Προσοχή σε ποιόν εμπιστεύεστε το ζώο σας

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Ευτυχώς που κατά τα λοιπά, δεν δημοσιεύουν τα στοιχεία του πάρκου.
Μόνο το ΑΦΜ τους, λείπει...:neutral:

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Απίστευτο! Και δεν κινήθηκε νομικά άραγε?

Καλά δεν ήξερα ότι υπάρχει κι άλλο πάρκο στην Αθήνα.

ΑΡΘΟΥΡΟΣ

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
203
0
Αθηνα
Ειχα καποτε προβλημα κ εγω με επαγγελματια =

Τοτε ειχα την DORA ενα πιτ μπουλακι που ειχα μαζεψι απο τον δρομο οταν ηταν μολις 3μηνων, την μεγαλωσα ,την αγαπησα τρελα,κτλ!
Χρειαστηκε να φυγουμε οικογενειακος για 20μερες στην Αυστραλια λογο κηδειας κ η μονη λυση που ειχα ηταν πανσιον, μεσο γνωστου βρεθηκε η πανσιον+εκπαιδευτηριο σκυλων για να την αφησω, μου εγγυηθικαν να μην ανυσηχο για τιποτα , ειναι εκπαιδευτες κ εννοειται οτι ξερουν να διαχειριστουν σωστα ενα σκυλι ακομα κ αν ειναι μονο για φιλοξενεια.
Αφου λοιπον γυρισα απο την Αυστραλια το σκυλι το παρελαβα μισο σε βαρος(μου ειπαν οτι ειχε παθη καταθλιψη),γεματο τσιμπουρια(μου ειπαν οτι την εβγαζαν στον κηπο κ μπορει να κολησε κανα τσιμπουρι),ηταν αρρωστη ενα βημα πριν την πνευμονια(παλι καταθλιψη η δικαιολογια)κ τελος ειχε 2 κοψιες στο οπισθιο της(μου ειπαν οτι επειδη εβγαινε παρεα κ με αλλα σκυλια στον κηπο , μπορει να αρπαχτικε με κανενα σκυλι η πανω στο παιχνιδι να χτυπησε)!Χρειστικα 2μηνες για να συνεφερω την DOROULA,κ ευτυχος τα καταφερα!
Εγω την εκδικηση μου την πηρα με τους συγκεκριμενους εκπαιδευτες-πανσιονιστες(σιγα μην τους αφηνα, αν κ δυστηχος ακομα υπαρχουν) κ απο τοτε οπου κ αν παω φροντιζω χωρις να υπολογιζω το κοστος να εχω μαζι μου τον 4ποδο μου φιλο-φιλη!
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΜΠΑΖΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Γιατί η δημοσίευση ξεκινάει, λέγοντας ότι δεν θέλουν, για τους ευνόητους λόγους...
Δε το ειχα διαβασει.. προφανως δεν εγινε και καποια νομικη κινηση απο μερους της ιδιοκτητριας μετα ε?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Δεν ρωτάς εμένα φαντάζομαι, γιατί δεν έχω ιδέα.
Πρακτικά όμως, το θεωρώ απίθανο να μπορεί να κάνει κάτι.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Γιατί η δημοσίευση ξεκινάει, λέγοντας ότι δεν θέλουν, για τους ευνόητους λόγους...
Μα ετσι πυο το θέτουν και η παθούσα ενημερώνει σκυλογονεις να το αποφεύγουν, και γλυτώνουν τον κινδυνο της συκοφαντικής.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω το "σκυλοπάρκο" ή να πάρω το μέρος του...
Σε αυτό το σκυλοπαρκο ήταν η πρώτη φορά που είχε πάει? Και τον άφησε έτσι μόνο του?

Σε καμία περίπτωση δε δικαιολογώ το οτιδήποτε απλά εγώ προσωπικά δε θα άφηνα τον σκύλο μου πουθενά αν δεν ειχα ήδη τσεκάρει κάποια πράγματα.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
...περίεργη ιστορία....
να πας σε έναν χώρο -καινούργιο, χωρίς να ξέρεις καλά καλά τους ανθρώπους, τις συνθήκες λειτουργίας κλπ. κλπ. και να αφήσεις τον σκύλο σου μόνο του και να φύγεις;
πολύ αφελές μου φαίνεται....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Μα ετσι πυο το θέτουν και η παθούσα ενημερώνει σκυλογονεις να το αποφεύγουν, και γλυτώνουν τον κινδυνο της συκοφαντικής.
Προσωπική μου εκτίμηση, ότι το φωτογραφίζει κάργα. Καλά κάνει η "παθούσα" και ενημερώνει, αλλά δίνει τόσες λεπτομέρειες, που εύκολα οι άλλοι την τρέχουν για δυσφήμιση. Λέω εγώ...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Προσωπική μου εκτίμηση, ότι το φωτογραφίζει κάργα. Καλά κάνει η "παθούσα" και ενημερώνει, αλλά δίνει τόσες λεπτομέρειες, που εύκολα οι άλλοι την τρέχουν για δυσφήμιση. Λέω εγώ...
Απο την αλλη παλι... εαν αυτα ειναι πραγματικα γενονοτα που μπορει να τα αποδειξει... στεκει η δυσφημιση ?

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αν όπως λέει η Αμαλία προκειται για αληθινα περιστατικά, τότε δεν θα κουνηθουν καν. Τσάμπα τα εξοδα της δυσφήμισης θα πάνε....
Αλλά και παλι, όοοοοοοοσο και να το φωτογραφίζει, μέχρι και στο γκουγκλ μαπ (εμ δεν θέλετε αγγλικα) να βάλει σημαδάκι, παλι δεν ειναι το ίδιο με το να πει το όνομα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.925
Κατά την γνώμη μου, εφόσον η παθούσα μιλάει επώνυμα πολύ καλά κάνει και το φωτογραφίζει.
´οσο για το αν είναι αφελές να αφήσει κάποιος τον σκύλο του σε σκυλόπαρκο δεν είναι εκεί το θέμα πραγμστικά.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Το πάρκο όλοι ξέρουμε ποιο είναι...και δεν μου κάνει εντύπωση καθόλου. Όντως είναι επικίνδυνο γιατί είναι πάνω στη Λεωφόρο και σε εκείνο το σημείο τα αυτοκίνητα τρέχουν...απλά οι παλιοί ιδιοκτήτες ήταν SUPER προσεκτικοί...ποτέ δεν άνοιγαν τη πόρτα αν δεν ήταν τα υπόλοιπα σκυλιά ασφαλισμένα κλπ,κλπ. Για αυτό δεν είχε γίνει ποτέ τέτοιο περιστατικό...Τώρα φαίνεται ότι οι καινούργιοι ιδιοκτήτες μάλλον δεν τους ενδιέφερε και τόσο πολύ η ασφάλεια των σκύλων...και προφανώς ο Καστανούλής το έσκασε μόλις βρήκε την ευκαιρία και άνοιξε η πόρτα...
Και γιατί το θυμήθηκε τώρα η κυρία???

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
...Τώρα φαίνεται ότι οι καινούργιοι ιδιοκτήτες μάλλον δεν τους ενδιέφερε και τόσο πολύ η ασφάλεια των σκύλων...και προφανώς ο Καστανούλής το έσκασε μόλις βρήκε την ευκαιρία και άνοιξε η πόρτα...
Ρε συ...μη βγάζεις τέτοια συμπεράσματα.
Εγώ έχω ακούσει τα καλύτερα για το πάρκο, από ιδιαίτερα αξιόπιστους ανθρώπους.
Το ότι μπορεί να γίνει το κακό σε κλάσματα, δεν σημαίνει ότι δεν τους ενδιαφέρει η ασφάλεια των σκύλων. Δεν συμβαίνει κάθε μέρα, κι από ένα τέτοιο περιστατικό. Παραείναι βαριά κατηγορία.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ο Φιλιππος, ο Ναθαναηλ και τα σκυλια για κοινωνικοποιηση. Ειναι ωραια η ζωη στην πολη...

Ποτε δεν μου αρεσε η αποποιηση ευθυνων με ''ελαφροτητα'', και εαν η απαντηση ηταν οντως αυτη:

''Αφού έφυγα, μου τηλεφώνησε μετά από περίπου μια ώρα ο εν λόγω κύριος και μου είπε ότι ο Καστανούλης χάθηκε και ότι συγκεκριμένα πήδηξε το φράχτη ύψους 2 μέτρων (!) και βγήκε στην λεωφόρο!'' ,

...και οχι οτι ανοιξε καποιος την πορτα και πεταχτηκε χωρις να προλαβουμε να κανουμε κατι, τοτε περα απο την κακια στιγμη και το ατυχημα που με τον νομο των πιθανοτητων παντα μπορει να συμβει, εχουμε την γνωστη επαγγελματικη ''ράτσα''...

Κακως αφησε τον σκυλο πρωτη φορα σε αγνωστο χωρο με αγνωστους ανθρωπους και εφυγε.
Στην ερωτηση της Κατερινας Κ μπορει να μην ειχε βρει πιο πριν το εν λογω site που εστειλε την επιστολη ή μπορει να πιστευε οτι δεν θα επρεπε και μετα απο εισηγησεις φιλων που ξερουν το περιστατικο αποφασισε τωρα να στειλει την επιστολη.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Προσωπικά ΑΝ είχε τύχει κάτι τέτοιο θα τα είχα κάνει όλα π@@@@α από την πρώτη στιγμή με με όλα τα μέσα! από εκεί και πέρα..... δεν ξέρω ουτε τι ούτε πως!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.925
Δηλαδή φταίει η κυρία που άφησε τον σκύλο της, ο σκύλος που πήδηξε τον φράχτη και όχι ο υπεύθυνος του πάρκου;