Προσωπικά μηνύματα... Εμφάνιση στο log in.

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Μηπως μπορουμε με το που κανουμε log in να μας λεει οτι εχετε ''ταδε'' προσωπικα μηνυματα? οπως ηταν και το παλιο site αν θυμαμαι καλα..
Νομιζω οτι ειναι εξυπηρετικο και τα βλεπεις κ στην ωρα τους..εγω προσωπικα ξεχνιεμαι και οταν το ανοιγω μπορει να εχω καποιο μηνυμα και να εχουν περασει αρκετες μερες..

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Πήγαινε πάνω πάνω στην κεντρική σελίδα του φόρουμ, εκεί που λέει «βοηθήματα» και πάτα «Επεξεργασία Επιλογών»

Στην συνεχεία πήγαινε στο πλαίσιο «Μηνύματα & Ειδοποιήσεις» και μαρκάρισε την επιλογή:

Τήν ώρα που διαβάζετε τα μηνύματα στα forums άν λάβετε ένα νέο προσωπικό μήνυμα, το σύστημα με την χρήση αναδυόμενης ειδοποίησης μπορεί να σας ενημερώσει για την λήψη νέου προσωπικού μηνύματος.
ν Προβολή αναδυόμενης ειδοποίησης για νέο προσωπικό μήνυμα

Έτσι θα ειδοποιείσαι για την ύπαρξη νέου pm με μήνυμα, που θα σου εμφανίζεται στο φόρουμ.

;):)

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Ουφφφ...σε ευχαριστω πολυυυ...εφτιαξα και την ωρα απο εκει γιατι στο site πηγαινα 2 ωρες πισω..χαχαχα!!!!!

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Αν έχεις γεμάτα εισερχόμενα και προσπαθεί άλλο μέλος να σου στείλει πμ, έρχεται μια ειδοποίηση στο mail σου που λέει ότι το τάδε μέλος προσπάθησε να στείλει πμ αλλά δεν έχεις χώρο στα εισερχόμενα.
Όταν κάνεις χώρο, μπορείς να λάβεις νέα πμ αλλά δεν σου έρχεται αυτό που προσπάθησαν να σου στείλουν.

Με την ευκαιρία καλό θα ήταν να μην χάνεται το μήνυμα που δεν μπορεί να φτάσει λόγω χώρου. Το έχω δει σαν επιλογή σε άλλα fora (μένει on hold μέχρι να κάνεις χώρο), αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει τεχνικά και εδώ.