Εγώ αν έχει έρθει το αυτοκινητάκι μου μέχρι τότε και αν είναι μέσα κι οι σκυλοφιλενάδες μου, γενικά είμαι θετική στην ιδέα! Αν και θα προτιμούσα να στήσουμε σκηνούλες σε καμιά παραλία..... αλλά και το ξενοδοχείο καλό φαίνεται.
Ασε τις βλακείες. Εγώ χωρίς Dexter δεν πάω εκδρομή!!!Η ιδέα δεν είναι κακή, αλλά αν ερχόμουν και με τα δύο σκυλιά θα δημιουργούσα πραγματικό μπάχαλο... Και δεν θα αποφάσιζα καθόλου εύκολα να αφήσω μόνο του τον μούργο μου για 2 μέρες, οπότε δεν....
Αλλά αν θελετε κανονίζετε για 1 διανυκτέρευση (Σάββατο βράδυ) και Κυριακή φευγουμε.
Χιλιαδου!!!!ναι ειναι πολυ ωραια αλλα δεν εχει μαγαζια και τετοια εκει να ξερετε..μια καντινα εχει μονο..τουλαχιστον τελευταια φορα που πηγα ετσι ηταν!Και η διαδρομή έχει πολλές στροφές...να ξέρετε σε περιπτωση που καποιο σκυλουνι ζαλίζεται....Τωρα για τον καιρο...οντως δεν βοηθάει ακομα...αν και εμεις καναμε ηδη τα πρωτα μας μπανια στην θαλασσα!!!Απ οτι καταλαβα μιλαμε για ελευθερο οποτε η χιλιαδου ακουγεται σουπερ... δε θα εχει και κοσμο τωρα.. να μας βοηθησει λιγο ο καιρος ομως γιατι το βραδυ πεφτουν πολυ οι θερμοκρασιες...
Χαχαχα!!!Ωραια θα ειναι!!!!!Παλιότερα πήγαινα στην Χιλιαδού για ψάρεμα όσο δεν μαζεύει πολύ κόσμο....
Φαντάζομαι τώρα να έχω πάει, να έχω στήσει καλάμια και ξαφνικά να σκάσουν 20 άτομα με 20 σκυλιά.....εγκεφαλικό......
Καλε εσυ δεν ελεγες οτι θελεις να παμε για σκυλοψαρεμα??Παλιότερα πήγαινα στην Χιλιαδού για ψάρεμα όσο δεν μαζεύει πολύ κόσμο....
Φαντάζομαι τώρα να έχω πάει, να έχω στήσει καλάμια και ξαφνικά να σκάσουν 20 άτομα με 20 σκυλιά.....εγκεφαλικό......