Προστασια για μυοσκελετικα προβληματα αλλα και εκτονωση.. γινεται;

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
οπως αρκετοι ξερετε εχω ενα χασκυ 5 μηνων περιπου.

τον προστατευω απο μεγαλη δυσκολια κινησεων οπως σε δυσκολους δρομους - βουνα , ειτε εντονο παιχνιδι, και να μην ειναι και απραγος βεβαια και βγαλει ψυχικα προβληματα η εμφανισει αδυναμια μυων και κακομεγαλωσει.

οταν ειναι ημερα μετα της 11 - 12 το μεσημερι και πριν της 7 το απογευμα δεν του κανω τιποτε αλλο παρα αυλη να καθομαστε και να ασχολουμαστε με χαδια και να παιζουμε με κλαρακια και σχοινακια.. το πρωι και αργα το βραδυ τρεχουμε και βαδιζουμε πολλες εκατονταδες μετρα... ειναι καλα ; τουαλεττα εμαθε στα χαρτια, ενω ειχε μαθει να τα κανει και εξω, αλλα τωρα με της ζεστες που δεν πηγαιναμε περα απο την αυλη ξεσυνηθισε και τα κανει μεσα παλι στα χαρτια τα κακα .. τι λετε;

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Εγώ, αν είχε αρχίσει να τα κάνει στην βόλτα θα προτιμούσα να μην έχω πισωγυρίσματα!
Τώρα για τις βόλτες εσύ βλέπεις τον σκύλο σου!
Χρειάζεται προσοχή μεν, αλλά δεν χρειάζεται βέβαια να φτάνουμε και στο άλλο άκρο!
Όλα με μέτρο!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Μια χαρα ειναι οι βολτες.Ουτως ή αλλως ως κουταβι κανει και μονο του καραγκιοζιλικια και πηγαινοερχεται στην αυλη.
Οταν λεμε δε βγαινει στη ζεστη,εννοουμε να παιξει,οχι να παει για την αναγκη του.Εμας η μεσημεριανη μας βολτα ειναι 2:00 ή 3:00 το μεσημερι.Βγαινουμε μονο για πιπι και παλι μεσα.Περπαταμε γυρω στα 200-300 μετρα ισα για την αναγκη του.Μη του χαλας το προγραμμα τουαλετας.

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
παιδια επειδη τα σκ πεφτει αρκετη δουλεια απο αυτο χαλαστηκε στην τουαλεττα. τωρα στη δουλεια που δουλευω που ειναι καλοκαιρι ειμαστε φουλ εξτρα. αλλα παντως ειναι πολυ καλος. δεν μου διμιουργει προβληματα πουθενα. και ησυχος σπιτι μεσα, και γκαφατζης στη βολτα και προσεκτικος οσο γινεται, καυτω βεβαια και απο της οδηγιες μου...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν