Πρόβλημα επιθετικότητας...

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
και έρχομαι στο συμβάν.... ο σκύλος είναι σε απόσταση 3-4 χιλιομετρων από t σπίτι m....τη βλέπω 5 μέρες τη εβδομάδα σίγουρα αν όχι κάθε μέρα....etC λοιπόν μια καθημερινή μέρα πήγα μετά t σχόλιο -υπενθυμίζω πως δεν έχουμε ακόμα ma8 k σχολάμε κατά ts 12.30- κατά ts 1.00 να τη δω.... τη βλέπω και m έκανε ts κλασικές χαρες p m έκανε κάθε φορα...τη χαϊδεύω παίζουμε λίγο....βγάζω από τη τσάντα m τη δερμάτινο αλυσίδα (40 πόντους για περπάτημα) για η τη πάω τη βόλτα...περνάω τη αλυσίδα στ λουρί...τη στιγμή p πάω η t βγάλω τη αλυσίδα -διαδικασία p έχω ξανακάνει πολλές φορες- πετάγεται και m επιτίθεται....η κλασική στάση άμυνας για σκύλο είναι t χέριmprosta st prosopo...etC loipon vazw t dexi xeri kai m pianei ap ekei.... dipla ap tn agwna.... stn sinexia -m tosh adrenalini k testosteronh den eniwsa ka8olou pono- t fwnazw k etC opws t fwnaxa m afise k m arpaxe ap t aristero xeri st idio simio....st ena xeri (dexi) exw 8 tripes panw kai 4 katw kai sto aristero 3 tripes apo panw.... se deyterolepta eixa gemisei aimata -t xeri exei polles artiries-.....stn sinexia me koitouse m ena ifos pexnidiariko m tn glwssa exw (an eixe logo n m epite8ei t ligotero 8 m gaugize)....

ayth ein h istoria m...tn skilo m tn agapaw para poly...apo t 12 tn exw...den xerw t prepei n kanw....voi8hste me
1ον ο σκυλος ειναι μονος του(αφημενος -δεν θα πω παρατημενος- σε ενα εργοστασιο) και το οτι πηγαινεις καθε μερα δεν λεει τιποτα...ισως εχει νιωσει απομονωση...εδω εγω εχω τον δικο μου στον κηπο και παλι,προσπαθω να εχω επαφη συνεχεια!Πολλοι τα εχουν μεσα στο σπιτι τους...

τεσπα παμε παρακατω τωρα...πολλες φυλες οταν ειναι να επιτεθουν δεν δειχνουν κανενα σημαδι της τασης τους αυτης...ΔΕΝ γινεται να σκεφτηκε ενα ωραιο πρωινο να σου παρει τον αερα και να το εκανε με αυτον τον τροπο..δεν ΓΙΝΕΤΑΙ!

η αγαπη δεν σημαινει απαραιτητα οτι μας απαλλασει απο λαθη μας...

παλι δεν μας τα λες ολα....πες μας και λιγο πιο παλια...δεν βρισκω τον λογο ακομα που "φερει" μια τετοια επιθεση.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Στο προηγουμενο ποστς σου ηδη υπαρχουν αρκετα λαθη που εκανες στο σκυλο σου.Θα τα εχουν καταλαβει και αλλοι που γραφουν εδω.
Το θεμα ειναι εσυ μπορεις να τα βρεις????
η συζητηση για το πως αγαπαμε στη ζωη μας τα ζωα η οτιδηποτε ειναι πολυ μεγαλο.Μπορει να εχεις τις καλυτερες προθεσεις αλλα οχι παντα και τις σωστες.
Απλα respect...

rotty

Active Member
18 Σεπτεμβρίου 2009
43
0
1)πηγαινα τν εκανα βολτα πολλες φορες τν εκανα μπανιο παιζαμε παιχνιδια οπως μ μπαλες και τ σχινι π τραβανε τα σκιλια -παντα μ νικαγε-....δεν ηταν μονο η οπτικη επαφη....
2)ρε παιδια για αυτον τον λογο ρωτησα...προσπα8ω να μα8ω αλλα δεν με βοηθατε καθολου...!!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
1)πηγαινα τν εκανα βολτα πολλες φορες τν εκανα μπανιο παιζαμε παιχνιδια οπως μ μπαλες και τ σχινι π τραβανε τα σκιλια -παντα μ νικαγε-....δεν ηταν μονο η οπτικη επαφη....
2)ρε παιδια για αυτον τον λογο ρωτησα...προσπα8ω να μα8ω αλλα δεν με βοηθατε καθολου...!!
Ο σκυλος πρωτα απο ολα επρεπε να μενει μαζι σου στο σπιτι απο τοτε που αποκτηθηκε!!!

