Πρόβλημα με τα κάνγκαλ

nyfitsa

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2009
128
0
Καλημερα
Στο μαγαζι που τον εχω παρει οπως και τα αλλα μου σκυλια δεν τον χαιδευει κανεις οποτε μια ακομα αρνητικη εμπειρια για τονSerhan:(:(
:eek::eek::eek::eek::eek:
Συγνώμη κιόλας αλλά βλέπουν τέτοιο πλάσμα και το αποφεύγουν;;;; Και ενώ θέλει και ο ίδιος χάδια και επιτρέπεις και εσύ;;;

Προσωπικά θα κατουριόμουν απ΄τη χαρά μου αν μπορούσα να χαϊδέψω - ζουλήξω - κάνω γλύκες και αγαπούλες - παίξω με τέτοιο σκύλο!!!:D:D:D:p:p

Reina

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2009
104
0
Και ναι....μετά από αρκετό καιρό που διαβάζω τα τόπικς του φόρουμ, χωρίς να ποστάρω, σε αυτό ΠΡΕΠΕΙ να απαντήσω!!
Σίσσυυυυυυυυυυυ, θέλω να έρθω να αγκαλιάσω τον Serhan!!!!!!!!!! Please!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Επειδή η yasemin δεν μπορεί να σας απαντήσει και για να μην γλύφεστε, ενημερώνω ότι δυστυχώς δεν θα είναι τα γλυκούλια της στο κοπή τη πίτα :)

Πού το ξεθάψατε ένα χρόνο μετά; :cool:

Reina

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2009
104
0
Επειδή η yasemin δεν μπορεί να σας απαντήσει και για να μην γλύφεστε, ενημερώνω ότι δυστυχώς δεν θα είναι τα γλυκούλια της στο κοπή τη πίτα :)

Πού το ξεθάψατε ένα χρόνο μετά; :cool:
Εσύ μανδάμ να μη μιλάς... ακόμα περιμένω το Σωτήρη, που θα τον έφερνες εκείνη τη μέρα που έκανε κρύο! :p
Άσε να κάνω τα κονέ μου τώρα με τον Serhan για τις κρύες μέρες που έρχονται! :p

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Εσύ είσαι πουλάκι μου; :D
Εντάξει. Για σένα, κάτι μπορούμε να κάνουμε ;)

Τώρα να σου πω, ότι το πρέπον είναι να περάσεις από τα νέα μέλη, να μας πεις καμμιά κουβέντα για την αφεντιά σου; :)

Μεταξύ μας, ακόμη καλύτερος από τον Σερχάν και την Γιασμίν για το κρύο, είναι ο Βέγα. Το τεράστιο πάνγλυκο μπρίαρ της. Εγώ αυτόν έχω ερωτευτεί :)

Reina

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2009
104
0
Εσύ είσαι πουλάκι μου; :D
Εντάξει. Για σένα, κάτι μπορούμε να κάνουμε ;)
\\:D/

Τώρα να σου πω, ότι το πρέπον είναι να περάσεις από τα νέα μέλη, να μας πεις καμμιά κουβέντα για την αφεντιά σου; :)
OK then :D

Μεταξύ μας, ακόμη καλύτερος από τον Σερχάν και την Γιασμίν για το κρύο, είναι ο Βέγα. Το τεράστιο πάνγλυκο μπρίαρ της. Εγώ αυτόν έχω ερωτευτεί :)
Ψάχνω να βρω φωτογραφίες από όλα τα σκυλούδια, αλλά μέχρι στιγμής μόνο 6-7 έχω βρει. Οπότε δεν ξέρω ποιος είναι ο Βέγα και επειιδή από φυλές.... ντεν κσέρει.... το μπρίαρ.... μόνο μπριάμ μου θυμίζει! :p
Μάλλον όμως θα εμείνω στο Σερχάν γιατί είναι πολύ... χορταστικός να το πω; :D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97