Τά χουμε πει αυτά γειτόνισσα - ήρθε ο ΟΤΕ σου, πολύ μιλάς στο τηλέφωνοΜε την ελπίδα να μην είμαι μόνη μου εδώ πάνω... Μόνος του, κανείς, ουτε στον παράδεισο...
Τά χουμε πει αυτά γειτόνισσα - ήρθε ο ΟΤΕ σου, πολύ μιλάς στο τηλέφωνοΜε την ελπίδα να μην είμαι μόνη μου εδώ πάνω... Μόνος του, κανείς, ουτε στον παράδεισο...
Alexia για σένα είμαι 100% σίγουρη για αυτά που γράφεις. Και πραγματικά θα ήθελα να σε είχα εκτροφέα της σκυλίτσας μου!!!Τους εκτροφείς που περιγράφεις δεν τους έχω συναντήσει. Γνωρίζω όμως πολλούς που ακυρώνουν όλα τους τα ραντεβού και ξενυχτάνε δίπλα στη γεννηστρα, κλαίνε για το κουτάβι που δεν τα κατάφερε, κοιμούνται δίπλα στην μάνα με τα κουτάβια, ...
Η εκτροφέας της Toya επικοινωνούσε όλη τη νύχτα μαζί μου για να με καθοδηγήσει.
Πρώτο κουτάβι είναι το κουτάβι πρώτης επιλογής...
΄Κάτι ακόμα που θέλω να επισυμάνω είναι:
Πιστεύεται ότι οι εκτροφείς γνωρίζουν ποίο είναι το πρώτο, δεύτερο... τελευταίο κουτάβι της γέννας;
Οι περισσότεροι δεν είναι καν παρόντες στην διάρκειά της, έχουν και άλλες δουλειές.
Αυτά που βλέπουμε στα βιντεάκια με τα ωραία χρωματιστά κορδελάκια που ισοδυναμούν με το φύλο και την σειρά γέννησης είναι για να γελάνε οι περισσότεροι εκτροφείς στην Ελλάδα. Δεν γνωρίζω για το Εξωτερικό.
Ετυχε να είμαι και σε εκτροφείο ημέρα γέννας. Μόνη της εντελώς γεννούσε η σκύλα και απλά πηγαίναν, αν τύχαινε, ανα τετράωρο να δουν τι κάνει και αν βγήκε και κανένα κουτάβι ακόμα.
Σε άλλο, πάλι τα ίδια, κόντεψε να πεθάνει η σκύλα γιατί άργησε να βγεί το πρώτο και τα άλλα φρακάρανε μέσα και πεθάναν και το κατάλαβαν μετά από 24 ώρες που την πήγαν στο κτηνίατρο.
Αυτό, για για αυτούς που λένε, θα ζητήσω από τον εκτροφέα ένα κουτάβι που βγήκε στη μέση και όχι πρώτο κ.λ.π. Ονειροβατούν.
Σίγουρα υπάρχουν και οι σωστοί εκτροφείς.
Προς το παρών δεν έχω πάει σε τέτοιο εκτροφείο όπως ονειρευόμαστε όλοι μας και έχω πάει σε πάρα πολλά.
Δεν ξέρω ποια είναι η κατάσταση στην Ελλάδα, πάντως εδώ και στην Ολλανδία γνωρίζω σωστούς εκτροφείς κυνηγητικών φυλών.Δυστιχώς εγώ ανήκω στον κόσμο των εκτροφέων κυνηγητικών σκύλων και οι συνθηκες είναι αθλιότατες.
Θεωρείς δηλαδή ότι για τις καταστροφές και το κατούρημα φταίει το dna του συγκεκριμένου κουταβιού μιας φυλής; Και ότι ο εκτροφέας θα έπρεπε να μπορεί να βγάζει ή να επιλέγει κουτάβια που δεν θα κατουράνε μέσα και δεν θα κάνουν ζημιές σε μεγάλη ηλικία;Ουτως ή άλλως στην ηλικία του ενός μηνός πόσο θα καταλάβεις τον χαρακτήρα; Οι περισσότεροι όσο και να διατρανούν ότι γνωρίζουν πέφτουν έξω. Το ίδο ίσχυσε και με το δικό μου κουτάβι. Είχα 3 σκυλιά από την ήδια φυλή σαν χαρακτήρες καμία σχέση μεταξύ τους. Το μόνο κοινό ότι τους αρέσει το καθαρό περιβάλλον και ποτέ κανένα δεν κατούρησε μέσα στο σπίτι. Αλλά το ένα λαίμαργο και καταστροφικό, στη βόλτα υπάκουο αλλά αμα το έλυνες χανόταν. Το άλλο φρόνιμο, ούτε μία καταστροφή, ανυπάκοη γενικά, αλλά ελεύθερη δε χάνετε. Αυτά πως θα τα διαγνώσει ο εκτροφέας όταν είναι ακόμα κουτάβι; Γιατί παν από όλα είναι μια αρμονική συμβίωση και για μας που τα έχουμε μέσα στο σπίτι ποιος εκτροφέας θα σου εγγυηθεί ότι δεν θα κάνει καταστροφές ή δεν θα κατουράει παντού ακόμα και αν μεγαλώσει. Τι να το κανω το CACIB-CACIT αν είμαι μια σκλάβα του σκύλου που μαζεύει και πληρώνει τις καταστροφές και γαβγίζει συννέχεια δημιουργώντας προβλήματα;
Δεν παίρνεις σκύλο !!Τι να το κανω το CACIB-CACIT αν είμαι μια σκλάβα του σκύλου που μαζεύει και πληρώνει τις καταστροφές και γαβγίζει συννέχεια δημιουργώντας προβλήματα;
,,Ποιός το κρίνει αυτό;
Η συγκεκριμένη παρέα, μεταξύ τους;