Σε συνδιασμο οτι ειναι και δυσκολη ρατσα δεν αργησε να γινει το κακο!!!

Τωρα ολα τα αλλα ειναι περιττα...νομιζω...

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
οταν ενα σκυλι σε κερδιζει στην διελκυνστιδα ειναι δειγμα αμφισβητησης τησ κυριαρχιας σου...ποιο δυνατος αρα μηπως και αρχηγος?

ηδη εχεις κανει λαθη,σου απανταμε...το οτι πηγαινες και επαιζες δεν λεει τιποτε φιλε μου...τον ειχες παρατημενο,δεν ενιωθε την αγελη του,τον αρχηγο του(εσενα) και σε αμφισβητησε ηδη πολυ νωριτερα απο οταν το καταλαβες εσυ (που ηταν πια πολυ αργα).

rotty

Active Member
18 Σεπτεμβρίου 2009
43
0
δηλαδη???να τα παρατησω τοσο ευκολα??? τι να πω??? εγω μπηκα στο FORUM κ περιμενα καποιος να μου πει,, να ρε μαγκα ελα εδω να σ πω 5 πραγματα...να σ βοι8ησω και οχι να σ κατηγορισω...δεν μιλαω για ολους.... ναι ναι δυσκολη ρατσα το ξερω.... αλλα πρεπει να προσπαθησω...το ξερω πως πρεπει να προσπαθησω...αλλα δεν ξερω πως να ξεκινισω...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
δηλαδη???να τα παρατησω τοσο ευκολα??? τι να πω??? εγω μπηκα στο FORUM κ περιμενα καποιος να μου πει,, να ρε μαγκα ελα εδω να σ πω 5 πραγματα...να σ βοι8ησω και οχι να σ κατηγορισω...δεν μιλαω για ολους.... ναι ναι δυσκολη ρατσα το ξερω.... αλλα πρεπει να προσπαθησω...το ξερω πως πρεπει να προσπαθησω...αλλα δεν ξερω πως να ξεκινισω...
Δεν σε κατηγορουμε,απλως σου λεμε τι εκανες λαθος που μεχρι αυτην την στιγμη δεν εχεις καταλαβει οτι ειναι ανυπολογιστο!!!

Τι να σου πουμε παραπανω?Να τον παρεις σπιτι?Τωρα?Μπορει να επιτεθει και σε αλλα μελη της οικογενειας σου???Να το πας σε εκπαιδευτη?Θα σου πει οτι ειναι 5 χρονων και με πααααααααααααρα πολυ δυσκολια εως και με τιποτα δεν αντιστρεφεται η κατασταση!!!

Δεν ξερω...σηκωνω τα χερια ψηλα...

rotty

Active Member
18 Σεπτεμβρίου 2009
43
0
χασαμε λοιπον τον στελιο...υπαρχει κανεις αλλος να σηκωσει τα χερια ψιλα??? τουλαχιστον καποιος να με βοηθησει???

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Πιστευω οτι ειναι πολυ λιγα -πραγματικα- τα οσα μπορεις να κανεις πια...

δεν σου την μπαινω...συζητηση κανουμε...

Οταν νιωσεις ψυχολογικα καλυτερα πηγαινε μαζι με καποιον αλλο (πατερα σου,θειο σου) και δεν την αντιδραση του...μην ερθεις σε αμεση επαφη με την μια...δες τον παρατηρησε τον,χωρις εκεινος -αν ειναι δυνατον- να σε δει...να καταλαβεις τι κανει οταν μενει ΜΟΝΟΣ του,πως συμπεριφερεται...υστερα κανε αισθητη την παρουσια σου και παλι δες τι αλλαζει στην συμπεριφορα του...το πρωτο κατ'εμε που μπορεις να κανεις...

