βασικα θα οσυ απαντησουν οι αλλοι. αλλα μιας και εισαι φαν των καβαλιερ, ειπα να σου πω ενα μεγααααααααλο μπραβοοοοοοοο!και αν δεν εχεις ακομα, που μαλλον οχι, να ευχηθω να καταφερεις να παρεις ενα απο εκτροφειο ομως...
κι αν δεν κανω γκαφα, που μπορει, θα ελεγα να προσεξεις πριν το φερεις τα ακολουθα ( αν ειμαι υπερβολικη, σορρυ, εγω τα εχω κανει οποτε, ξερετε ποιον να κοροιδευετε)
1) μπριζες εκτεθημενες;;; απο τζαμπο προστατευτικα που μπαινουν στην πριζα ωστε να μην πηγαινει η μουσουδα η η γλωσσιτσα του 4ποδου μωρου μας
2)καλωδια κρυβονται, αλλαζουν υψος
3)αν δεν το παρεις με εμβολια, ντετολ ο καλυτερος σου φιλος.κανεις τα πατωματα
4)εχεις χαλακια; ναι; γιατι; καλοκαιριασε. μαζευε τα. Εγω πχ για να μη τρελαθω απο αγωνια μηπως φαει τιποτα που εχει χωθει στο τριχωτο χαλι, εκανα παραγγελια φτηνιαρικη μοκετα για εκει που θα παιζει η μικρη
5)κτηνιατρο να εχεις βρει
6) εξοπλισμος: παρκο μεταλλικο, κρεητ, παιχνιδακια, μπολακια φαγητου νερου, κρεβατακι, πανες(ειχα εφημεριδες και ολα καλα και αγια αλλα δεν απορροφουν και μετα πλιτς πλατς οπου πατουσε , τσισακια...)
7) τροφη
τα υπολοιπα αλλοι, εγω εκαψα φλατζα.
με το καλοοοοοοοοοοοοοοο!!!
Υγ:ουπθθθθθθ...μαλλον πηγα μονη μου στο δευτερο επιπεδο συζητησης Μαρακι, σορρυ, δεν ειχα δει το ποστ σου, αργω και να γραψω...σορρυ