@johnk σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που αφιερωσες για να γράψεις όλο αυτό το κατατοπιστικοτατο κείμενο!!! Τα Rottweiler είναι σκυλιά που ανάλογα τον χειρισμό μπορεί να γίνουν υπέροχα και πολύ φιλικά με τους γνωστούς πάντα και από την άλλη επιθετικά με όλους, και από ότι κατάλαβα θεωρείς καλύτερο για μένα (πρωταρης) να επιλέξω , εάν καταλήξω τελικά σε αυτή τη φυλή, θηλυκό σκύλο λόγω πιο ήπιου χαρακτήρα και ο εκπαιδευτής εκεί κρίνεται απαραίτητος τόσο πριν την απόκτηση του σκύλου όσο και μετά! Με έχει γοητεψει ακόμη περισσότερο αυτή η φυλή μετά από το κείμενο σου αλλά ταυτόχρονα μου έχει δημιουργήσει και απορίες κατά πόσο θα μπορέσω να αναδείξω την όμορφη πλευρά αυτή του σκύλου και πρωτίστως την ασφαλή πλευρά!
Θα ήθελα να σας περιγράψω λίγο τον χαρακτήρα μου να μου πείτε και μετά να μου πείτε πιο συγκεκριμένα σχόλια και παρατηρήσεις!!! Αρχικά εγώ τώρα δίνω πανελλήνιες όποτε θα έχω άπλετο χρόνο να ασχοληθώ με οποιονδήποτε σκύλο πάρω. Είμαι ένας ήρεμος χαρακτήρας σταθερός δυναμικός και ηγετικος όποτε χρειάζεται, δεν ειμαι ιδιαίτερα ανοιχτός στους άλλους και κρατάω περισσότερα για μένα και για συγκεκριμένους ανθρώπους που εμπιστεύομαι χρονια.
Αυτά είναι λίγα λόγια για μένα αν θέλετε να μάθετε κάτι άλλο ρωτήστε ελεύθερα και πείτε μου κατά πόσο μπορώ να ανταπεξελθω στη φυλή αυτή!
Όσο αναφορά τώρα θέμα χρόνου χώρου χρημάτων κτλ Δεν υπάρχει προβλήμα
Θα ήθελα να σας περιγράψω λίγο τον χαρακτήρα μου να μου πείτε και μετά να μου πείτε πιο συγκεκριμένα σχόλια και παρατηρήσεις!!! Αρχικά εγώ τώρα δίνω πανελλήνιες όποτε θα έχω άπλετο χρόνο να ασχοληθώ με οποιονδήποτε σκύλο πάρω. Είμαι ένας ήρεμος χαρακτήρας σταθερός δυναμικός και ηγετικος όποτε χρειάζεται, δεν ειμαι ιδιαίτερα ανοιχτός στους άλλους και κρατάω περισσότερα για μένα και για συγκεκριμένους ανθρώπους που εμπιστεύομαι χρονια.
Αυτά είναι λίγα λόγια για μένα αν θέλετε να μάθετε κάτι άλλο ρωτήστε ελεύθερα και πείτε μου κατά πόσο μπορώ να ανταπεξελθω στη φυλή αυτή!
Όσο αναφορά τώρα θέμα χρόνου χώρου χρημάτων κτλ Δεν υπάρχει προβλήμα