Ε, τοτε θα σε παρει εκεινο :-DΣε μενα παει αυτο?? Νταξει ειναι κουταβι αλλα οχι τοσο μικρο..ειναι 7 μηνων 25 κιλα δεν νομιζω να μπορω να την εχω αγκαλια χαχαχα :xD:
Ε, τοτε θα σε παρει εκεινο :-DΣε μενα παει αυτο?? Νταξει ειναι κουταβι αλλα οχι τοσο μικρο..ειναι 7 μηνων 25 κιλα δεν νομιζω να μπορω να την εχω αγκαλια χαχαχα :xD:
Έχω ταξιδέψει και εγώ με το Blue Star για την Κώ, 12 ώρες, επειδή το σκυλάκι μου είναι μικρόσωμο το έιχα στο κλουβί μεταφοράς μαζί μου, μέσα στο σαλόνι. Επιτρέπεται. Υπάρχουν και τα κλουβιά στο επάνω κατάστρωμα τα οποία είναι όμως λίγα (5-6). Είναι μεγάλα και από πάνω έχουν τα κλουβιά για τα μικρόσωμα. (3-4). Απ'οτι θυμάμαι δεν ήταν και σε καλή κατάσταση. Αν θα το χρησιμοποιήσεις πάρε ένα μπολ για το νερό και ένα λουκέτο μαζί σου, για να είναι ασφαλές. Εκεί που τα έχουν έχει πολύ φασαρία από τα φουγάρα, έχει υγρασία και αναλόγως τον καιρό έχει και αέρα. Είναι δωρεάν. Πρέπει να έχεις και το βιβλιάριο υγείας μαζί σου.Καλησπερα σε ολους παιδια.Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Σκοπευω να ταξιδεψω με το blue star 2 κι θελω να παρω τον μπαμπη μαζι.Επειδη το ταξιδι ειναι 10 ωρες,δεν ξερω που μπορω να εχω το σκυλο ωστε κι εχω να ηρεμησω λιγο κι αυτος να κοιμηθει καπου.Θα χρεωθω κατι παραπανω;
Εγώ δεν έβαλα και ούτε χρειάστηκε.Βαζετε φιμωτρο στα σκυλια σας στο πλοιο?
Τελικα ηρθαμε το Σαββατο και ηταν ολα μια χαρα, ουτε κουναγε ουτε τιποτα!!! Βεβαια η Ηβη ειχε παθει ενα μικρο σοκ στην αρχη απο τον κοσμο επειδη γινοταν χαμος αλλα νταξει τα καταφεραμε Που ξερεις μπορει να σε πετυχουμε πουθενα. Χαχα παντου υπαρχει ενας ΤηνιακοςΕντάξει, το 9άρι είναι τελείως άλλο πράγμα από τα 6-7 μποφώρ...
Αφού πάντως είμαστε και πατριώτες με το αγόρι σου και πηγαίνετε συχνά, η κουτάβα θα την συνηθίσει μια χαρά την διαδρομή!
Σε πολλά σκυλιά τους αρέσει να κάθονται κοντά στα κάγκελα και να χαζεύουν το νερό από κάτω...περνάει η ώρα τους!
Προσεχε μόνο μην της έρθει να πάρει φόρα να πέσει για κολύμπι!
Και που ξέρεις μπορεί κάποια μέρα να σας πετύχω στο νησί να κάνετε βόλτα και να αναγνωρίσω την κουτάβα!
Εμας δεν μας ειπανε τιποτα!!!! Και ειχε και παρα πολυ κοσμο και πολλα σκυλακια στο πλοιο. Και απο μεσα περασαμε κανονικα και ολα κομπλε Εν τω μεταξυ οταν μπηκαμε στο πλοιο ηταν ενας που ειχε κατσει μεσα μαζι με το κανις του και το ειχε δεσει και ηταν ενας απο το πληρωμα και του ελεγε οτι δεν επιτρεπεται να ειναι μεσα το σκυλι (εν τω μεταξυ ηταν και μικρο, δηλαδη χωραγε να το εχει σε ενα μποξ) και ο αλλος να λεει οχι μα δεν ενοχλει κλπ κι εκεινη την στιγμη μας βλεπει και λεει οριστε και αλλοι με σκυλο και του λεω οχι εμεις παμε εξω και λεει ναι δεν ειπα κατι για σενα στον αλλο το λεω...τελικα δεν ξερω αν τα καταφερε ή οχιΒαζετε φιμωτρο στα σκυλια σας στο πλοιο?