Στο είπα και στο άλλο νήμα που άνοιξες....βρε κοπρίτη, προς στιγμή απορυθμίστηκα !!!! μάγκα τον φωνάζω ..... μήπως μας έχεις γνωρίσει απο κοντά ???
(σχετική με κοκόνια δεν είμαι, αλλά ρε παιδιά, μοιάζει πάρα πολύ!
Στο είπα και στο άλλο νήμα που άνοιξες....βρε κοπρίτη, προς στιγμή απορυθμίστηκα !!!! μάγκα τον φωνάζω ..... μήπως μας έχεις γνωρίσει απο κοντά ???
έλα τώρα-απο χθές είσαι κάπως σχετικότερη .....Στο είπα και στο άλλο νήμα που άνοιξες....Είμαι η Πηγή και ο kopritis είναι ο μεγάλος μαύρος σκύλος που έτρεχε στον κήπο σου το προηγούμενο ΣΚ που ήρθαμε με την Ειρήνη (xotikouli) και τη Μαριάνθη να δούμε το Φρεντούλη! Οπου είχαμε τη χαρά να γνωρίσουμε και το κοκονοειδές σου!
.
(σχετική με κοκόνια δεν είμαι, αλλά ρε παιδιά, μοιάζει πάρα πολύ!)
Εσύ !! εσύ που μου έβαλες την ιδέα. Εχεις πολλά φιλιά και μια αγκαλιά απο τον Freddoέλα τώρα-απο χθές είσαι κάπως σχετικότερη .....![]()
Στο κοπρίτη απεθυνόμουν, ναι πρέπει να παραδεχθώ ότι πρώτη φορά μπαίνω σε forum.τα μπέρδεψες πάλι
εγώ αποκλείεται......και δεν έχω μαυρόσκυλο![]()
E, καλά δεν το συζητώ..... θα με πάρουν για κριτή στην επόμενη έκθεση!!!έλα τώρα-απο χθές είσαι κάπως σχετικότερη .....![]()
Φχαριστώ!!! (αν και οι αγκαλιές του Φρέντο πάνε μαζι με λασπωμένες πατούσες...Εσύ !! εσύ που μου έβαλες την ιδέα. Εχεις πολλά φιλιά και μια αγκαλιά απο τον Freddo
Αν έχεις τη δυνατότητα, φέρτον την άνοιξη στη πλησιέστερη έκθεση για αναγνώρισηΖωηρός, χαρούμενος, έξυπνος, πιστός. akrivws opws perigrafete sti fyli. Ma8ainei ta panta me megali efkolia, xerei peripu 30 entoles kai ma8ainei ki alles
7,8kg , 30 cm ypsos akrwmiou