Πρόβλημα με περαστικούς-τσιμπομαγουλάδες

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Για όποιο λόγο και να το κάνει, δείχνει απλώς, έναν ανεκπαίδευτο και κατά συνέπεια, ανεξέλεγκτο σκύλο.

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
μικρη ειναι ακομα,,, την αφηνω να χαρει την εποχη της παιδικης αθωοτητας ==))

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
όταν έχεις αγκαλιά τον σκύλο σου είναι λογικό να πηδάνε τα άλλα σκυλιά πάνω σας. όσον αφορά τους περαστικούς ,απλά κόψε το αν δεν σου αρέσει.εμένα πάλι καλά που φοβόνται αλλά υπάρχουν και στιγμές που έρχονται να την αγκαλιάσουν και ανάλογα τα κέφια η τους αφήνω η τους διώχνω.

PrincePapillon

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
142
1
12
Θεωρώ πως δεν είναι λογικό, απλά είναι περίεργα σαν τους ιδιοκτήτες τους.
Εσύ όταν είσαι με το σκύλο σου και συναντήσετε μια κοπέλα με σκύλο αφήνεις τον δικό σου να απλάρει επάνω της και ζουμπάς και τραβάς με μανία το σκυλί της κοπέλας έτσι να το νευριάσεις λίγο να ακούσεις τη φωνή του? Ήμαρτον δηλαδή!
Μέχρι στιγμής στη γειτονιά που μένω έχει λίγα αδέσποτα και ποτέ δεν μας δίνουν σημασία, επίσης κάτι σκυλιά λυμένα με τους ιδιοκτήτες που βολτάρουν ούτε αυτά μας πείραξαν και ίσα ίσα οι άνθρωποι τα φωνάζουν κοντά τους κι αυτά στρατιωτάκια και άλλοι πάλι που τα έχουνε δεμένα απλά ευγενικά μου μιλάνε και δεν αφήνουν το σκύλο τους να δώσει το παραμικρό δικαίωμα!
Με τους μόνους που έχω θέμα είναι οι ανισόρροποι περαστικοί και τα σκυλιά τους που ορμάνε πάνω μας έτσι απλά λες και χαρίζουμε iPhones στους περαστικούς.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ο σκύλος μας δεν είναι έκθεμα!

Μόλις βλέπεις να πλησιάζει ο βλαμμένος και δεις και το σκύλο του ακόμα πιο βλαμμένο στρέφεσαι στον σκύλο σου βγάζεις το μπαλάκι από την τσέπη, τον προκαλείς να επικεντρωθεί επάνω σου και καθώς παίζεται και είναι επικεντρωμένος επάνω σου φεύγετε γοργά από τον βλαμμένο!Φυσιολογικά πράγματα με φυσιολογικές κινήσεις, όχι βιαστικά!

Δεν χρειάζεται να κάθεσαι ούτε να πιέζεσαι!Κανόνισε εσύ την πορεία σου!
Οκ αυτοί που είναι εντάξει σαν άνθρωποι με τα σκυλιά τους!Οι υπόλοιποι μακριά!
Εσύ διαλέγεις ποιους θα δέχεσαι!Δεν χρειάζεται να δίνεις σε κανένα λογαριασμό ούτε να υπομένεις καταστάσεις!

Το παραπάνω που σου είπα ανεβάζει και την σχέση σου με τον σκύλο σου, πράγμα που θέλεις πάρα πολύ σε αυτήν την ηλικία αλλά και γενικά!

Το να συζητάς περεταίρω για το πως είναι οι ιδιοκτήτες κτλ και να κάθεσαι να αναλώνεσαι δεν θα σου κάνει καλό!Πάρε τον σκύλο σου και φύγετε!

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Έχε το νου σου στα παιδία μόνο είναι τελείως απρόβλεπτα σε αυτά δεν μπορείς να κάνεις και πολλά.
Μου έχει τύχη να περνάω δίπλα από ένα κοριτσάκι και ξαφνηκά το μικρό αγκαλίαζει τον σκύλο. Κάγκελο εγώ κάγκελο και οι γονείς της μικρής (μέτα μου είπαν ότι φοβόταν και τα σκυλία η μικρή).

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul