Προτάσεις για εκδρομή ή camping

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Σημείωση:Tο νήμα ξεκίνησε απο το "Εκδρομή στη Λίμνη Τσιβλού"

Ωραιες φωτογραφιες! Και η Εva πολυ ευτυχισμενη! Μηπως να κανονισουμε σκυλο - εκδρομη σε προορισμο εκτος Αθηνων? Θα μας δεχτει κανενας ξενωνας αραγε?

Last edited by a moderator:

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ωραιες φωτογραφιες! Και η Εva πολυ ευτυχισμενη! Μηπως να κανονισουμε σκυλο - εκδρομη σε προορισμο εκτος Αθηνων? Θα μας δεχτει κανενας ξενωνας αραγε?
NAI NAI NAI NAI!!!!! :) (τζιπ δεν έχω μόνο και το αυτοκίνητο μου είναι ετοιμόρροπο.....)

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Πω πω, μακάρι να κανονίζαμε όντος καμια μονοήμερη ή διήμερη εκδρομή. Οσο για το θέμα αμαξί νομίζω ότι θα το λύναμε απλά να υπήρχε όρεξη και ενδιαφέρον πιστευω. Ποιος ξέρει, ίσως κάποια μέρα το κανονίσουμε. Εγώ πάντος ψήνομαι τρελά για κάτι τέτοιο.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Απλά εφόσον πάτε στα βουνά, από τα τέλη του μήνα, ανάλογα με το υψόμετρο που θα βρίσκεστε να έχετε στο νου σας ότι τώρα ανεβαίνουν τα κοπάδια οπότε να προσέχετε για τυχόν συναντήσεις με τα τσομπανόσκυλα!

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Εγώ ήδη είπα ότι για οποιαδήποτε είδους εκδρομούλα ψήνομαι τρελλά. Είτε είναι ορινή είτε παραθαλάσια.

Εγω επίσης σκεφτόμουν τι ωραία θα ήταν αν κανονίζαμε καμια πανελαδική εκδρομούλα του φόρουμ, μονοήμερη ή διήμερη (όσοι μπωρούν να έρθουν of course) σε κανα νησακι, σε ξενοδοχείο με πισίνα (να απολάυσουμε και εμείς και τα σκυλάκια μας) και όλα τα μποφόρ και τα κομφόρ μας. Ένα ξενοδοχείο γεμάτο απο άτομα του φόρουμ και τα σκυλάκια μας. =)

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Ουουουου!!!!!
Και χαρά που θα κάνουν οι ξενοδόχοι να μπαινοβγαίνουν καμιά πενηνταριά κοπρίτες (no offence ε?) στην πισίνα τους!!!!!!!
Την ώρα δε θα βλέπουν άμα τους το πούμε!!!!!!! :p :p :p :p

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ουουουου!!!!!
Και χαρά που θα κάνουν οι ξενοδόχοι να μπαινοβγαίνουν καμιά πενηνταριά κοπρίτες (no offence ε?) στην πισίνα τους!!!!!!!
Εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στην κρίση!!!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στην κρίση!!!
Και έχεις απόλυτο δίκιο!!! Εχω αρκετούς πελάτες - ξενοδόχους, εκ των οποίων πολλοί κλαίνε και δεν μπορείς να φανταστείς τι @^%$* είναι διατεθειμένοι να κάνουν για να γεμίσουν το ξενοδοχείο τους, αρκεί να μην είναι Αύγουστος:D.

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
38
Φοβερο μερος!!! Θελω πολυ να παω!!! Ας μ στειλει καποιος π.μ. με οδηγιες!!!
Και θα ηταν υπεροχα αν πηγαιναμε ολοι μαζι!!! με σκηνες για ενα 2μερο!!! χο χο !!!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αν δεν κάνω τραγικό λάθος γιατί έχω αρκετά χρόνια να πάω, από την εθνική οδό κορίνθου-πατρών βγαίνεις στη έξοδο της ακράτας και κατευθύνεσαι για Ζαρούχλα, η λίμνη είναι λίγο αφού βγεις από Ακράτα!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Φοβερο μερος!!! Θελω πολυ να παω!!! Ας μ στειλει καποιος π.μ. με οδηγιες!!!
Και θα ηταν υπεροχα αν πηγαιναμε ολοι μαζι!!! με σκηνες για ενα 2μερο!!! χο χο !!!
Επι τη ευκαιρια των σκηνων... ας μαζευτουμε οσοι κανουμε camp και ας κανονισουμε κανα πσκ μεσα στον Μαιο-Ιουνιο... Ακομα και σε οργανωμενο ειναι χαλαρα τα πραγματα αυτους τους μηνες... μονο η σκυλοπαρεα θα ειμαστε!!

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
38
Επι τη ευκαιρια των σκηνων... ας μαζευτουμε οσοι κανουμε camp και ας κανονισουμε κανα πσκ μεσα στον Μαιο-Ιουνιο... Ακομα και σε οργανωμενο ειναι χαλαρα τα πραγματα αυτους τους μηνες... μονο η σκυλοπαρεα θα ειμαστε!!
+10000000000000000000000!!!!!!

Υ/Γ Πωσ ειναι ο Ντιεγκό ?

Υ/Γ2 Αστο εμαθα. Περδικι ειναι :p

Last edited:

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.810
58
ΑΘΗΝΑ
Απλά εφόσον πάτε στα βουνά, από τα τέλη του μήνα, ανάλογα με το υψόμετρο που θα βρίσκεστε να έχετε στο νου σας ότι τώρα ανεβαίνουν τα κοπάδια οπότε να προσέχετε για τυχόν συναντήσεις με τα τσομπανόσκυλα!
Εννοεί μη τολμήσετε να γυρίσετε χωρίς φωτογραφίες.:)
Εκπληκτική επίσης είναι η διαδρομή
Ζαρούχλα-λίμνη Δόξας-Διάσελο κυνηγού-Πλανητέρο (4.5 ώρες με ποδήλατο).

apnea5909

Well-Known Member
1 Δεκεμβρίου 2009
145
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
apnea5909.webs.com
Εμεις την λιμνουλα αυτη την εχουμε καταευχαριστηθει μιας και ειναι κοντα απτο εξοχικο μας.... οποτε αν καποιο σ/κ καποιος παει για μονοημερη... να μας το πει να ανεβουμε και εμεις...

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Ουουουου!!!!!
Και όμος ήδη εχω μιλήσει με 3 ξενοδοχεία και μου είπαν ότι αν κλείσουμε όλα τα δωμάτια (που είναι 10-15 δωμάτια) δεν έχουν κανένα πρόβλημα να έχουμε τα σκυλιά μαζί μας και στα δωμάτια και στο διάδρομο και στην πισίνα και παντου. :eek::shock::):p

Φυσικά μιλάω αν όντος ποτε κανονίζαμε μεγάλη εκδρομή αρκετά άτομα και όχι 3-4 μόνο.

Ορίστε ένα απο τα ξενοδοχεία που μου έχουν απαντήσει ΘΕΤΙΚΑ

http://www.aegeahotel.com/index.php

Last edited:

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Τέλειο το μέρος Άρτεμης. Με ξεσήκωσες!

Εκπληκτική επίσης είναι η διαδρομή
Ζαρούχλα-λίμνη Δόξας-Διάσελο κυνηγού-Πλανητέρο (4.5 ώρες με ποδήλατο).
Να πας, και άλλες τόσες να γυρίσεις; Η δε γυρνάς; :rolleyes:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Διονυση εντυπωσιακο! Και ωραιο ξενοδοχειο!
Θα μας "γδυσουν" φανταζομαι ομως....

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Έτσι και εγώ σκέφτηκα αλλά ΟΧΙ. Μου είπαν ότι θα μας κάνανε καλή τιμή αν κλείναμε όλα τα δωμάτια.

Τώρα με την οικονομία τόσο χάλια λες να χάνανε ευκαιρία να τους κλείσει κάποια παρέα ΟΛΑ ΤΟΥΣ τα δωμάτια?