Πρωτοβουλία του Σκύλου

Lumpie

Well-Known Member
25 Απριλίου 2009
404
3
Χαλάνδρι
Θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες νέος κύκλος εκπαίδευσης από τον κ. Κωστόπουλο

1255527_590172771024819_1958076496_n.jpg

Αρχισα να σκέφτομαι, τι γνωρίζω και τι όχι, γενικά δεν συνηθίζω να τρώω αμάσητη τροφή αλλά να τα ψάχνω λίγο περισσότερο. Με ενδιαφέρει και ότι έχει σχέση με εκπαίδευση και ψυχολογία. Ετσι ξύπνησα το πρωί και αναρρωτήθηκα γιατί ενώ έχουν γραφτεί χιλιάδες βιβλία για πάσης φύσης θέματα που αφορούν τον σκύλο. Ξεκάθαρα δεν έχει γραφτεί ή δεν έχω διαβάσει τίποτα για την πρωτοβουλία του σκύλου.
Ετσι απλά.

Lumpie

Well-Known Member
25 Απριλίου 2009
404
3
Χαλάνδρι
Ρε παιδί μου, να στο πω αλλιώς...
Ισως εννοεί, για παράδειγμα, την "πρωτοβουλία" που "σκεφτόταν" να πάρει ο Κάσπερ (στη βόλτα), για να πάει να συναντήσει το αρσενικό σκυλάκι στο απέναντι πεζοδρόμιο...
Μπράβο Johnk πιό ωραίο παράδειγμα πρωτοβουλίας δεν μπορούσες να γράψεις!!!!!!
Τόσο απλό!!!!
Απλά ζήτησα έγκυρη άποψη, αν έβλαπτε σε κάτι η πρωτοβουλία του Κάσπερ, μάλλον αυτό θα μπέρδεψε.

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες νέος κύκλος εκπαίδευσης από τον κ. Κωστόπουλο

View attachment 47016

Αρχισα να σκέφτομαι, τι γνωρίζω και τι όχι, γενικά δεν συνηθίζω να τρώω αμάσητη τροφή αλλά να τα ψάχνω λίγο περισσότερο. Με ενδιαφέρει και ότι έχει σχέση με εκπαίδευση και ψυχολογία. Ετσι ξύπνησα το πρωί και αναρρωτήθηκα γιατί ενώ έχουν γραφτεί χιλιάδες βιβλία για πάσης φύσης θέματα που αφορούν τον σκύλο. Ξεκάθαρα δεν έχει γραφτεί ή δεν έχω διαβάσει τίποτα για την πρωτοβουλία του σκύλου.
Ετσι απλά.
που;;;;