Πρόβληματάκι στο πρόγραμμα τουαλέτας

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.826
20.166
Αν πάντως είναι παρομοίου χαρακτήρα με τον δικό μου μπέμπη...παρόλο που είχα εμπειρία από βασική υπακοή και λογικά δεν θα χρειαζόμουν βοήθεια, με τον τυπάκο αυτόν, τα είδα όλα. Είχα την πολυτέλεια, να έχω φίλο εκπαιδευτή, που ασχολήθηκε εντατικά μαζί του, από...ενός μηνός. Και παρόλα αυτά, περίπου τώρα στον χρόνο, έχει αρχίσει και γίνεται κάπως συνεργάσιμος. Θέλω να πω...διάλεξε καλό εκπαιδευτή και απλώς έχε ψυχραιμία και υπομονή, να περάσει ο δύσκολος αυτός, πρώτος καιρός. Και στο μεταξύ, μην απογοητεύεσαι.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.769
7.965
Δεν έχω καταλάβει αν έχει μάθει ακόμα τίποτα γιατί έκανα ένα πέιραμα .
Ενώ την βγάζω έξω κάθε 2-3 ώρες για την ανάγκη τις μετά συνέχεια την περιόριζα.
Ετσι λοιπόν αποφάσισα μια μέρα να μην την περιορίσω αλλα να συνεχίσω να την βγάζω έξω κάθε 2-3 ώρες.
Ε λοιπόν καλά φανταζεστε μπορεί να έκανε την ανάγκη τις 10 λεπτά πριν, την ξανακάνει επειδή τρέχει συνέχεια στο σπίτι και παίζει συνέχεια.. Αλλα μιλάμε συνέχεια..
Να συνεχίσω τον περιορισμό μέχρι να πάει 7-8 μηνών που θα κρατιέτε πιο πολύ;
Την λυπάμε την κακομοίρα να την κλείνω συνέχεια.

Πάλι σας ζάλισα:)
Eγώ σε υπερκινητικό κουτάβι 2 μηνών, παρόλο που μου είπαν περιορισμό όλη μέρα για την εκμάθηση της τουαλέτας δεν το τήρησα, και το κρέιτ ήταν μόνο για την νύχτα. Σε ένα μήνα περίπου είχε μάθει να μην τα κάνει μέσα. Αλλά είχα την πολυτέλεια να είμαι συνέχεια μαζι του και να τον βγάζω στην βεράντα μόλις καταλάβαινα ότι του έρχονται.
Δεν ξέρω αν ο περιορισμός αυτό που επιτυγχάνει τελικά είναι να θεωρούν μόνο το κρέιτ χώρο τους και όλο το άλλο σπίτι ελεύθερη περιοχή για κατούρημα.

piterakos

Well-Known Member
1 Ιανουαρίου 2013
82
0
Κερατσίνι
Αν πάντως είναι παρομοίου χαρακτήρα με τον δικό μου μπέμπη...παρόλο που είχα εμπειρία από βασική υπακοή και λογικά δεν θα χρειαζόμουν βοήθεια, με τον τυπάκο αυτόν, τα είδα όλα. Είχα την πολυτέλεια, να έχω φίλο εκπαιδευτή, που ασχολήθηκε εντατικά μαζί του, από...ενός μηνός. Και παρόλα αυτά, περίπου τώρα στον χρόνο, έχει αρχίσει και γίνεται κάπως συνεργάσιμος. Θέλω να πω...διάλεξε καλό εκπαιδευτή και απλώς έχε ψυχραιμία και υπομονή, να περάσει ο δύσκολος αυτός, πρώτος καιρός. Και στο μεταξύ, μην απογοητεύεσαι.
Έχω υπομονή με την μικρή (με τους ανθρώπους δεν έχω υπομονή :p:p. αλλά είναι άλλα προβλήματα αυτά δεν θέλω να βγω offtopic).
Προς θεού μωρό είναι ακόμα δεν περιμένω τα πάντα απο αυτό.
Είναι ζώρικη η μικρή .
Με τεράστιο ταπεραμέντο και οταν βάλει κάτι στο μυαλο τις θέλει να το κάνει είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τροπο .

piterakos

Well-Known Member
1 Ιανουαρίου 2013
82
0
Κερατσίνι
Eγώ σε υπερκινητικό κουτάβι 2 μηνών, παρόλο που μου είπαν περιορισμό όλη μέρα για την εκμάθηση της τουαλέτας δεν το τήρησα, και το κρέιτ ήταν μόνο για την νύχτα. Σε ένα μήνα περίπου είχε μάθει να μην τα κάνει μέσα. Αλλά είχα την πολυτέλεια να είμαι συνέχεια μαζι του και να τον βγάζω στην βεράντα μόλις καταλάβαινα ότι του έρχονται.
Δεν ξέρω αν ο περιορισμός αυτό που επιτυγχάνει τελικά είναι να θεωρούν μόνο το κρέιτ χώρο τους και όλο το άλλο σπίτι ελεύθερη περιοχή για κατούρημα.
Ax ρε γαμώτο μακάρι να είχα και γω την πολιτέλεια να είναι συνέχεια απο πίσω τις.
Ολα θα ήταν ποιο εύκολα πιστεύω.

piterakos

Well-Known Member
1 Ιανουαρίου 2013
82
0
Κερατσίνι
Περαστικά σου :)

Εχουν την γοητεία τους, όμως τα άτιμα !
Αυτό ξαναπέστω.
Οταν μιλάμε με κοιτάει με αυτό το ναζιάρικο τρομερό άψογο γυριστώ κεφαλάκι τις. έκει μου κόβονται τα πόδια.