Πρόβλημα με τάισμα

Crazy North

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
191
0
Athens
Εχω πολύ δύσκολη βδομάδα στη δουλειά και γυρίζω καθε μέρα 7 η ώρα σπίτι.το σκυλί τρώει στις 8 το πρωί και μετά 7-7μιση. Έτσι δε μου μένει και χρόνος για 3ο τάισμα και τη βγάζω με 2. Είναι μεγάλο πρόβλημα;

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
έτσι όπως το έγραψες νόμιζα ότι θα το αφήσεις μια βδομάδα ατάιστο.μια χαρά είσαι και την βολτίτσα μετά k τέλος.

Crazy North

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
191
0
Athens
Βολτιτσα δυστυχώς δε μπορώ. Δεν έχουμε τελειώσει με τα εμβόλια. Γρίφος αυτό κάνω. Της δίνω τα ίδια γραμμάρια σε 2 ταισματα.

thanos tara

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
273
0
Μπορεις να παρεις ενα κονγκ και να το γεμισεις με την τροφη της ετσι δεν θα μενει τοση ωρα χωρις να φαει.

thanos tara

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
273
0
Μπορεις να βαλεις λιγο φυστικοβουτυρο ισα ισα για να κολλησουν μεσα οι κροκετες.

Crazy North

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
191
0
Athens
Καλή ιδέα. Το kong για puppy ομως που εχω ειναι μικρο. Χωράει ελάχιστη τροφη. Οπως και να χει θα το δοκιμασω.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Πάρε δύο! :D
Θα απασχολείται και περισσότερη ώρα έτσι όσο λείπεις
(εγώ δύο πήρα ήδη και δεν το είδα ακόμα το κουτάβι, νομίζω θα πάω να πάρω κι άλλα!)

Crazy North

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
191
0
Athens
Θα ήθελα πολυ να βλεπω τι κάνει όταν λειπω. Για να δω αν εχουν πιασει και τόπο οι ενα σωρο βλακεις που της εχω παρει. Παιζει ή τις σκορπιζει απλα:;;; Μια περιουσια εχουμε ξοδεψει για σενα Μαντάμ! Εκτιμάς τίποτα??? Τρίχες! Γυναίκες. Τι ψάχνεις;;