Υστερα ελα πες μας και ολο το φορουμ θα σε κατευθυνει...!

Αν και σου ξαναλεω,νομιζω ειναι χαμενη υποθεση πια,λογο της ηλικιας του πρωτιστως.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
εγω μπηκα στο FORUM κ περιμενα καποιος να μου πει,, να ρε μαγκα ελα εδω να σ πω 5 πραγματα...να σ βοι8ησω
α) οταν ενα σκυλι σε κερδιζει στην διελκυνστιδα ειναι δειγμα αμφισβητησης τησ κυριαρχιας σου...ποιο δυνατος αρα μηπως και αρχηγος?

β) το οτι πηγαινες και επαιζες δεν λεει τιποτε φιλε μου...τον ειχες παρατημενο,δεν ενιωθε την αγελη του,τον αρχηγο του(εσενα) και σε αμφισβητησε ηδη πολυ νωριτερα απο οταν το καταλαβες εσυ (που ηταν πια πολυ αργα).

γ) Ο σκυλος πρωτα απο ολα επρεπε να μενει μαζι σου στο σπιτι απο τοτε που αποκτηθηκε!!!

δ) 5 χρονια ο σκυλος σου δεν ηταν κοντα σου!!!
Δεν ειχε εσενα για ηγετη του...αλλα το μαγαζι του πατερα σου...

Σου ειπαν καποια πραγματα, αλλα αν δεν τους εδωσες σημασια, αυτο ειναι αλλο θεμα!
Μασημενη τροφη.

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
δες οτι σου ειπαμε εμεις,περιμενε να δεις και τα υπολοιπα μελη τι σημαντικες συμβουλες θα σου δωσουν,παρτες ολες στους ωμους σου και θα δεις που θα σε βγαλει...

δεν σου λεμε πηγαινε κοψε τον λαιμο σου ρε συ..ελεος δηλαδη...δεν ειμαστε απεναντι σου...ακομα και αν σου λεμε βαρια πραγματα,ειναι γιατι ειμαστε μαζι σου και δεν θελουμε να σε αφησουμε στην τυχη σου!

rotty

Active Member
18 Σεπτεμβρίου 2009
43
0
παιδια ευχαριστω παρα μα παρα πολυ... οι δικοι μ επιμενουν να τ κανουν ευθανασια....εγω προσπαθω αλλα θα διξει το αποτελεσμα αν εχασα τελικα τν μαχη...

το μσν μου -γτ βλεπω πως τελικα απο εδω μπορω να κανω καλα φιλαρακια- ειναι:
[email protected]

και παλι ευχαριστω....νεοτερα για την υποθεση θα σας πω εδω...οποιος θελει ας με κανει αdd..!!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Κοιταξε να κανεις πρωτα φιλαρακι εκεινο τον υπεροχο σκυλο που εχεις στην αυλη του μαγαζιου του πατερα σου και μετα ερχεσαι εδω για φιλιες!!!

Μονο εσυ ξερεις τις αντιδρασεις του...

Η δικια μας η συμβολη ηταν στο να σου κανουμε αισθητο το προβλημα που δεν μπορουσες να δεις εσυ!!!

rotty

Active Member
18 Σεπτεμβρίου 2009
43
0
για αυτον τν λογο σας ευχαριστω....ναι οντως ειναι υπεροχος σκυλος... ααα...καλος να δεχτεις τν νεο σ σκυλο...καλη ανατροφη και παντα υγιεις....

rotty

Active Member
18 Σεπτεμβρίου 2009
43
0
1)μην τον αφήνετε να «φυλάει» το φαγητό του δαγκώνοντάς σας αν τον πλησιάζετε
2)Mην του δίνετε να δαγκώσει τα χέρια σας για να παίξετε (σε μικρη ηλικια)
3)μην τον αφήνετε να παίρνει τα πράγματά σας και μετά να δίνετε μάχη για να τα πάρετε

αυτα εκανα λαθος....:mad::-|:shock::(

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul