Προσεχώς ΑκιτοΜπαμπάς .. Καλησπέρα !

FairyMary

Banned
Banned
3 Ιανουαρίου 2013
138
0
31
Καλως τον δεχτικες!!! Ειναι φατσας!!! Πραγματικα πολυ ομορφος!!! Να σου ζησει και να περνατε πολυ ομορφες στιγμες μαζι! Να ρωτησω οσο πιο σκουρο ειναι ενα κουταβι ακιτα τοσο πιο εντονο θα γινει το πορτοκαλι μετα ή καμια σχεση;

Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
Σας ευχαριστω ολους παιδια!Μονο εγω θελω να μεγαλωσει να μπει σε μια σειρα και να πηγαινουμε τις βολτες μας?χαχα..τον χαιρομαι και τωρα τον βλακα μου..FAIRY mairy φυσιολογικα ετσι παει.οσο πιο σκουρος τοσο πιο dark red.Αλλα αυτο δεν το ξερεις στα σίγουρα απλα εχεις μεγαλύτερες πιθανότητες.

FairyMary

Banned
Banned
3 Ιανουαρίου 2013
138
0
31
Σας ευχαριστω ολους παιδια!Μονο εγω θελω να μεγαλωσει να μπει σε μια σειρα και να πηγαινουμε τις βολτες μας?χαχα..τον χαιρομαι και τωρα τον βλακα μου..FAIRY mairy φυσιολογικα ετσι παει.οσο πιο σκουρος τοσο πιο dark red.Αλλα αυτο δεν το ξερεις στα σίγουρα απλα εχεις μεγαλύτερες πιθανότητες.
Ευχαριστω!!! Και εγω οταν παρω σκυλο θελω να μεγαλωσει γρηγορα!!! Δεν μου πολυ αρεσουν τα κουταβια! Σκεφτομαι μαλιστα να υιοθετησω καποιοο ενηλικο αδεσποτο.

Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
Προς το παρων δινω μιξη proplan σολομο που εδινε ο εκτροφεας με Acana wild praire.3 μερα σημερα και ολα καλα απο θεμα αφομοίωσης τωρα να δω που θα αυξηθει η ποσοτητα...Στην επιλογη κοταβιου με βοηθησε και μια ρουμανα εκτροφεας που ετυχε να ηταν εκει.Φαινοταν να ξερει αρκετα πραγματα μιας και μιλουσε τεκμεριωμενα για γωνιες σωστες αναλογιες κεφαλιου ματιων ποδιων κλπ.Τελοσπαντων μολις της ειπα οτι θα δωσω ακανα της γυρισε το ματι.Μου ειπε οσο ειναι κουταβι να την αποφυγω και να παω σε κατι αρκετα πιο ήπιο με max 27% πρωτεινη.Μου προτεινε με κλειστα ματια taste of the wild.Tωρα θα δειξει..

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Και γω ξεκινησα με wild prairie, αλλα θα συνεχισω με chicken and potato που εχει λιγοτερη πρωτεινη γιατι καποιες κενωσεις ειχαν μαλακα κακα. Taste of the wild θεωρειται καλη τροφη, απλα ειναι ακριβη εδω στην ελλαδα. Αν την δοκιμασεις κοιτα και στο αμαζον.

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Σιγα σιγα μονο οι "δοκιμες" γιατι ειναι και μωρο μη το ξεχναμε!

Να σου ζησει!!!!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Ψαξε λιγο το θεμα με την τροφη γιατι προχτες διαβαζα για την taste of the wild εδω στο φορουμ και δεν λεγανε τα καλυτερα, οποτε κανε μια αναζητηση.

Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
Παιδια το κουταβια μετα το ταισμα δεν ειναι το φυσιλογικο να κανουν τα κακα τους? αντε μια ωρα μετα?Εμενα εχει μια μεγαλη καθυστέρηση το ταιζω 9 3 9 και τα κακα του πχ των 9 το βραδυ τα κανει το πρωι της αλλης μερας..Τα κακα του μεσημεριού το βραδυ ..Και κανει και σε ασχετες ωρες απο λιγο.Το θεμα ειναι οτι ετσι δεν μπορω να του μαθω σωστα την πανα.Με τα τσισα το χουμε ψιλοκατεφαρει..

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Αν κ δε θυμαμαι ποσο αργουσε στα κακα της γιατι ολη μερα μαζευαμε τσισα αλλα εχω την εντυπωση οτι οταν ενθουσιαζονται τοτε κ κανουν οποτε λογικο το βραδυ να μην κανει.

Δε νομιζω τα κουταβια να κανουν κακα το βραδυ αφου πανε για υπνο κ δεν τρεχουν (ενθουσιαζονται).
Θυμαμαι απλα οτι βραδυ δεν μαζευαμε ουτε τσισα, ουτε κακα (δεν εκανε) αρα δεν κανουν κ μην ανησυχεις :)

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Θα του παρει κανα 2 βδομαδες να οργανωσει τις κενωσεις του. Δωσε χρονο ειναι πολυ μικρος κ αλλαξανε τα παντα. Εμενα στην αρχη τα εκανε ακομα κ στο crate, μετα απο λιγο το σταματησε μονος του. Θα εξελισεται συνεχως...

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Παιδια το κουταβια μετα το ταισμα δεν ειναι το φυσιλογικο να κανουν τα κακα τους? αντε μια ωρα μετα?Εμενα εχει μια μεγαλη καθυστέρηση το ταιζω 9 3 9 και τα κακα του πχ των 9 το βραδυ τα κανει το πρωι της αλλης μερας..Τα κακα του μεσημεριού το βραδυ ..Και κανει και σε ασχετες ωρες απο λιγο.Το θεμα ειναι οτι ετσι δεν μπορω να του μαθω σωστα την πανα.Με τα τσισα το χουμε ψιλοκατεφαρει..
Λογικο ειναι να περασουν καποιες ωρες μεχρι να κανει κακα και μεχρι να χωνεψει και την τροφη του. Δηλαδη εσυ τρως και πας τουαλετα μετα? Και μονο ετσι να το δεις πιστευω καταλαβαινεις.

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Γιατι ρε ηλια δεν ανοιγεις ενα νεο θρεντ να παρουσιασεις τον μικρο και να πεταξεις και καμια 10 φωτος να τον χορτασουμε? ετσι και αλλιως ο τιτλος ειναι προσεχως ακιτομπαμπας!! Αφου εγινες τι προσεχως!! ανεπικαιρος ο τιτλος!!

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
Γιατι ρε ηλια δεν ανοιγεις ενα νεο θρεντ να παρουσιασεις τον μικρο και να πεταξεις και καμια 10 φωτος να τον χορτασουμε? ετσι και αλλιως ο τιτλος ειναι προσεχως ακιτομπαμπας!! Αφου εγινες τι προσεχως!! ανεπικαιρος ο τιτλος!!
+1000

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi