Πρωτότυπες (?) λιχουδιές!

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Καλημέρα (και πάλι!) και από εμάς :)

Ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με 'πρωτότυπες', υγιεινές λιχουδιές που δίνετε στα σκυλιά σας, πέραν από αυτές του εμπορίου (αλλά αν έχετε βρει και καμία σούπερ του εμπορίου, καλοδεχούμενες και αυτές οι προτάσεις - εμένα τρελαίνεται για ψαράκια fish4dogs http://www.amazon.co.uk/Fish4Dogs-J...UTF8&qid=1375952556&sr=8-3&keywords=fish4dogs και αυτά τα ρολάκια με κοτόπουλο και βακαλάο http://www.amazon.co.uk/Trixie-Prem...06&sr=1-5&keywords=trixie+pollock+and+chicken).

Πέρα από αυτά, τα treats που τις δίνω είναι λίγο ροδάκινο, λίγο γιαουρτάκι, κανένα κομματάκι από καλαμάκι κοτόπουλο... Έχετε άλλες ιδέες;; Θα μπορούσα, πχ, αντί να δίνω μια μικρή περιουσία για fish4dogs ψαράκια να της δίνω καμία σαρδελίτσα κονσέρβας ή ολόκληρη φρέσκια, ωμή; Ξέρω ότι οι Barfers εδώ δίνουν γαύρο και σαρδέλα, αλλά - δεν ξέρω! - γίνεται να ταϊζεις ξηρά αλλά που και που να δίνεις ωμό ψάρι ως λιχουδιά; Άλλες ιδέες; Θέλω να βάλω λίγη ποικιλία στη ζωή μας!

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
εχουν μπισκοτακια για σκυλους σαν μικρα λουκανικακια,, μεσα εχουν κατι σαν μεδουλι.... απο 3 ευρω το κιλο... σε διαφορα μεγεθη... βγαινουν παρα πολλα κοματια για ενα μηνα τουλαχιστον,,, αλλα τα δινουμε συνηθως για να μαθουν κατι σαν ανταμοιβη... και φυσικα οχι ολα μαζεμενα,,

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
thank you! τα έχω υπόψιν μου και τα παίρνω και εγώ, η μικρή επίσης τρελαίνεται, αλλά της δίνω μόνο 1 τη μέρα όταν κάθεται και μετά ξαπλώνει ΚΑΙ κάτω βάσει εντολής :)

υγ φιλιά στα ωραία λαγανοαυτιά σαςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Τους αρέσει το καρότο. Μπαστουνάκια από καρότο λοιπόν. Είναι και τραγανό.
εχω φάει καροτο... θα επρεπε να εχει μειωθει η μυωπια μου με τοσο καροτο που εκοψα στη δικιά μου και τελικά το ετρωγα εγω!
Αυτο που δεν αντιστέκονται ειναι το πατέ συκωτιου της trixie.... το εχω τσεκάρει και σε αλλα σκυλια. Συν οτι η Σελ κανει σαν τρελη και παλαβη για δαυτο (οποτε το φέρνω "χονδρικης" από γερμανια)

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Καρότο, ε;; Γιαμ! Για το πατέ... θα το συσκευθώ με τον εαυτό μου (!) γιατί βασικά θέλω να αρχίσω να αποφεύγω τις επεξεργασμένες λιχουδιές και να στραφώ σε πιο φυσικά σνακ! Συκωτάκια στο φούρνο... Χριστέ μου.... άντε, πες τη συνταγή να δούμε τι θα κάνουμε!!! (έχω να φάω κόκκινο κρέας 15 χρόνια και αηδιάζω μόνο και στην σκέψη, οπότε θα γίνει μεγάλη θυσία αν είναι για την μικρή, να της φτιάΝω συκώτια και κοκορέτσια, αλλά χαλάλι! Δε θέλω να της επιβάλω το pesceterianism :) :) )

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Εμένα ο Καστωρ, για λίγο συκωτάκι πουλιού στο φούρνο, είναι ικανός να χορέψει και τις 4 πραξεις της λίμνης των κύκνων!

Ομως του μαλακωνουν τα κακά και δεν του δίνω...

