Προώθηση θεμάτων σε άλλα φόρουμ

Arson

Active Member
11 Μαϊου 2009
29
0
Αθήνα
Επειδή στον λίγο καιρό που είμαι μαζί σας, μου ανοίξανε τα μάτια πολλά θέματα σχετικά με τα αγαπημένα μας τετράποδα και επειδή πιθανόν να είμαι και εγώ ιδοκτήτης ενός σκύλου που προήλθε από κάποιο puppy mill, σκέφτηκα αν μπορούσα να κάνω και εγώ κάτι για την ενημέρωση κόσμου ''άσχετου'' (όπως ήμουν και εγώ αν και ιδιοκτήτης σκύλου πάνω από ένα χρόνο).

Επειδή τυχαίνει να είμαι moderator σε ένα φόρουμ ενός παιχνιδιού με αρκετά μεγάλο κοινό αναρωτιόμουν αν θα μπορούσα να δημοσιοποιήσω εκεί κάποια κείμενα του φόρουμ για την ενημέρωση του κόσμου.

Αν δηλαδή μου επιτρέπεται με την άδεια του admin και με την συγκατάθεση
του εκάστοτε thread starter...

To παιχνίδι είναι το www.ogame.gr και έχει ένα αρκετά ενεργό με πολλούς χρήστες φόρουμ και τομείς για γενικές συζητήσεις οπου θα μπορούσα να αναρτήσω κάποια θέματα, φυσικά πάντα με αναφορά στο dogforum και στον χρήστη που έχει κάνει το αρχικό ποστ.

Το κοινό του παιχνιδιού είναι όλων των ηλικιών αλλά η πλειοψηφία είναι έφηβοι , τους οποίους θεωρώ ως ένα καλό target group για την ενημέρωση.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Είναι στην κρίση του admin φαντάζομαι.
Από κει και πέρα, εγώ συχνά τυπώνω άρθρα και posts μελών και τα δίνω από δω κι από κει, όταν κρίνω ότι χρειάζεται.
Θα κάτσουν όμως οι έφηβοι να τα διαβάσουν?

Arson

Active Member
11 Μαϊου 2009
29
0
Αθήνα
Ώπα δεν το πιστεύω οτί δεν είχα προσέξει το ποστ της rottie για τις αναδημοσιεύσεις.
Το είδα τώρα. Sorry για το περιτό ποστ.

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Ώπα δεν το πιστεύω οτί δεν είχα προσέξει το ποστ της rottie για τις αναδημοσιεύσεις.
Το είδα τώρα. Sorry για το περιτό ποστ.
Arson καθόλου περιττό το post σου, ίσα ίσα ακολούθησες ακόμα και εν αγνοία σου και τις 4 παρακάτω οδηγίες:

1. Να πάρει άδεια από την διαχείριση του φόρουμ.
2. Να πάρει την άδεια από τον συγγραφέα.
3. Να γνωστοποιήσει στη διαχείρηση του φόρουμ και στο συγγραφέα του άρθρου ΠΟΥ σκοπεύει να το χρησιμοποιήσει και για ΠΟΙΟ σκοπό.
4. Να μην κοπιάρει επιλεκτικά ότι τον βολεύει διότι μπορεί να δημιουργηθούν παρανοήσεις.
Οπότε δεν έχεις παρά να περιμένεις την απάντηση του admin :)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Στη θέση σου θα επικοινωνούσα με τον Admin και θα του γνωστοποιούσα την πρόθεση μου.
:)

Edit: Με πρόλαβε η Σοφία! :):)