Πρόβλημα με τα κακά

Irene5485

Member
19 Μαϊου 2016
15
8
39
Ευχαριστω πολύ παιδιά! Θα σας ενημερώσω σε λίγες μέρες για την εξέλιξη!

Irene5485

Member
19 Μαϊου 2016
15
8
39
Ευχαριστω πολύ παιδιά! Θα σας ενημερώσω σε λίγες μέρες για την εξέλιξη!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Νομίζω ότι η συμπεριφορά αυτή δείχνει ανία. Βρήκε σαν παιχνίδι τα κακά του και ξεκίνησε αυτό το πράγμα.
Εγώ θα κοίταζα πέρα από αυτά που σου γράφουν οι υπόλοιποι να αντικαθιστούσα αρκετή ώρα απ'αυτή που περνάτε στο πάρκο με εξορμήσεις προς καινούριους προορισμούς κάθε φορά. Αυτό προϋποθέτει και δικό σου ξεβόλεμα και πολύ περισσότερο περπάτημα αλλά πίστεψε με ο σκύλος το εκτιμά ιδιαίτερα. Οι καινούριες μυρωδιές και η εξερεύνηση είναι μέσα στη φύση του σκύλου, τον κουράζει και τον γεμίζει πολύ πνευματικά.

Irene5485

Member
19 Μαϊου 2016
15
8
39
Κυβέλη θα το κανω κι αυτό. Πάντως παιδιά είχα βγει κατα τις 8 και γύρισα κατα τις 11 και έκανα τα εξής: πριν φύγω του έβαλα φαγητό, τον πήγα βόλτα, έκανε κακακια, και του έβαλα μουσική φεύγοντας. Δεν είχε πειράξει τίποτα! Καμμιά ζημιά!!!

• Like
Reactions: d-friend

Irene5485

Member
19 Μαϊου 2016
15
8
39
Υπάρχει περίπτωση! Πάντως σώθηκα! Μακάρι να συνεχίσει έτσι! Πάντως μόλις με ειδε έκανε σαν τρελό! Ενα δεκάλεπτο με έγλυφε, γυρνούσε γύρω μου, δεν με άφηνε καθόλου!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Υπάρχει περίπτωση! Πάντως σώθηκα! Μακάρι να συνεχίσει έτσι! Πάντως μόλις με ειδε έκανε σαν τρελό! Ενα δεκάλεπτο με έγλυφε, γυρνούσε γύρω μου, δεν με άφηνε καθόλου!
Φροντισε οταν γυριζεις σπιτι για ενα δεκαλεπτο,οσο δυσκολο και αν σου ειναι κι οσο κι αν κανει.σαν τρελλο,να μην του δινεις καμμια σημασια...σαν να μην υπαρχει...μετα απο το δεκαλεπτο μπορεις να ασχοληθεις μαζι του...

Irene5485

Member
19 Μαϊου 2016
15
8
39
Viviana γιατι να το κανω αυτό; Δεν ειναι κρίμα; Αφού ήταν καλός γιατι να μην του δίνω σημασία;

d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
42
Αθήνα, Παγκράτι
Του έβαλα μουσική φεύγοντας. Δεν είχε πειράξει τίποτα! Καμμιά ζημιά!!!
Μου ταιριάζει πολύ με άγχος αποχωρισμού, μια και η μουσική λειτουργεί αγχολυτικά. Με μουσική το ξεπέρασε και η Μούζη. Στο θέμα που σε παρέπεμψα και νωρίτερα, αναφέρω τα μουσικά κομμάτια που με βοήθησαν, καθώς και άλλα στοιχεία σχετικά με το θέμα.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Αυτο το κανεις για να μην του ενισχυεις το αγχος αποχωρισμου...
Φευγοντας αλλά.και επιτρεφοντας,δεν ασχολεισαι καθολου μαζι του για λιγο,για να καταλαβει οτι,οκ,δεν εγινε και τιποτα για το διαστημα που θα λειψεις...
Δεν εχει να κανει με το αν ειναι τοσο καλο και γλυκο σκυλακι...οσο κι αν τρεχει απο πισω σου...

• Like
Reactions: Haris Drazen

Irene5485

Member
19 Μαϊου 2016
15
8
39
Τα διάβασα d-friend και σε ευχαριστω! Ήταν πολύτιμη αυτή η συμβουλή! Αφού δεν πείραξε ούτε τις κουβερτούλες του! Πάντως τις περισσότερες φορές που γυρνάω κατουριεται απο την χαρά του! Σήμερα ήταν άψογος! Χάρηκα πάρα πολύ!

• Like
Reactions: d-friend