Ετσι στερείται η υφήλιος εναν σπουδαίο χορευτή!

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Ομως του μαλακωνουν τα κακά και δεν του δίνω...
Δηλαδή ΠΟΣΟ του μαλακώνουν τα κ@κ@ του Νουρέγιεφ; - μιλάμε για διάρροια ή, οκ, λίγο πιο μελάτα; :p Για 3-4 συκωτάκια την εβδομάδα έχουμε τέτοιο θέμα, ή μιλάς για 'ποσότητες';

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Mελάτα βρε!
Πω! Τι γραφω σημερα ο άνθρωπος...
Με ενα-ενάμισο συκωτακι την ημερα, που του εδινα κομματακι-κομματακι στην βόλτα για επιβράβευση. (είναι 35 κιλά)

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Ωχ.... άρα η Παρθενοπίτσα θα μας πάει τσιρλιπιπί προβλέπω :)
Άσ' το...!

πάντως, εγώ χαίρομαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ με τις σκατοκουβέντες που κάνουμε στο φόρουμ και με κάποιους άλλους χαζογονείς ιδιαιτέρως, είναι μεγάλη ανακούφιση το να 'μοιράζεσαι'....!!! :cool:

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Δεν εχεις παρά να δοκιμάσεις πάντως! Δεν αντιδρά το έντερο όλων των σκύλων το ίδιο..
Εμενα πάντως του γίινονταν μεταξύ διαμορφωμενων και αδιαμόρφωτων, ένα πράγμα σαν...(φαντάσου κατά το δοκούν!
)

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Λοιπόν... αμύγδαλα, καρότο, αγγούρι, μήλο, κορνφλέικς, αφρόγαλα από τον φρέντο, συκωτάκια κοτόπουλου στο φούρνο, πάριζα, κάθε είδους τυρί, κάθε είδους αλλαντικό, στικσ παπιας, πατέ συκωτιού, βασικά τα πιο υγιηνά τα δίνω όταν χρειάζομαι ποσότητα. Γενικά τα πάντα δίνω για επιβράβευση... οι ποσότητες είναι πολύ πολύ μικρές δεν είναι σκοπός μας η χόρταση αλλά η ευχάριστη γεύση. Αν και δουλεύει ακόμα και για κροκέτα friskies η μικρή... δεν έχει θέμα!!

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
λα βας κιρι,μηλο,αλλαντικα <<εκεινα τα μας καλομαθαινετε κυριε πρεσβη με το ελαιολαδο>>
τα φρισκις μικρα σαν κοκαλο με μεδουλι της μαγκης απο απεναντι.. :-\"
και γενικα οτι εχει σχεση με κοτοπουλο..

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Προσφατα βρηκα σε συνοικιακο πετ σοπ αρνισια εντερα αποξηραμενα που ειναι σαν στικακια, κλεισμενα σε σακουλακι με αεροστεγη ραφη και μπορεις να σπας οσο θελεις. Ελληνικο προιον 100% γραφει απ'εξω. Αλλα μυριζουν οχι και πολυ ευχαριστα. Τα σκυλια ομως κανουν κωλοτουμπες για μια μπουκια. ;)

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Eκτος απο συκωτακια πουλιων ποιο γευστικη τους φαινεται η αρνισια συκωταρια (αλλα ειναι ποιο βαρια +οτι καθε φορα που πηρα τελικα την εφαγα εγω) κ το μοσχαρισιο συκωτι.
Εγω μοσχαρισιο παιρνω καμια φορα για τα σκυλια, το σωταρω στο τηγανι (σκετο χωρις λαδια κ ιστοριες-στα καρβουνα θα εκανε την ιδια δουλεια) κ μετα το κοβω σε μικρα κομματακια).
Κανουνε τα παντα γι αυτο!

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
αποξηραμένα στομάχια μοσχαριών
σε κομματια βέβαια

εχουν άπειρη μπόχα, αλλα εχει τρανή αγάπη ο κεδρος
στη γερμανία τα βρίσκω, εδώ δεν εχω ψάξει η αλήθεια ειναι....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog