Προσεχως νεο μελος.

panos chow

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
575
27
βρέ εσύ 10 σκυλιά έχεις ?!!!!πιστεύω χάνεται το νόημα πάνω απο 3 με 4 ..όχι μόνο απο συντήρηση αλλά και απο επικοινωνία ιδιοκτήτη με τα ίδια τα σκυλιά .ελπίζω να είναι σε σωστές συνθήκες έξω όλα τους και λογικά βόλτες δεν τα βγάζεις έτσι?

όταν έχουν οίστρο τα θυληκά τι κάνεις και εντάξει κάποιες ράτσες να μένουν έξω αλλά το λαμπραντόρ που είναι τόσο ανθρωποκεντρικό γιατί ?

να τα χαίρεσαι λοιπόν.
γιατι το ροτι και το ντογκ ντε μπορντο δεν ειναι ανθρωποκεντρικα?

και οντως βολτες κλπ πως τα καταφερνεις?

fandasia

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2012
158
0
Βολτες τα σκυλια πηγαινουν καθε μερα οχι ολα βεβαια μαζι και πιστευω ειναι λογικο το γιατι.Χρονος υπαρχει και απο εμενα και απο την γυναικα μου,τα τσιουαουα οχι τωρα τον χειμωνα και το μπουλντογκ οταν εχει καλο καιρο.Τα υπολοιπα ειτε δυο ειτε τρια μαζι,ολα τα εχω απο κουταβια και με πολη αγαπη και ασχολια και απο εμενα και απο την γυναικα μου,δεν εχασα πιστευω κατι απο αυτα και ουτε αυτα απο εμενα γιατι το βλεπω στο αποτελεσμα τους καθε μερα.Οσο για τον οιστρο τα σκυλια δεν βλεπουν το ενα το αλλο εαν δεν το θελω ειναι καλα κλησμενα σε κενελς οταν εχουν οιστρο.Ολα ειναι ανθρωποκεντρικα αλλα ποιο πολυ αλλα ποιο λιγο αλλα με τον τροπο τους,χουτς λενε το μπορντο ναι.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.753
7.278
Τι φάτσα! Τι γλύκας, τι καλός χαρακτήρας (έτσι φαίνεται γιατί ήταν πολύ υπομονετικός στο παιχνίδι, κι εγώ τρελαίνομαι να τσιμπάω μουσουδίτσες αλλά κανένα δε θέλει), τέλειος, φτου του! Να τον χαίρεστε! Πολύ πιο ωραίος από το Χουτς της ταινίας πάντως!

fandasia

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2012
158
0
Μην μου μηλας για μουσουδοπατουσακια και μαγουλαρες γιατι τρελαινομαι!!! ειναι υπεροχος και οσοι εχουν μπορντο θα σημφωνησουν μαζι μου.Ο αντρεας ο συνηγαλιας που μας τον εδωσε φανταστειτε δεν ηθελε να τον δωσει!
Απο το εκτροφειο της πατρας παρεμπιπτόντως ο hooch μας.

fandasia

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2012
158
0
[video=youtube_share;SCCXC_5m9Bo]http://youtu.be/SCCXC_5m9Bo[/video] Διας 4 μηνων...

Απο οτι θα δειτε τα σκυλια τα εχω ολα απο κουταβια και μεγαλωμενα μεχρι καπια ηλικια μεσα στο σπιτι μας.Δεν ΕΜΕΙΝΑΝ εξω στο κρυο η την ζεστη ποτε και φυσικα ποτε μα ποτε μα ποτε ακοινωνικοποιητα με ανθρωπους καταστασης η αλλα ζωα,ξαλου εχουμε και το κουνελακι μας και τον παπαγαλο μας και το ενυδρειο μας!! αμεεε

fandasia

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2012
158
0
[video=youtube_share;n5vz1XP5Vc8]http://youtu.be/n5vz1XP5Vc8[/video] το reef ενυδρειο μου και προσεχως και αλλα βιντεο

Βλεπετε δεν εχω μονο σκυλακια!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
ωραία βιντεο και ειδικά το πρώτο διασκεδαστικο!
Ειδικά με το "νιαουρισμα" του, ξεσηκώθηκε η δικά μου και γαυγίζει στο λαπτοπ! Ζω τρελές στιγμές (τώρα γαυγίζει σε εναν παίκτη του ΟΣΦΠ)

lenaz

Active Member
12 Φεβρουαρίου 2013
44
0
Thessaloniki
Να τα χαίρεστε όλα , πως τα καταφέρνετε όλα? Εγώ με 2 παιδιά και ένα σκυλί κοντεύω να το χάσω..Προσωπική ζωή έχετε?
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi