Προσκλήσεις για packlove.com

Panos-Terra

Active Member
14 Οκτωβρίου 2012
33
0
εχω διαθεσιμες 2 προσκλησεις για να δοκιμασετε το packlove.com (κατι σαν facebook για σκυλους) που ειναι σε beta εκδοση ακομα.οποιος θελει ας στειλει πμ με το μειλ του.ενοειτε πως δεν ζηταω κατι σαν ανταλλαγμα

Panos-Terra

Active Member
14 Οκτωβρίου 2012
33
0
χαζομαρα ειναι σε γενικες γραμμες,απλα ειχα 2 προσκλησεις και ειπα μηπως τις θελει καποιος.γενικα χαζευεις αλλα σκυλια ,για σκοτωμα χρονου-ειχει πολυ καλο User interface και ας εχει ελλειψεις.ας διαγραφει αν ειναι αντιθετο με τους κανονισμους το forum σας

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Τι είναι αυτό ρε παιδιά;
Τύπου...ροζ για σκυλογνωριμίες;

Panos-Terra

Active Member
14 Οκτωβρίου 2012
33
0
χαχα,οχι.φτιαχνεις απλα ενα προφιλ με το ονομα του σκυλου σου,ρατσα,ηλικια κτλ,και πλοηγησε σε αλλα προφιλ αντιστοιχο με το δικο σου και κανεις ''Like''.αυτο μονο.εγω μπαινω καμια φορα και βλεπω τιποτα ψιλοσπανιες ρατσες που δεν τις βλεπεις στο δρομο,και γενικα μπορεις να χαζεψεις 5-10 λεπτα
http://www.inews.gr/269/Pack-Love-dimiourgithike-to-proto-social-media-gia-skylous.htm

Last edited:

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
να γραψουν παρακαλω και τις προτιμησεις των σκυλιων για το αλλο φυλο..
Ας πουμε μαλλιαρο,κοντοτριχο...μαυρο,λευκο...χοντρο,λεπτο!!

Panos-Terra

Active Member
14 Οκτωβρίου 2012
33
0
κλειδωστε το σας παρακαλω.ειπα να κανω μια καλη κινηση και με πηρατε ολοι στο ψιλο.λες και ειναι δικο μου το pack,ή θέλω να βγαλω λεφτα ,ή να ζευγαρώσω σκυλιά και αλλες τέτοιες αρλουμπες

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Mην το παίρνεις προσωπικά βρε συ, το σάιτ πήραν στο ψιλό όχι εσένα!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
οχι πανο δεν τα βαλαμε μαζι σου!το σαιτ ειναι καπως!!η κινηση σου μια χαρα ηταν!