Πρωινό Κλάμα

mg14

New Member
12 Δεκεμβρίου 2017
3
0
28
Καλημέρα, με αφορμή το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είπα να το ψάξω λίγο περισσότερο και να μου πείτε λίγο τη γνώμη σας. Έχω ρωτήσει πολλούς για το πρωινό κλάμα. Το μωράκι μου είναι 4 μηνών, πιντμπουλ. Έχει 2 εβδομάδες που με ξυπνάει απο τις 5:30-6:00 το πρωί. Το τελευταίο της γευμα της το δίνω η ωρα 20:00 το βράδυ την παίρνω βόλτα και την βάζω για ύπνο. Αφου με ξυπνήσει το χάραμα της βάζω τροφή και μετά την παίρνω βόλτα να κάνει την ανάγκη της. Όταν έρθω σπίτι την δένω στο τόπο της (στην αυλή) και αφού κλείσω την πόρτα του σπιτιού αρχίζει το γαύγισμα πάλι. Ξέρω οτι αυτά τα σκυλιά ειδικά στην νεαρή ηλικία έχουν πολύ ενέργεια..αλλά τι περισσότερο μπορώ να κάνω η ωρα 6:00 το πρωί για να σταματησει; Κάποιες φορές την βάζω στο δωμάτιο μου αλλά δεν κάθεται δευτερόλεπτο, δαγκώνει οτι βρει και μου γαβγίζει. Ναί θέλει παιχνίδι το καταλαβαίνω μωρό είναι αλλά όχι απο τις 6:00. Πρέπει να της αλλαξω λίγο το ωράριο γιατί σε λίγες μέρες θα δεχτώ καταγγελίες απο τους γείτονες..

mg14

New Member
12 Δεκεμβρίου 2017
3
0
28
Τους πρώτους δύο μήνες κοιμόταν μέσα, αλλά οσο μεγαλώνει τα κάνει όλα ανω κάτω οταν είναι μέσα, και δεν μένω μόνη, εχω και τους δικούς μου να μου την λένε κάθε μέρα.Έχουμε ακόμη ενα σκύλο και τα σπιτάκια τους είναι δίπλα, ο άλλος δεν ξυπνούσε απο τις 6 και τώρα τον ξυπνάει. Οπόταν γίνεται διπλό το πρόβλημα.

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Ναι ειναι απολυτως φυσιολογικα ολα αυτα για τ κουταβι.. προφανως οταν του βαζεις να φαει τοσο νωρις θα ξυπναει κ θα θελει το φαγητο του.. κ εγω το ιδιο θα εκανα:LOL:. Αρχικα επειδη εχουν τα δικα τους ωραρια θα ξυπνανε μεσα στην νυχτα ή θα κοιμουνται το πρωι, εσυ πρεπει να του κανονισεις το προγραμμα του το οποιο πρεπει να ειναι κ αυστηρο. Δλδ φαι 3 φορες την ημερα συμφωνα με την ηλικια του τις ωρες που σε βολευει, εξω μετα για την αναγκη του και πολυ παιχνιδι μεσα στην ημερα με αδειο φυσικα στομαχι.. τοσο μικρο σε ηλικια και κοντοτριχο, εξω με τα κρυα που ερχονται κ τις βροχες ξεχασε το, προμηθευσου ενα κρειτ και τον κανεις σιγα σιγα με λιχουδιες κ παιχνιδι να το μαθει κ να αισθανθει ασφαλεια.. το βραδυ μπορεις να τον εχεις εκει καθως κ καποιες ωρες της ημερας, μεσα στο σπιτι. Γεν πρεπει να δενεται σε αυτη την ηλικια μπορει ακομα και να πνιγει. Αρχικα ως μωρο λογικο ειναι να γκρινιαζει αλιμονο! Οπως τα μωρα δλδ! Αλλα πρεπει να παιζετε και να εκτονωνεται αφου οπως λες ξερεις τι φυλη πηρες και ποσο εκτονωση χρειαζεται(ειναι κ τελεια ηλικια για να του μαθεις εντολες εχει πολλα βιντεο στ youtube). Αυτη πρεπει να την κανει αλλα τις ωρες που θα θεσεις εσυ. Οσο πιο αυστηρο ολο το προγραμμα της ημερας τοσο θα ηρεμισουν τα πραγματα σιγα σιγα..

mg14

New Member
12 Δεκεμβρίου 2017
3
0
28
Της έχω μάθει 2-3 εντολές, γενικά είναι πολύ έξυπνη. Εννοείται δεν θα την εχω εξω μόλις μπει το βαρυ κρύο. Κρειτ δεν πέρασε απο το μυαλο μου να της πάρω για να είμαι ειλικρινείς.
Της πήρα μεγάλο σπιτακι και μέσα έχει κρεβατάκι το οποίο οταν δεν είναι μέσα στο σπίτι της νομίζει ότι είναι παιχνίδι και παίζει με αυτό:LOL:. Ήξερα οτι θα τα περάσω αυτά και έχω ώρα πολύ γι’αυτην αλλα το πρωινό ξύπνημα της με έχει εξαντλήσει. Ασε που φοβάμαι και τους ιδιοτροπούς μου γείτονες. Για αρχή θα προσπαθήσω να της βάζω πιο αργά το βραδινό της γεύμα και θα την παίρνω πιο συχνά βόλτα για να εκτονώνεται.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν