Πρωινη συναντηση με μια χνουδομπαλιτσα.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Και σκεφτομουν το πρωι... πολυ καιρο εχει να μου τυχει ....
Ερχομενη στη δουλεια περναω μεσα απο ενα καταυλισμο γυφτων.. οπως καταλαβαινετε τα σκυλια που υπαρχουν εκει ζουν σε αθλιες συνθηκες... αμεσως ενα φαναρι και μετα κεντρικος δρομος με διαζωμα... βλεπω λοιπον στα 3 μετρα ενα ασπρο χνουδωτο πραγματακι να προσπαθει να περασει το δρομο... βγαζω χερια απο το παραθυρο.. πλακωνομαι στα φρενα και μπαινει κατω απο το αμαξι.. βγαινω και βλεπω ενα κουταβακι... στο μαυρο του το χαλι. Απο λευκο χνουδωτο μεταξενιο που θα επρεπε να ειναι ... μεσα στις λασπες και στα τσιμπουρια:( Ειναι κοριτσακι περιπου 1 μηνα αφου τωρα βγαζει δοντακια και σαν λουτρινο..το βουταω και μεσα στο αμαξι. Τα υπολοιπα τα ξερετε... πιανετε γνωστους-φιλους- ξενους και τους το λετς:p Πρεπει να βρουμε ενα τελειο σπιτι στην lucky (ετσι την ειπα αφου ηταν πολυ τυχερη που ημουν εγω εκει αφου ο δρομος ειναι γεματος φορτηγα).
Φωτογραφιες καλες το απογευμα που θα καθαριστουμε, θα κανουμε αποπαρασιτωση και θα παμε στον κτηνιατρο!
IMG_0312..JPG

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Παιδια αφηστε τις βλακειες:p

Μιlbemax puppie ξερεις κανεις αν υπαρχει σε κανα πετ σοπ? Την κοβω να ειναι 2-3 κιλα..

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Mόλις κατεβηκα στο αυτοκινητο να δω τι κανει... την εχω βαλει σε μια κουτα με πανες... κοιμοταν το μωρουλι.. την ταισα λιγη κονσερβα πριν 2 ωρες και νερακι και επεσε ξερη για υπνο... Δεν ειχε καν λερωσει η γλυκουλα...
Το απογευμα που θα παμε σπιτι θα καθαριστει και θα βγαλουμε νεες φωτογραφιες να δειτε τι απιστευτο πλασμα ειναι ...σαν λευκο χνουδωτο αρκουδακι!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Mόλις κατεβηκα στο αυτοκινητο να δω τι κανει... την εχω βαλει σε μια κουτα με πανες... κοιμοταν το μωρουλι.. την ταισα λιγη κονσερβα πριν 2 ωρες και νερακι και επεσε ξερη για υπνο... Δεν ειχε καν λερωσει η γλυκουλα...
Το απογευμα που θα παμε σπιτι θα καθαριστει και θα βγαλουμε νεες φωτογραφιες να δειτε τι απιστευτο πλασμα ειναι ...σαν λευκο χνουδωτο αρκουδακι!
Πάλι καλά που είναι άσπρο και μαλλιαρό! Έχει περισσότερες ελπίδες! Απο μέγεθος πως πάει?? Μεγαλούτσικο μου φαίνεται (σε σχέση με το χέρι σου) στη φωτό.....

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Ναι μεγαλουτσικο ειναι. Δε μπορω να καταλαβω ακριβως ομως.. Μοιαζει με ελβετικο ποιμενικο με τριχωμα πουντλ:eek::cool:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Τη μικρουλα την καναμε μπανιο με ζεστο νερακι γιατι ηταν μεσα στο γρασο. Μολις ομως βραχηκε ειδαμε μια εικονα τελειως αποκαρδιωτικη... εχει εκκατομυρια τσιμπουρια. Δεν ξερω τι να κανω.. να χρησιμοποιησω το frontline ή ειναι επικινδυνο? Νιωθω τελειως απογοητευμενη...
Επισης, τα δοντακια της ειναι σε αθλια κατασταση. Εχει ολο τρυπες και μια φλεγμονη.. τοσο ταλαιπωρημενη ψυχουλα. Μολις πας να της σηκωσεις το χειλακι ουρλιαζει απο τον πονο:(
Μακαρι να μπορεσουμε να τη βοηθησουμε και να μη μας μεινει στα χερια .. δε θα το αντεξω:(:(:(

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Βάλε frontline.... δε νομίζω να την πειράξει περισσότερο απο τα τσιμπούρια που την κατατρώνε.... για τα υπόλοιπα, ιδέα δεν έχω.... :( πότε θα μπορέσεις να την πας σε κτηνίατρο να της ρίξει μια ματιά? να της δώσει και καμιά αντιβίωση για τη φλεγμονή....

Καλά θα πάει, μην ανυσηχείς... έχουν αντοχές αυτά....... μονο κανα τύφο/μόρβα μην κολλήσει.....

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Aυριο μαλλον το απογευμα θα παμε.
Την "εκανα μπανιο" με frontile τωρα και τη στεγνωσα με πιστολακι, εφαγε και κοιμαται.

Δε την φερνω σε επαφη καθολου με τα αλλα σκυλια προς το παρον.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Φωτογρ. 0317..jpgΦωτογρ. 0319..jpgΦωτογρ. 0316..jpg Να και καλυτερες φωτογραφιες απο το προβατακι.Ξυπνησε εκλαψε, την εβγαλα στο μπαλκονι εκανε κακα και τσισα. Ουτε εκπαιδευμενη να ηταν !!! Για πειτε γνωμες...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Απίθανο φατσάκι ρε :)
Τι έγινε με τα εκατομμύρια μαυράκια;

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Την "ελουσα" με frontline και τη στεγνωσα. Αρχιζουν και πεφτουν... Θα την ξανακανω αυριο. Ελπιζω οτι θα απαλλαγουμε συντομα.
Ειδες τελικα δεν ειναι πολυ μεγαλη...ολο μαλλι ειναι.. Οταν την καναμε μπανιο εμεινε η μιση.. Το σχοινι που ειναι στην πρωτη φοτο ειναι το μικρο μεγεθος. Αυριο που θα παμε κτηνιατρο με το καλο θα μαθουμε περισσοτερα.

ninoula

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2010
149
1
Κομοτηνή
φατσούλα γλυκιά...*agapoylas**agapoylas*
μακάρι να έχει κ καλή τύχη...αν κ κάτι μου λεει οτι η τύχη του έχει ήδη αλλάξει;);););)