Προσοχή σε ποιόν εμπιστεύεστε το ζώο σας

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.394
10.569
Athens

Κακως αφησε τον σκυλο πρωτη φορα σε αγνωστο χωρο με αγνωστους ανθρωπους και εφυγε.
Στην ερωτηση της Κατερινας Κ μπορει να μην ειχε βρει πιο πριν το εν λογω site που εστειλε την επιστολη ή μπορει να πιστευε οτι δεν θα επρεπε και μετα απο εισηγησεις φιλων που ξερουν το περιστατικο αποφασισε τωρα να στειλει την επιστολη.
Kρίνουμε από εμάς, που τώρα μετά από χρόνια εμπειρίας και συμβίωσης με σκύλο έχουμε γίνει ένα με αυτόν, και το ψάχνουμε το πράγμα και το διπλοτσεκάρουμε. Και εγώ στον πρώτο μου σκύλο, όταν πήγα πρώτη φορά διακοπές τον άφησα κάπου - γύρισα και τον βρήκα με διάστρεμμα που θα μπορούσε να ήταν και κάτι χειρότερο. Επίσης είχα πάει να δω πανσιόν με τη λογική "ωραίο φαίνεται - επαγγελματίες φαίνονται κλπ." όπου και θα τον άφηνα (τελικά δεν χρειάστηκε), χωρίς να τους ξέρω κι από πριν.

Τώρα δεν διανοούμαι να τις αφήσω. Σε extreme περίπτωση και εάν χρειαστεί κάτι έκτακτο, έχω εμπιστοσύνη σε έναν και μόνο άνθρωπo.

Θέλω να πω ότι δεν το βρίσκω παράλογο για κάποιον "πρωτάρη" το να εμπιστευτεί μια πανσιόν που άλλωστε φαίνεται "επαγγελματική" και γενικά δίνει θετική εντύπωση.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Kρίνουμε από εμάς, που τώρα μετά από χρόνια εμπειρίας και συμβίωσης με σκύλο έχουμε γίνει ένα με αυτόν, και το ψάχνουμε το πράγμα και το διπλοτσεκάρουμε. Και εγώ στον πρώτο μου σκύλο, όταν πήγα πρώτη φορά διακοπές τον άφησα κάπου - γύρισα και τον βρήκα με διάστρεμμα που θα μπορούσε να ήταν και κάτι χειρότερο. Επίσης είχα πάει να δω πανσιόν με τη λογική "ωραίο φαίνεται - επαγγελματίες φαίνονται κλπ." όπου και θα τον άφηνα (τελικά δεν χρειάστηκε), χωρίς να τους ξέρω κι από πριν.

Τώρα δεν διανοούμαι να τις αφήσω. Σε extreme περίπτωση και εάν χρειαστεί κάτι έκτακτο, έχω εμπιστοσύνη σε έναν και μόνο άνθρωπo.

Θέλω να πω ότι δεν το βρίσκω παράλογο για κάποιον "πρωτάρη" το να εμπιστευτεί μια πανσιόν που άλλωστε φαίνεται "επαγγελματική" και γενικά δίνει θετική εντύπωση.
Βάσω συμφωνώ απόλυτα απλά ξαναλέω,,, έγινε τον Μάρτιο βγαίνει τώρα sorry αλλά αν είχε γίνει στην σκύλα μου κόλαση θα είχε γίνει από την πρώτη στιγμή!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.394
10.569
Athens
Βάσω συμφωνώ απόλυτα απλά ξαναλέω,,, έγινε τον Μάρτιο βγαίνει τώρα sorry αλλά αν είχε γίνει στην σκύλα μου κόλαση θα είχε γίνει από την πρώτη στιγμή!
Δεν ξέρουμε πότε έχει κάνει την καταγγελία η γυναίκα. Το 29/8 είναι η ημερομηνία ανάρτησης του θέματος στο site. Η καταγγελία μπορεί να έχει γίνει πολύ πριν. Και επίσης δεν μπορούμε να κρίνουμε το αν θα κάνει κάποιος την καταγγελία αμέσως τη στιγμή του συμβάντος ή μόλις "κρυώσει" το πράγμα, όπου αφενός θα έχει ξεπεράσει τη φάση του σοκ και αφετέρου θα είναι πιο ψύχραιμος. Καθένας αντιδρά διαφορετικά.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Δεν ξέρουμε πότε έχει κάνει την καταγγελία η γυναίκα. Το 29/8 είναι η ημερομηνία ανάρτησης του θέματος στο site. Η καταγγελία μπορεί να έχει γίνει πολύ πριν. Και επίσης δεν μπορούμε να κρίνουμε το αν θα κάνει κάποιος την καταγγελία αμέσως τη στιγμή του συμβάντος ή μόλις "κρυώσει" το πράγμα, όπου αφενός θα έχει ξεπεράσει τη φάση του σοκ και αφετέρου θα είναι πιο ψύχραιμος. Καθένας αντιδρά διαφορετικά.
αυτό παίζει όπως όμως και να είναι δικηγορίστικο θέμα! ξαναλέω δε ξέρω απλά πλέον πονηρεύομαι με πολλά!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Δηλαδή φταίει η κυρία που άφησε τον σκύλο της, ο σκύλος που πήδηξε τον φράχτη και όχι ο υπεύθυνος του πάρκου;
Ποιόν ρωτάς;
Toν Ice εκτός αν παρανόησα το πόστ του. :)
Ο Φίλιππος ίσως, ο Ναθαναήλ πιθανόν, η ιδιοκτητρια λογω αγνοιας, η πόλη σίγουρα. Mόνο ο Καστανούλης δεν φταίει, που μετά τον σιδερένιο φράχτη ή πόρτα, είδε; ένα τεράστιο σιδερένιο πράγμα να τον χτυπάει και να τον θανατώνει...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Mareco...όταν ξέρεις ότι υπάρχει η λεωφόρος στα 3 μέτρα...δεν πάιζει "η κακιά στιγμή"...αν είσαι επαγγελματίας. Αν ήταν μικρά παιδιά αντί για σκυλιά δεν θα έπαιρναν μέτρα ασφαλείας? Και γιατί τόσα χρόνια που λειτουργούσε το πάρκο με άλλους ιδιοκτήτες δεν είχε γίνει ποτέ παρόμοιο περιστατικό?΄Πήγαινα σχεδόν κάθε ΣΚ σε αυτό το πάρκο παλιά...και έβλεπα πως γινόταν κάθε φορά που ερχόταν σκύλος...Όταν άνοιγε η πόρτα δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσουν άλλο σκύλο ελεύθερο όσο ήταν ανοιχτή η πόρτα. Ακομα και όταν ήταν οι ιδιοκτήτες μαζί τους...πόσο μάλλον αν υπήρχε καινούργιο σκυλί χωρίς αφεντικό...Τι λέμε τωρα...
Η κυρία δεν φταίει...ο σκύλος σίγουρα δεν φταίει...άρα?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Ρε συ Κατερίνα, άλλα τόσα χρόνια λειτουργεί το πάρκο, με άλλους ιδιοκτήτες, πάλι χωρίς να έχει συμβεί άλλη φορά το παραμικρό. Δεν παλεύω να δικαιολογήσω καταστάσεις, γιατί ότι και να έγινε και τα πάνω κάτω να ήρθαν, η ευθύνη είναι πάντα, της επιχείρησης. Τελεία και παύλα.

Λέω απλώς, να μην επεκτεινόμαστε σε εικασίες, γιατί παρόλο που δεν ήμουν μπροστά, ξέρω ακριβώς τι είχε συμβεί [όχι ότι έχει και καμμία σημασία πια] και ως συνήθως, τα πράγματα δεν είναι όπως παρουσιάζονται.