Πρόβλημα με τα κάνγκαλ

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Καλησπερα παιδια,
το προβλημα μου ειναι οτι δεν θελουν να βγουν απο το σπιτι και ειδικα ο αρσενικος.Για να το κανει θα πρεπει να βγουν και τα 14 σκυλια μαζι πραγμα που ποως καταλαβαινετε ειναι αδυνατον!!!
Θα πρεπει λοπον να τον ζορισω πολυ για να τον απομακρυνω απο τους αλλους,κατι που δεν μου ειναι καθολου ευχαριστο γιατι δεχνει απολυτα δυστυχισμενος.
Δεν μπορει ομως να μενει και συνεχεια εντος των τειχων.
Τι αλλο να κανω,ειναι ενα σκυλι που δεν δεχεται την λιχουδια σαν μπραβο,δεν παιζει με παιχνιδια,δεν τον ενδιαφερει αν θα του στερησεις κατι.
Ολη του η ζωη περιστρεφεται γυρω απο τους αλλους σκυλους,πως θα σωσει καποιο απο τα γατια αν κινδυνευσουν απο τους 3 ταλιμπαν,αν πεσει κανενα μωρο κοτσιφι απο το δεντρο κλπ.
Εχει κανεις καμια ιδεα η μηπως εχει αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα?
Σας ευχαριστω εκ των προτερων

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
1ο.Μηπως καποιος τον εσπρωξε?εννοω για να βγη εξω μηπως προσπαθησε καποιος να τον σπρωξει?
2.Εξω βγαινει μηπως για τιμωρια?
3ο.Αν του πεις παμε βολτα και εχεις το λουρι στο χερι δεν ερχεται?
4ο.Γρυλιζει οταν του λες να βγη εξω?

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Καλημερα
Ο σκυλος δεν ειναι φοβικος ισα ισα παταει πολυ καλα στα τεσσερα.Δεν τον βγαζω εξω για τιμωρια,να τον παω βολτα θελω.
Ουτε το λουρι τον συγκινει ουτε να κρατας ενα ταψι παιδακια!!!!!Δεν γρυλιζει απλα καθεται και ειναι δυσκολο να μετακινησεις ενα σκυλο 60+
Οταν καταφερα με τα χιλια ζορια να τον παω σε ενα παρκο που ειχε σκυλακια και ανοιξε η καρδια του η υποδοχη ηταν φρικτη.Φωνες στριγκλιες,παρτον γιατι θα μας φαει τα σκυλια κλπ.
Στο μαγαζι που τον εχω παρει οπως και τα αλλα μου σκυλια δεν τον χαιδευει κανεις οποτε μια ακομα αρνητικη εμπειρια για τονSerhan:(:(

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Στο μαγαζι που τον εχω παρει οπως και τα αλλα μου σκυλια δεν τον χαιδευει κανεις οποτε μια ακομα αρνητικη εμπειρια για τονSerhan:(:(
Που μένετε βρε yasemin; Αν είστε πουθενά εντός Αττικής (το έχεις πει παλαιότερα και δεν θυμάμαι;), λύνεται το πρόβλημά σας. Να βρεθούμε να τον σαπίσουμε στα χάδια και στις σκυλοπαρέες να πάρει τα πάνω του ο γορίλλας :)

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Λαγονησι μενουμε.
Mareco αν βρει ανθρωπους να τον χαιδεψουν θα λυποθυμισει απο την χαρα του:D:D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Λαγονησι μενουμε.
Mareco αν βρει ανθρωπους να τον χαιδεψουν θα λυποθυμισει απο την χαρα του:D:D
Πλάκα κάνεις ε; Ετοιμάσου για ορδές... Χωρίς πλάκα είμαστε πάντα πρόθυμοι. Μη σου πω και μέσα στο ΣΚ. Ολο το εντός Αττικής φόρουμ θα σου μαζευτεί εκεί και μόνο για να τα δει από κοντά... Ετοιμάσου :D

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Πλάκα κάνεις ε; Ετοιμάσου για ορδές... Χωρίς πλάκα είμαστε πάντα πρόθυμοι. Μη σου πω και μέσα στο ΣΚ. Ολο το εντός Αττικής φόρουμ θα σου μαζευτεί εκεί και μόνο για να τα δει από κοντά... Ετοιμάσου :D
+1 Δεν εχω δει ποτε kangal :(

Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
:D:D Τέλεια....!!!! Τι μήκος έχει????

Λογικά έχετε κάποια μεγάλη αυλή - κήπο και είναι εκει τα θυρία...:D Γενικά βλέπουν κόσμο? Έχουν κοινωνηκοποιηθεί σωστα? Τι ηλικία έχει ο αρσενικός?

http://www.kangalclub.com/KDCA_Gallery.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Kangal_Dog
Σωστά??

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Λοιπόν, η επόμενη βόλτα του φόρουμ θα είναι στο Λαγονήσι χωρίς σκυλιά. Αν δεν την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια η yasemin :p Μήπως να ανοίξουμε καινούργιο thread: Βόλτα στο Λαγονήσι ; Καλά, θα πάθουν στην Θεσσαλονίκη κοκομπλόκο :D Yasemin δώσε το σύνθημα...

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Οσοι πιστοι προσελθετε.
Ο Serhan μολις εκλεισε τα 2 και ειναι πολυ κοινωνικος.Ο κοσμος δεν τον θελει και πιο πολυ αυτοι που εχουν σκυλια γιατι φοβουντε οτι θα τους τα φαει.Ειναι και αυτα τα αισχρα video που ανεβαζουν και δειχνουν κυνομαχιες αλλα αυτα δεν ειναι κανγκαλ και αντε τωρα να τους το εξηγησεις:(

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Λοιπόν yasemin, όπως είδες, εθελοντές υπάρχουν πολλοί. Για να μη σου κατσικωθούμε στο σβέρκο, θέλεις δε θέλεις, αν η επαφή με κόσμο και κοσμάκη, νομίζετε ότι θα είναι ένα πρώτο βήμα για να ξεπεραστεί το πρόβλημα, ευχαρίστως να βοηθήσουμε. Από κει και πέρα, είναι στο χέρι σου. Οποτε νομίζεις ότι έχετε όρεξη να φορτωθείτε ένα τσούρμο ή και λίγους-λίγους, τρελλούς άγνωστους, σφύρα... Την κανονίζουμε την βόλτα στο πιτς φυτίλι :)

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Σας ευχαριστω ολους και θα κανονισω οσοι μπορειτε να ερθετε.
Πιστευω οτι μετα απο τοση αποριψη αυτο θα του κανει πολυ καλο:D:D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Σας ευχαριστω ολους και θα κανονισω οσοι μπορειτε να ερθετε.
Πιστευω οτι μετα απο τοση αποριψη αυτο θα του κανει πολυ καλο:D:D
Κάτσε, μη δεν μπορείς να μας διώξεις μετά... :cool:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97