Ειχα καποτε προβλημα κ εγω με επαγγελματια =
Τοτε ειχα την DORA ενα πιτ μπουλακι που ειχα μαζεψι απο τον δρομο οταν ηταν μολις 3μηνων, την μεγαλωσα ,την αγαπησα τρελα,κτλ!
Χρειαστηκε να φυγουμε οικογενειακος για 20μερες στην Αυστραλια λογο κηδειας κ η μονη λυση που ειχα ηταν πανσιον, μεσο γνωστου βρεθηκε η πανσιον+εκπαιδευτηριο σκυλων για να την αφησω, μου εγγυηθικαν να μην ανυσηχο για τιποτα , ειναι εκπαιδευτες κ εννοειται οτι ξερουν να διαχειριστουν σωστα ενα σκυλι ακομα κ αν ειναι μονο για φιλοξενεια.
Αφου λοιπον γυρισα απο την Αυστραλια το σκυλι το παρελαβα μισο σε βαρος(μου ειπαν οτι ειχε παθη καταθλιψη),γεματο τσιμπουρια(μου ειπαν οτι την εβγαζαν στον κηπο κ μπορει να κολησε κανα τσιμπουρι),ηταν αρρωστη ενα βημα πριν την πνευμονια(παλι καταθλιψη η δικαιολογια)κ τελος ειχε 2 κοψιες στο οπισθιο της(μου ειπαν οτι επειδη εβγαινε παρεα κ με αλλα σκυλια στον κηπο , μπορει να αρπαχτικε με κανενα σκυλι η πανω στο παιχνιδι να χτυπησε)!Χρειστικα 2μηνες για να συνεφερω την DOROULA,κ ευτυχος τα καταφερα!
Εγω την εκδικηση μου την πηρα με τους συγκεκριμενους εκπαιδευτες-πανσιονιστες(σιγα μην τους αφηνα, αν κ δυστηχος ακομα υπαρχουν) κ απο τοτε οπου κ αν παω φροντιζω χωρις να υπολογιζω το κοστος να εχω μαζι μου τον 4ποδο μου φιλο-φιλη!
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΜΠΑΖΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!!!