχιζω να δινω την
[h=1]Cibau Puppy Large Breed ακομα να δω σχηματισμενα κοπρανα. ακομα τουρτες βλεπω...μαλλον θα την αλλαξω εντος των ημερων.[/h]

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog