Kρίνουμε από εμάς, που τώρα μετά από χρόνια εμπειρίας και συμβίωσης με σκύλο έχουμε γίνει ένα με αυτόν, και το ψάχνουμε το πράγμα και το διπλοτσεκάρουμε. Και εγώ στον πρώτο μου σκύλο, όταν πήγα πρώτη φορά διακοπές τον άφησα κάπου - γύρισα και τον βρήκα με διάστρεμμα που θα μπορούσε να ήταν και κάτι χειρότερο. Επίσης είχα πάει να δω πανσιόν με τη λογική "ωραίο φαίνεται - επαγγελματίες φαίνονται κλπ." όπου και θα τον άφηνα (τελικά δεν χρειάστηκε), χωρίς να τους ξέρω κι από πριν.
Κακως αφησε τον σκυλο πρωτη φορα σε αγνωστο χωρο με αγνωστους ανθρωπους και εφυγε.
Στην ερωτηση της Κατερινας Κ μπορει να μην ειχε βρει πιο πριν το εν λογω site που εστειλε την επιστολη ή μπορει να πιστευε οτι δεν θα επρεπε και μετα απο εισηγησεις φιλων που ξερουν το περιστατικο αποφασισε τωρα να στειλει την επιστολη.
Τώρα δεν διανοούμαι να τις αφήσω. Σε extreme περίπτωση και εάν χρειαστεί κάτι έκτακτο, έχω εμπιστοσύνη σε έναν και μόνο άνθρωπo.
Θέλω να πω ότι δεν το βρίσκω παράλογο για κάποιον "πρωτάρη" το να εμπιστευτεί μια πανσιόν που άλλωστε φαίνεται "επαγγελματική" και γενικά δίνει θετική εντύπωση.