Προσοχή στα περιστέρια

cgri1976

Well-Known Member
εγω παιδια οταν εβαλα τεντες και καλαμοτη σε ολο το μπαλκονι ουτε φτερο δεν εχει μπει .......!!! σιγουρα καμια σχεση η τιμη των τεντων με τα cd(που οντως οπως ειπε η aggeliki222) ουτε να τα φτυσουν, των σακουλων που κρεμανε απο το σουπερ μαρκετ, των κομματιων απο υφασμα να κρεμονται...τα εχουν στην απεναντι πολυκατοικια, καθε μπαλκονι και μια διαφορετικη πατεντα...μα σε ολα, σε ολα , πανε περιστερια δεκαοχτουρες και γεμισουν τον κοσμο κουτσουλιες κ διαφορα αλλα.ενας γνωστος , αλλα αυτος δεν ειχε σκυλο η γενικα κατοικιδιο, εριχνε ναφθαλινη.....πρωτη φορα που το ειχα ευχαριστηθει που ψοφαγανε.....sorry κιολας αλλα δεν τα παω καθολου τα περιστερια....

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
κ 'γω το ιδιο!!!τα μισώ και τα φοβάμαι..
μια μέρα πριν λίγους μήνες ξέρασε η σκύλα μου ένα περιστέρι σε δύο κομμάτια σώμα και κεφάλι...(ιουυυυυ δεν θέλω να το θυμάμαι)
επειδή πηγαίνουν και τις τρώνε το φαί αυτή τρελαίνεται δεν θέλει να της πειράζει κανείς το φαί κ έτσι πάει το περιστέρι....και απο τότε τους βάζουμε μέσα τα πιάτα μην κολλήσουν και τιποτα..

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Δεν είναι καλο απο κάθε αποψη να αφηνουμε α μπωλ έξω απο το σπιτι (μπαλκονι, αυλη).
Εκτος απο τα (αγαθα) αστικα περιστερια,
που σε καμια περιπτωση δεν θελω να τα σκοτωνω ή να τα βλεπω νεκρα,
μπορει οποιοδηποτε άλλο ζωιφιο (κατσαριδα, μύγα, σφηκα κ.α.) να πεσει μεσα στο μπωλ με το νερο για παραδειγμα.
Τωρα για τις κουτσουλιες το μονο που μπορω να πω απο προσωπικη εμπειρια είναι ότι μόλις καθαρισεις έρχονται και κουτσουλανε!
:D :D

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
ναι έχεις δικιο έτσι είναι!!εμείς έχουμε πιάτα και έξω και μέσα στο σπίτι (γιατι τα σκυλία είναι συνέχεια μέσα έξω) και πάντα στα έξω πιάτα (του νερού δηλαδή) κάθε μέρα κατι θα βρώ ή σαλιγκάρια που είναι το πιο συχνό ή μέλισσες κλπ αλλά τι να κάνουμε τις ώρες που λείπουμε είναι έξω δεν γίνεται κ αλλιώς..

Τωρα για τις κουτσουλιες το μονο που μπορω να πω απο προσωπικη εμπειρια είναι ότι μόλις καθαρισεις έρχονται και κουτσουλανε!
καλά αυτο ξαναπές το ....
τις κάνουν και τεράστιες τα σιχαμένα..

kormos

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2009
322
2
46
Greece
www.GrDevelopers.metrelenis.gr
...Εχω δει δεκαοχτουρα να μπαινει μεσα στο σπιτι απο τη μπαλκονοπορτα με γατισια βηματα κινουμενη προς το φαγητο της Λορας..
Μετα την ειδε και η Λορα. :p
Oops :p πλάκα θα έχει βα βρω μέσα στο σπίτι τίποτε κανένα μεσημέρι επιστρέφοντας απο τη δουλειά :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα