Πρωτότυπες (?) λιχουδιές!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Παρακαλειστε οι ιδιοκτήτες λαιμαργων και μεγαλοσωμων κοιλιόδουλων να απέχετε... τα δικά σας και κάλτσα να τους δώσετε, λιχουδιά θα την περασουν!:p

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Παρακαλειστε οι ιδιοκτήτες λαιμαργων και μεγαλοσωμων κοιλιόδουλων να απέχετε... τα δικά σας και κάλτσα να τους δώσετε, λιχουδιά θα την περασουν!:p
Πολύ σωστά το έθεσε η συνάδελφος!! :D (επίσης, δεν προτίθεμαι να πεθάνω εγώ από αναγούλα για να ξερογλύφεται η κυρα-Τασία, οπότε μέχρι στιγμής κρατώ καρότα, μήλα, αμύγδαλα και lavache στο τσακίρ κέφι!)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Που να χτυπιέται σαν χταπόδι, η δικιά μου, φέτα δεν της δινω.
Σιχαμάρα του κερατα

Της δινει ο αδερφος μου λεγοντας "Σελιν, με ρέγουλα... 8 ευρώ το κιλό εχει παει η φετα"
Σημ. δεν τρώει ασπρο τυρι... δεν ξεγελιέται. Θελει φέτα!

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Ευτυχώς (?) εμάς είναι σαβουροφάγα... Και ψιλοκομμένες πέτρες να έδινα... θα τις τσάκιζε! Πάντως, μου αρέσει που είστε, έτσι, Ελβετία στο σόι σας, με τρόπους και σωστές διαπαιδαγωγικές μεθόδους, να αποκτήσει και η μικρή οικονομική (μη σου πω και φορολογική!) συνείδηση, bien sur :cool:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ευτυχώς (?) εμάς είναι σαβουροφάγα... Και ψιλοκομμένες πέτρες να έδινα... θα τις τσάκιζε! Πάντως, μου αρέσει που είστε, έτσι, Ελβετία στο σόι σας, με τρόπους και σωστές διαπαιδαγωγικές μεθόδους, να αποκτήσει και η μικρή οικονομική (μη σου πω και φορολογική!) συνείδηση, bien sur :cool:
οχι αγάπη μου, οταν αναγκάζομαι να παραγγελνω σωρηδόν τα πατέ από γερμανια.... ποια οικονομική συνειδηση βλέπεις να εχει? Που ερχεται μυριζει και φεύγει, οτιδήποτε και αν της δώσεις? Αφού ειχε καταντησει ανεκδοτο με την εκπαιδευτρια και της ελεγα "να παρε τη σελ να τους δειχνεις τι εστι αρνηση τροφής"

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Kι ομως σε πληροφορω οτι μπορει οτι μπει στο μπολ να το αναγνωριζει ως φαγητο, αλλα δωροδοκειται μονο με πολυ συγκεκριμενα πραγματα..... ας πουμε οτι ζαμπονακια κ λιχουδιες εμποριου πλην δυο συγκεκριμενων, δεν της κινουν το ενδιαφερον!

Για οσους δεν την παλευεται με τα συκωτο-αντερα, σε σκυλο που ειχα το χταποδι δουλευε εξαιρετικα!
(λαδοκολλα, στο φουρνο -δεν ξερω αν το ψησιμο εχει σημασια)

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Αν αρχισω να δίνω στον Κάστορα λιαστό χταπόδι, βλέπω πολύ κοντινή την στιγμή που θα του προσφερω και ουζάκι...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αν αρχισω να δίνω στον Κάστορα λιαστό χταπόδι, βλέπω πολύ κοντινή την στιγμή που θα του προσφερω και ουζάκι...
Τι????????? δεν του δινεις?????????
Η Σελ περσυ αδειασε τη μπύρα μου... πιανεται?

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Aυτή η δική σου, πολύ διαβολάκι μου φαίνεται!
οταν την λέω εγώ κωλοσκυλο... ειναι αρκετά πονηρη για τον ογκο της και δεν την πιανει το ματι σου...

εδιτ: την μπύρα πηρα ειδηση οτι την ηπιε γιατι βραχηκαν τα μουστάκια της και αφησαν σταγόνες στο πατωμα... αυτή ομως εξαφανισμένη, δεν εβγαινε να μου δωσει φιλι (που αμεσως μυριζω τι εχει φάει)
Μόνο οταν ειπα "βολτα" ξεμυτισε περιχαρης να παμε, σαν να μην τρέχει τπτ

Διάκος

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
140
2
κονσέρβα τόνου σε νερό :D
ανοίγω τον τόνο να κάνω τονοσαλάτα, σκάει μύτη ο Δίας, του δίνω ένα κομματάκι και μόνο κωλοτούμπες δεν έκανε!
απο τότε, 1-2 φορές τον μήνα τρώμε και λίγο τόνο, έτσι για μεζέ !!!!!!!!!!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Κι εγώ της δίνω τόνο και της αρέσει και πολύ! Αλλά την τελευταία φορά κάτι πρέπει να μην πήγαινε καλά... μας έστειλε αδιάβαστες και τις δύο. Η μικρή έφαγε λίγο πριν τελειώσω το μαγείρεμα και ξεκίνησε να κάνει εμετό μέσα σε 20 λεπτά και ξαναέκανε το βραδυνό της, ενώ εγώ ήμουν χάλια με το στομάχι και όχι μόνο μέχρι την επόμενη.... :(

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
χταποδάκια, τόνο, μπυρίτσα, ουζάκι, αγγουράκι, ζαμπονάκι, τυράκι - νομίζω έχουμε τη σωστή ποικιλία για δυο :) (πρόσφατα άρχισα να μαθαίνω και μπαγλαμά, θα την κάνουμε ρεμπετοκατάσταση με την μικρή προβλέπω!!!)

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
χταποδάκια, τόνο, μπυρίτσα, ουζάκι, αγγουράκι, ζαμπονάκι, τυράκι - νομίζω έχουμε τη σωστή ποικιλία για δυο :) (πρόσφατα άρχισα να μαθαίνω και μπαγλαμά, θα την κάνουμε ρεμπετοκατάσταση με την μικρή προβλέπω!!!)

και αμα δε σας βγούνε τα ρεμπέτικα, σίγουρα μπορείτε να το γυρίσετε σε σκυλάδικο :p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog